Inscrie firma »

robineti pentru instalatii oxigen - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre robineti pentru instalatii oxigen
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Trusa lipire cu gaz turbo set 90 115050 oxy turbo

Trusa lipire cu gaz Turbo Set 90 115050 OXY TURBO


oxigen si robinet de gaz cu opritori de flacara cu protectie dublafurtun 2 m... pentru oxigen si gazlance cu duza 80 lsuport cu 4 duze 63-100-160-225 Eochelari...Turbo Set 90 este compact, puternic, pentru realizarea etanseizarilor ... »

Pret: 721.43 RON
Bronze Member 7 ani
Brasov
Comanda acum
 Sistem de tratarea apei - filtrare apa: statie deferizare ecowater

Sistem de Tratarea Apei - Filtrare Apa: Statie Deferizare Ecowater AIIF


, robineti, chiuvete, cazi de baie sau jacuzzi, cabine dus, masini pentru spalat haine... pentru filtrarea apei controleaza in mod automat procesul de tratare a apei..., asigurand in permanenta o buna calitatea a apei pentru consum. Sistemul de filtrare ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Sistem de filtrare: statie deferizare apa - deferizator ecowater aiif

Sistem de Filtrare: Statie Deferizare Apa - Deferizator Ecowater AIIF


, robineti, chiuvete, cazi de baie sau jacuzzi, cabine dus, masini pentru spalat haine... pentru filtrarea apei controleaza in mod automat procesul de tratare a apei..., asigurand in permanenta o buna calitatea a apei pentru consum. Sistemul de filtrare ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Filtru etf 2100 pf-10

Filtru ETF 2100 PF-10


si actioneaza ca un catalizator insolubil pentru reactia dintre oxigenul dizolvat... mica de presiune. BIRM este un mediu eficient din punct de vedere economic pentru... si compusii de fier. CARBUNELE ACTIV este materialul filtrant utilizat pentru declorinarea ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Sistem de tratarea apei - filtrare apa: filtru ecowater etf 2100

Sistem de Tratarea Apei - Filtrare Apa: Filtru Ecowater ETF 2100


de mangan care actioneaza ca un catalizator insolubil pentru reactia dintre oxigenul..., robineti, chiuvete, cazi de baie sau jacuzzi, cabine dus, masini pentru spalat haine... pentru filtrarea apei controleaza in mod automat procesul de tratare a apei ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Sistem de filtrare: filtre apa - filtru apa ecowater etf 2100

Sistem de Filtrare: Filtre Apa - Filtru Apa Ecowater ETF 2100


de mangan care actioneaza ca un catalizator insolubil pentru reactia dintre oxigenul..., robineti, chiuvete, cazi de baie sau jacuzzi, cabine dus, masini pentru spalat haine..., sistemele pentru filtrarea apei controleaza in mod automat procesul de tratare a apei ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Generator de ozon

GENERATOR DE OZON


de oxigen. De aceea ozonul este un bun purificator pentru aer si apa. Moleculele... incomponente inofensive. Pentru ca ozonul se transorma in oxigen, este considerat lipsit... de toate zilele care curge la robinet ! E suficient s-o torni in pahar ca sa vezi ... »

Pret: 870 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Instalatie industriala destinata reducerii complete a deseurilor

Instalatie industriala destinata reducerii complete a deseurilor menajere si medicale prin energie de microunde.


in oxigen ), si ca urmare, nu se mai produc fenomenele de oxidare a reziduurilor. b... astfel de instalatii de tratare a reziduurilor. f.Aplicarea energiei de microunde... pentru sterilizare ), a reziduurilor medicale si a resturilor carbonizate rezultate ... »
Light Member 13 ani
Salaj
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"robineti pentru instalatii oxigen" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea