Inscrie firma »

robinet pentru cabina de dus - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre robinet pentru cabina de dus
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cabina dus pe colt cu aburi

Cabina dus pe colt cu aburi


Cabina de dus cu aburi. Calitate maxima la cel ma mic pret. Pentru montajul...,in acoperis si pe partea din spate Robinet mixt Dus tip ploaie Dus de mana 6 jet...-uri hidromasaj 2 dozatoare pentru sapun Suport pentru cosmetica Ozonator Ventilator Generator ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Baterie cabina dus  monocomanda roma chrome

Baterie cabina dus monocomanda Roma Chrome


CARACTERISTICI: Baterie cabina dus cu aspect retro Roma Chrome Design... ceramic pentru o folosire indelungata pentru fiecare dintre robinete Cartus Eco... antichizat white chrome, baterie monocomanda Baterie dus cu montare pe perete Cartus ... »

Pret: 199 RON
Light Member 5 ani
Ilfov
 Ambarcatiune quicksilver 700 weekend

Ambarcatiune Quicksilver 700 Weekend


: bucatarie cu chiuveta cu robinet pentru apa sub presiune, plita pentru gatit, frigider... * Greutate max motor: N/A Confort: cabina luxoasa si spatioasa prevazuta cu doua cusete... duble, toaleta separata, masa si dus pe punte. Viata pe puntea ambarcatiunii ... »
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ambarcatiune quicksilver 640 weekend sd

Ambarcatiune quicksilver 640 Weekend SD


* Greutate max motor: N/A Confort: ambarcatiune spatioasa, cabina este prevazuta cu masa..., cusete duble, dus pe punte si trapa pe punte. Viata pe puntea ambarcatiunii...: chiuveta cu apa sub presiune si plita pentru gatit. Performante: servodirectie ... »
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ambarcatiune quicksilver 640 weekend ob

Ambarcatiune quicksilver 640 Weekend OB


* Greutate max motor: 185 kg Confort: ambarcatiune spatioasa, cabina este prevazuta... la postul de comanda, cusete duble, dus pe punte si trapa pe punte. Viata pe puntea... ambarcatiunii: chiuveta cu apa sub presiune si plita pentru gatit. Performante ... »
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Produs de curatat 'universal' pentru baie - 750ml

Produs de curatat 'UNIVERSAL' pentru baie - 750ml


indeparteaza depunerile de calcar, rugina, si diferite pete Pentru cabine... de dus, cazi, chiuvete,robinete si alte suprafete lavabile....Produs de curatat 'UNIVERSAL' pentru baie - 750ml Produs pentru uz casnic care ... »
Buyer Member 8 ani
Botosani
 Instalator profesionist pentru instalatii termice si

Instalator profesionist pentru instalatii termice si sanitare


de dus); * montare de robineti; * racordare a grupurilor sanitare la reteaua... de grupuri sanitare ( masina de spalat, chiuvete, vas WC, sifoane de pardoseala, cabina ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Solutie bio pentru curatat baia, 500ml, ecover

Solutie bio pentru curatat baia, 500ml, Ecover


si ingrijit cazi, cabine de dus, gresie, robinete, chiuvete, etc.Parfum proaspat  OCEAN...Parfum pe baza de plante. Se pulverizeaza pe suprafete pentru curatat si se....Produs ecologic cu ingrediente pe baza de plante si minerale biodegradabile. Solutie pentru ... »

Pret: 22 RON
Oferit de:SC Visdomm SRL
Buyer Member 4 ani
Teleorman
 Ajax multi-action deep cleaning - 500ml

Ajax multi-action deep cleaning - 500ml


.Potrivit pentru suprafetele din bucatarie,chiuveta,scurgeri,cosuri de gunoi,podele,cabine... de dus,bai si robineti.Atentie!Nu lasati la indemana copiilor....Solutie pentru curatarea grasimii din bucatarie,a murdariei din baie ... »

Pret: 8 RON
Buyer Member 5 ani
Buzau
 Instalatori brasov

Instalatori Brasov


/caloriferelor; -instalarea cabinelor de dus, obiectelor sanitare (wc-uri, chiuvete, robineti, etc...; -reparare a robinetilor din subsolul blocurilor etc. Va ofer seriozitate si un pret... accesibil pentru orice buzunar ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 5 ani
Brasov
 Ambarcatiune boston whaler 255 conquest

Ambarcatiune Boston Whaler 255 Conquest


de spatii largi de depozitare si dus in cockpit. Cabina este prevazuta cu usa care poate... fi incuiata si include o chiuveta cu robinet, toaleta portabila cu sistem... cat de departe doriti sau sa lasati ancora pentru a petrece o noapte pe apa ... »
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Dedurizatoare

DEDURIZATOARE


in apa la o valoare de peste 4°G duce la: - pete pe robineti, cabina de dus... si a robinetilor - depuneri de piatra in boiler si instalatii - depuneri de piatra... in masinile de spalat vase si haine Pentru rezolvarea acestor probleme se ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Dettol anti-bacterial multi-action

Dettol anti-bacterial multi-action


de dus;bazine pentru spalat;scaunul toaletei;cazi si robineti.Nu se foloseste....Mod de utilizare:deschideti capacul si trageti bine pentru a inlatura capacul de pe tub... cosului de gunoi;dulapuri; chiuvete; zonele din jurul plitei si cuptorului; cabine ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 5 ani
Buzau
 Dettol complete clean - 500ml

Dettol complete clean - 500ml


;plita masinii de gatit;chiuveta;scurgeri;cosuri de gunoi; podele; cabine de dus... vizibila.Cu un parfum proaspat. Potrivit pentru:suprafetele din bucatarie...;bai si robinete-baterii;scaunele de toaleta.Mod de folosire:rasuciti duza pe pozitia â ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 5 ani
Buzau
 Cabina dus hidromasaj/sauna model: wd-851

CABINA DUS HIDROMASAJ/SAUNA Model: WD-851


*850*2200, Greutate approx. 70kg Cabina de dus cu generator de aburi Model conceput pentru 1... de purificare Fitting-uri retea Scurgerea Iluminare ambientala Bateriile de dus si Robinetii... cu un masaj benefic si relaxant Cabina de Dus are incorporata 14 duze pt jeturile ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cabina dus hidromasaj/sauna model: ols-8008

CABINA DUS HIDROMASAJ/SAUNA Model: OLS-8008


*1100*2120, Greutate approx. 80kg Cabina de dus cu generator de aburi Model conceput pentru 1... de purificare Fitting-uri retea Scurgerea Iluminare ambientala Bateriile de dus si Robinetii... automat dupa fiecare dus Cabina de dus este echipata si cu un sistem de ventilatie ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cabina dus hidromasaj/sauna model: ols-9308

CABINA DUS HIDROMASAJ/SAUNA Model: OLS-9308


*900*2200, Greutate approx. 70kg Cabina de dus cu generator de aburi Model conceput pentru 1... benefic si relaxant Cabina de Dus va sta la dispozitie si cu cele 6 duze pentru... de purificare Fitting-uri retea Scurgerea Iluminare ambientala Bateriile de dus si Robinetii ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cabina dus hidromasaj/sauna model: wd-8010

CABINA DUS HIDROMASAJ/SAUNA Model: WD-8010


*950*2180, Greutate approx. 70kg Cabina de dus cu generator de aburi Model conceput pentru 1... cu un masaj benefic si relaxant Cabina de Dus are incorporata 20 duze pentru generarea... de purificare Fitting-uri retea Scurgerea Iluminare ambientala Bateriile de dus si Robinetii ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cabina dus hidromasaj/sauna model: wd-838

CABINA DUS HIDROMASAJ/SAUNA Model: WD-838


*900*2150, Greutate approx. 70kg Cabina de dus cu generator de aburi Model conceput pentru 1... rasfata cu un masaj benefic si relaxant Cabina de Dus are incorporata 14 duze pentru... de purificare Fitting-uri retea Scurgerea Iluminare ambientala Bateriile de dus si Robinetii ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cabina dus hidromasaj/sauna model:b-302

CABINA DUS HIDROMASAJ/SAUNA Model:B-302


*1080*2190, Greutate approx. 80kg Cabina de dus cu generator de aburi Model conceput pentru 1... si un Telefon Pentru a va rasfata cu un masaj benefic si relaxant Cabina de Dus... de purificare Fitting-uri retea Scurgerea Iluminare ambientala Bateriile de dus si Robinetii ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cabina dus hidromasaj/sauna model:b-303

CABINA DUS HIDROMASAJ/SAUNA Model:B-303


*950*2190, Greutate approx. 80kg Cabina de dus cu generator de aburi Model conceput pentru 1... si un Telefon Pentru a va rasfata cu un masaj benefic si relaxant Cabina de Dus... de purificare Fitting-uri retea Scurgerea Iluminare ambientala Bateriile de dus si Robinetii ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cabina dus hidromasaj/sauna model:b-317

CABINA DUS HIDROMASAJ/SAUNA Model:B-317


*800*2205, Greutate approx. 110kg Cabina de dus cu generator de aburi Model conceput pentru 1... si un Telefon Pentru a va rasfata cu un masaj benefic si relaxant Cabina de Dus... de purificare Fitting-uri retea Scurgerea Iluminare ambientala Bateriile de dus si Robinetii ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cabina dus hidromasaj/sauna model:b-318

CABINA DUS HIDROMASAJ/SAUNA Model:B-318


*800*2205, Greutate approx. 180kg Cabina de dus cu generator de aburi Model conceput pentru 1... si un Telefon Pentru a va rasfata cu un masaj benefic si relaxant Cabina de Dus... de purificare Fitting-uri retea Scurgerea Iluminare ambientala Bateriile de dus si Robinetii ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cabina dus hidromasaj/sauna model: ols-9310

CABINA DUS HIDROMASAJ/SAUNA Model: OLS-9310


*970*2200, Greutate approx. 90kg Cabina de dus cu generator de aburi Model conceput pentru 1... si relaxant Cabina de Dus are incorporata 12 duze pentru un hydro-masaj superior de tip... de purificare Fitting-uri retea Scurgerea Iluminare ambientala Bateriile de dus si Robinetii ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cabina dus hidromasaj/sauna model: ols-0515

CABINA DUS HIDROMASAJ/SAUNA Model: OLS-0515


*900*2210, Greutate approx. 100kg Cabina de dus cu generator de aburi Model conceput pentru 1... Pentru a va rasfata cu un masaj benefic si relaxant Cabina de Dus va sta... de purificare Fitting-uri retea Scurgerea Iluminare ambientala Bateriile de dus si Robinetii ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
96 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"robinet pentru cabina de dus" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea