Inscrie firma »

salariul net minim pe economie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre salariul net minim pe economie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cerere prelungire reintregirea familiei

Cerere prelungire reintregirea familiei


minim net pe economie pentru fiecare membru de familie. d. persoana pentru... necesare pentru propria intretinere potrivit legii, in cuantum corespunzator salariului ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Mysal

MySal


salarii, Salariu minim/mediu pe economie, Localitati. Programul genereaza in fiecare...MySal este program de evidenta personal, calcul salarii si obligatii catre stat... de date Microsoft Access 2003 utilizata de MySal si tehnologia Microsoft .NET, asigura ... »
Oferit de:MySoft S.R.L.
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Tichete de masa cheque dejeuner

Tichete de masa Cheque Dejeuner


, ce creeaza un echilibru intre asteptarile salariatului si economiile pe care o societate.... Economii lunare de 164* lei pentru fiecare salariat! Pentru 191,84** lei oferiti... bugetul general consolidat, in cazul in care salariul net ar fi fost marit cu 191 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sal - expertul tau in salarizare

Sal - Expertul tau in Salarizare


calculul de salarii impreuna cu mine sa fie o placere. De ce afirm ca sunt expert... nete introduse - repartizez salariile pe card sau numerar si sa creez fisiere... urmatoarele operatii: Configurari - actualizare salariu minim/mediu pe economie ... »
Oferit de:Nexus Romsystem
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila

Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila delictuala


reprezentand venitul minim pe economie garantat reprezinta despagubirea cuvenita... sau permanenta. in aceste cazuri, pentru calcul se stabileste venitul net lunar pe ultimele 3... de munca incheiate intre patron si salariati. Patronul are calitatea de comitent ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea