Inscrie firma »

scaune scaune bucatarie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre scaune scaune bucatarie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Scaun bucatarie y27

Scaun bucatarie Y27


Scaun bucatarie Y27 are un design modern ce ii permite folosirea in aproape... orice locatie, de la scaun de bucatarie pana la scaun cafenea sau scaun restaurant.... Este un scaun elegant datorita spatarului inalt. Scaun bucatarie Y27 este ... »

Pret: 130.2 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie y72

Scaun bucatarie Y72


Scaun bucatarie Y72 are un design modern special creeat pentru restaurante... eleganta. Scaun bucatarie Y72 se incadreaza foarte bine in bucatariile... amenajate intr-un stil modern. Spatarul si sezutul scaunului de bucatarie sunt imbracate ... »

Pret: 110.05 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun flaviu

Scaun Flaviu


Scaun bucatarie FLAVIU este un scaun care se preteaza atat ca scaun... de bucatarie sau scaun living cat si ca scaun pentru restaurante, terase, baruri etc.... Cadrul acestui scaun de bucatarie este din otel cromat iar sezutul si spatarul sunt ... »

Pret: 140 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie

Scaun bucatarie


Scaun bucatarie cu spatar inalt fabricat din lemn, cu un design elegant acest... scaun de bucatarie se poate incadra perfect cu mobilierul de bucatarie pe care il... aveti. Sezutul scaunului bucatarie este tapitat cu stofa de calitate sau imitatie ... »

Pret: 294 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie alces cr

Scaun Bucatarie Alces CR


a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun de bucatarie cat si scaun pentru terase...Modelul Alces/CR este un scaun cu cadru cromat sisezut tapitat care se preteaza..., cafenele, etc. Dimensiuni scaun  inaltime: 79 cmlatime: 44 cmadancime sezut: 40 ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie daniela cr

Scaun Bucatarie Daniela CR


preteaza a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun de bucatarie cat si scaun pentru...Modelul Daniela/CR este un scaun cu cadru cromat sisezut tapitat care se... terase, cafenele, etc. Dimensiuni scaun  inaltime: 85 cmlatime: 41 cmadancime ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie markos

Scaun Bucatarie MARKOS


de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapitat iar spatarul...Modelul MARKOS este un scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun...cmLatime: 44cmScaun se relaizeaza pe piele ecologica intr o gama variata ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie irina

Scaun Bucatarie Irina


de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapitat iar spatarul...Modelul IRINA este un scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun.... Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest produs are o ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie ulise

Scaun Bucatarie Ulise


de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapitat iar spatarul...Modelul ULISE este un scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun.... Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest produs are o ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie venus

Scaun Bucatarie Venus


de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapitat iar spatarul...Modelul VENUS este un scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun... scaun. Acest produs are o garantie de 12 luni. ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie cinzia cr

Scaun Bucatarie Cinzia CR


de lemn lacuit in culorile wenge, fag,  care se preteaza a fi atat scaun de bucatarie...Modelul Cinzia/CR este un scaun cu cadru cromat, profil teava patrat, sezut... cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapitat iar spatarul este ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie vanessa

Scaun Bucatarie VANESSA


de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapitat iar spatarul...Modelul VANESSA este un scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie bistro nt

Scaun Bucatarie Bistro NT


care se preteaza a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele...Modelul BISTRO NT este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic... detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest produs are o garantie de 12 luni. ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie virgola al

Scaun Bucatarie Virgola AL


Scaunul VIRGOLA PC este un scaun de bucatarie pliant, cu cadrul cadru vopsit... aliminiu, cu sezutul si spatarul tapitat sau din plastic plastic. Dimensiuni scaun... plastic. Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie virgola cr

Scaun Bucatarie Virgola CR


Scaunul VIRGOLA CR este un scaun de bucatarie pliant, cu cadrul cadru cromat..., cu sezutul si spatarul tapitat sau din plastic plastic. Dimensiuni scaun  inaltime: 83... multe detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest produs are o garantie de 12 ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie virgola n

Scaun Bucatarie Virgola N


Scaunul VIRGOLA N este un scaun de bucatarie pliant, cu cadrul negru vopsit... in camp electrostatic, cu sezutul si spatarul tapitat. Dimensiuni scaun.... Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest produs are o ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie bistro c

Scaun Bucatarie Bistro C


de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este din plastic iar...Modelul BISTRO C este un scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie f-131

Scaun Bucatarie F-131


Scaunul F-131 este un scaun care se preteaza atat ca scaun de bucatarie... sau living cat si ca scaun pentru restaurante, terase, baruri etc. Cadrul este din otel ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie f-68

Scaun Bucatarie F-68


Scaunul F-68 este un scaun care se preteaza atat ca scaun de bucatarie... sau living cat si ca scaun pentru restaurante, terase, baruri etc. Cadrul este din otel ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie bistro

Scaun bucatarie Bistro


Scaun bucatarie cu patru picioare, este rezistent cu cadrul cromat, structura... metalica din teava rotunda sudata longitudinal.Scaun de bucatarie ce are spatarul parte... ca scaun de bucatarie. Scaun de bucatarie este foarte confortabil datorita ... »

Pret: 99 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie cafe ii

Scaun bucatarie Cafe II


Scaune bucatarie Cafe II - LICHIDARE DE STOC Scaunul are rama din metal cromat ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie polo

Scaun Bucatarie Polo


Modelul POLO este un scaun pliabil de bucatarie. Spatarul si sezutul sunt... Inaltime totala: 78 cm Pretul expus este pentru plastic. Scaunul se realizeaza numai ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie cafe iii

Scaun bucatarie Cafe III


Scaun bucatarie Cafe III - LICHIDARE DE STOCScaunul are rama din metal cromat ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie euro

Scaun bucatarie Euro


Scaun bucatarie Euro  este realizat din lemn de fag, tapitat cu stofa... si spatarul tapitate cu stofa. Scaun bucatarie din lemn foarte rezistent la trafic greu... si spatarului si sezutului tapitat. Scaun bucatarie Euro cu un spatar tapitat si rotunjit ... »

Pret: 257 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun bucatarie er35

Scaun bucatarie ER35


Scaun bucatarie ER35 poate aduce cu usurinta o nota de eleganta in spatiul... in care va fi folosit. Scaunul se integreaza perfect intr-o bucatarie moderna, insa... un scaun bucatarie rezistent ce permite sustinerea unei greutati de pana la 100kg ... »

Pret: 181 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
1841 produse / 74 pagini
25 produse pe pagina.

"scaune scaune bucatarie" in Firme Hot - 61 Rezultat(e)
Folositi cautarea