Inscrie firma »

scaune inalte de bar - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre scaune inalte de bar
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Scaune inalte de bar bodo

Scaune inalte de bar BODO


Scaun inalt de bar BODO Va oferim un scaun inalt pentru bar, cafenea, club... prezentat: 1 loc- scaun de bar, cafenea, club netapitat- stil si design clasic... Bodo. Aceste scaune cu design special au scheletul ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun inalt de bar 6016.

Scaun inalt de bar 6016.


Scaun inalt de bar 6016. Este un scaun bar curbat,stil Thonet, executat... scaune destinate ca mobilier pentru baruri. Dimensiuni gabarit : latime 420 mm ... »
Oferit de:SC Mobirom SA
Buyer Member 13 ani
Caras severin
 Scaune inalte de bar ice 806

Scaune inalte de bar ICE 806


Scaun inalt de bar ICE 806 ICE este un scaun inalt de bar cu sezutul... tehnice:- structura (schelet) rezistent metalic- model prezentat: 1 loc- scaun de bar... si spatarul fabricate din plastic polipropilena. Picioarele scaunului sunt metalice mat ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar babila 2706

Scaune inalte de bar BABILA 2706


Scaun inalt de bar BABILA 2706Este un scaun inalt de bar din lemn de frasin ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar babila 2702

Scaune inalte de bar BABILA 2702


Scaun inalt de bar BABILA 2702Este un scaun inalt de bar din lemn de frasin ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar gliss 906

Scaune inalte de bar GLISS 906


Scaun inalt de bar GLISS 906 GLISS este un scaun inalt de bar alcatuit dintr...:- structura (schelet) rezistent metalic- model prezentat: 1 loc- scaun de bar, cafenea...-o scoica de policarbonat si un cadru metalic. Picioarele scaunului sunt metalice ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar cube 1400

Scaune inalte de bar CUBE 1400


Scaun inalt de bar CUBE 1400 CUBE este un scaun inalt de bar cu sezutul tapitat... prezentat: 1 loc- scaun de bar, cafenea, club tapitat- stil si design clasic Greutate: 6.... Picioarele scaunului sunt metalice si pot fi acoperite cu pulbere alba sau neagra ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar cube 1401

Scaune inalte de bar CUBE 1401


Scaun inalt de bar CUBE 1401 CUBE este un scaun inalt de bar cu sezutul tapitat.... Picioarele scaunului sunt metalice si pot fi cromate sau satinate. Scaunul nu are brate... Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent metalic- model prezentat: 1 loc- scaun ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar cube 1402

Scaune inalte de bar CUBE 1402


Scaun inalt de bar CUBE 1402 CUBE este un scaun inalt de bar cu sezutul tapitat... prezentat: 1 loc- scaun de bar, cafenea, club tapitat- stil si design clasic Greutate: 6.... Picioarele scaunului sunt metalice si pot fi acoperite cu pulbere alba sau neagra ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar din plastic

Scaune inalte de bar din plastic ARMILLARIA


Scaun inalt de bar din plastic ARMILLARIACreat de indraznetul designerul... italian Odoardo Fioravanti, scaunul inalt de bar este realizat din plastic...(polietilena) si face parte din familia Armillaria ce mai contine si o masa inalta de bar ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar boom 1951

Scaune inalte de bar BOOM 1951


Scaun inalt de bar BOOM 1951 BOOM este un scaun inalt de bar cu sezutul tapitat... prezentat: 1 loc- scaun de bar, cafenea, club tapitat- stil si design modern Greutate: 6... si cadrul metalic, care poate fi acoperit cu pulbere sau cromat. Scaunul nu are brate ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar trilly 1966

Scaune inalte de bar TRILLY 1966


Scaun inalt de bar TRILLY 1966 TRILLY este un scaun inalt de bar cu sezutul... tapitat si cadrul metalic, care poate fi cromat sau satinat. Scaunul nu are brate... Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent metalic- model prezentat: 1 loc- scaun ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar trilly 1967

Scaune inalte de bar TRILLY 1967


Scaun inalt de bar TRILLY 1967 TRILLY este un scaun inalt de bar cu sezutul... tapitat si cadrul metalic, care poate fi cromat sau satinat. Scaunul nu are brate... Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent metalic- model prezentat: 1 loc- scaun ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar kuadra 1102

Scaune inalte de bar KUADRA 1102


Scaun inalt de bar KUADRA 1102 KUADRA este un scaun inalt de bar cu sezutul... si spatarul confectionate din plastic tehnopolimer. Cadrul scaunului este metalic... si poate avea mai multe finisaje. Scaunul nu are. Culori: alb, beige Dimensiuni ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar kuadra 1106

Scaune inalte de bar KUADRA 1106


Scaun inalt de bar KUADRA 1106 KUADRA este un scaun inalt de bar cu sezutul... si spatarul confectionate din plastic tehnopolimer. Cadrul scaunului este metalic... si poate avea mai multe finisaje. Scaunul nu are brate. Culori: alb, beige Dimensiuni ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar kuadra 1112

Scaune inalte de bar KUADRA 1112


Scaun inalt de bar KUADRA 1112 KUADRA este un scaun inalt de bar cu sezutul... si spatarul confectionate din plastic tehnopolimer. Cadrul scaunului este metalic... si poate avea mai multe finisaje. Scaunul nu are brate dar este stivuibil. Culori ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar kuadra 1116

Scaune inalte de bar KUADRA 1116


Scaun inalt de bar KUADRA 1116 KUADRA este un scaun inalt de bar cu sezutul... si spatarul confectionate din plastic tehnopolimer. Cadrul scaunului este metalic... si poate avea mai multe finisaje. Scaunul nu are brate dar este stivuibil. Culori ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar kuadra 1122

Scaune inalte de bar KUADRA 1122


Scaun inalt de bar KUADRA 1122 KUADRA este un scaun inalt de bar cu sezutul... si spatarul confectionate din plastic tehnopolimer tapitat. Cadrul scaunului este... metalic si poate avea mai multe finisaje. Scaunul nu are brate. Dimensiuni- latime ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar kuadra 1132

Scaune inalte de bar KUADRA 1132


Scaun inalt de bar KUADRA 1132 KUADRA este un scaun inalt de bar cu sezutul... si spatarul confectionate din plastic tehnopolimer tapitat. Cadrul scaunului este... metalic si poate avea mai multe finisaje. Scaunul nu are brate. Dimensiuni- latime ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar kuadra 1136

Scaune inalte de bar KUADRA 1136


Scaun inalt de bar KUADRA 1136 KUADRA este un scaun inalt de bar cu sezutul... si spatarul confectionate din plastic tehnopolimer tapitat. Cadrul scaunului este... metalic si poate avea mai multe finisaje. Scaunul nu are brate. Dimensiuni- latime ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar kuadra 1182

Scaune inalte de bar KUADRA 1182


Scaun inalt de bar KUADRA 1182 KUADRA este un scaun inalt de bar cu sezutul... si spatarul confectionate din plastic metacrilat. Cadrul scaunului este metalic... si poate avea mai multe finisaje. Scaunul nu are brate dar este stivuibil. Culori ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar kuadra 1186

Scaune inalte de bar KUADRA 1186


Scaun inalt de bar KUADRA 1186 KUADRA este un scaun inalt de bar cu sezutul... si spatarul confectionate din plastic metacrilat. Cadrul scaunului este metalic... si poate avea mai multe finisaje. Scaunul nu are brate dar este stivuibil. Culori ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar din plastic

Scaune inalte de bar din plastic VOILA


Scaun inalt de bar din plastic VOILAEste un scaun elegant de bar, avand ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar trend 449

Scaune inalte de bar TREND 449


Scaun inalt de bar TREND 449 TREND este un scaun inalt de bar cu sezutul... metalic- model prezentat: 1 loc- scaun de bar, cafenea, club netapitat- stil si design... si spatarul confectionate din placaje de lemn de stajar. Cadrul scaunului este metalic ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaune inalte de bar happy 490

Scaune inalte de bar HAPPY 490


Scaun inalt de bar HAPPY 490 HAPPY este un scaun inalt de bar cu sezutul...:- structura (schelet) plastic polipropilena- model prezentat: 1 loc- scaun de bar, cafenea... confectionat din polipropilena rezistent la intemperii. Cadrul scaunului este confectionat ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
1276 produse / 52 pagini
25 produse pe pagina.

"scaune inalte de bar" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea