Inscrie firma »

rezistente electrice pentru cuptoare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre rezistente electrice pentru cuptoare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Piese de schimb pentru masini de gatit si

Piese De Schimb Pentru Masini De Gatit Si Cuptoare


de schimb pentru masini de gatit pe gaz sau electrice, plite, cuptore, friteuse, gril..., masini de fiert, marmite, cuptoare cu convectie sau cuptoare pizza etc. Exemplu..., schimbator de caldura, boiler, rezistenza, ventilator, motor electric, releu, protectie ... »
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Ares - special pentru cuptoare brutarii

ARES - special pentru cuptoare brutarii


in cuptoarele electrice. Setul de aspirare special impreuna cu filtrul rezistent... cuptoare, este realizat tehnologic pentru a putea aspira reziduurile alimentare ramase...Descriere scurta Modelul de aspirator Elsea Ares Plus , varianta pentru ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Rezistente electrice de incalzit

rezistente electrice de incalzit


Rezistente electrice de incalzit diverse aplicatii si medii de functionare...,uscatoare de rufe,radiatoare electrice cu ulei, cuptoare aragaze electrice...: - aplicatie in incalzire apa boilere electrice sau cazane - aplicatie in injectie mase ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Rezistente electrice de incalzire plate  mikastrip

REZISTENTE ELECTRICE DE INCALZIRE PLATE MIKASTRIP


Rezistentele MIKASTRIP sunt elemente de incalzire plate cu izolatie in micanita... care au utilizari mutiple: sunt adecvate pentru incalzirea prin contact... a suprafetelor plane sau pot fi inserate in locasuri pentru incalzirea maselor metalice ... »
Buyer Member 11 ani
Sibiu
 Cuptor incorporabil whirlpool akp 239 ix

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 239 IX


Tip cuptor: Electric, Volum util (L): 52, Temperatura maxima coacere...: 5 programe de preparareFunctia statica cu rezistenta inferioara si superioara...Functia ventilatie pentru produse de patiserieFunctia decongelare ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cuptor incorporabil whirlpool akg 644 ix

Cuptor incorporabil Whirlpool AKG 644 IX


.9, Programe: Functia statica cu rezistenta inferioara si superioaraFunctia maxi...-grillFunctia gril+rotisorGrill electricRotisor, Altele: Termostat de siguranta...Supapa de siguranta pentru gazTimer cu comanda oprireTimer mecanicVentilator tangential, Accesorii ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cuptor incorporabil whirlpool akz 431 ix

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 431 IX


Pizza/paineTermoventilatie;Termoventilatie cu rezistenta inferioaraTurbo-grill;Maxi-grillGrill electric rabat, Altele: Sistem usa rece...Tip cuptor: Electric, Volum util (L): 52, Temperatura maxima coacere...: 9 programeFunctia statica cu rezistenta inferioara si superioara ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cuptor incorporabil studio casa atl fe01x

Cuptor incorporabil Studio Casa ATL FE01X


de racireRezistenta inferioaraRezistenta superioaraGrill electricRotisorLumina interna...Tip cuptor: Electric, Volum util (L): 59, Altele: Ventilatie tangentiala... detasabile pentru a fi spalate in masina de spalat, Clasa energetica: A, Accesorii: 1 ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cuptor incorporabil studio casa fem 09 inox

Cuptor incorporabil Studio Casa FEM 09 inox


Tip cuptor: Electric, Volum util (L): 59, Programe: 9, Altele: Convectie aer... rezistenta inferioaraRezistenta superioaraProgramator electronicUsa cu 2 geamuri... detasabile pentru a fi spalate in masina de spalat vaseVentilatie tangentiala de racire ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cuptor incorporabil studio casa fep 06 inox

Cuptor incorporabil Studio Casa FEP 06 inox


Tip cuptor: Electric, Volum util (L): 59, Programe: 5, Altele: Ventilatie... tangentiala de racireConvenctie aerTimer CUT-OFFRezistenta inferioaraRezistenta inferioara...Grill electricRotisorLumina internaTimer 60 cu semnal acusticGrillatura cu usa inchisa ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cuptor bosch hbn43w350

Cuptor Bosch HBN43W350


Cuptoarele electrice marca Bosch sunt dotate cuSistem de autocuratare Eco... astfel rezistenta la lovituri, lazgarieturi si la actiunea diversilor acizi... electric pe inoxCuptor multifunctional 3DConfortSistem de autocuratareEcoClean ( pereti ... »
Oferit de:Emicom
Buyer Member 7 ani
Alba
 Cuptor bosch hbn230250e

Cuptor Bosch HBN230250E


Cuptoarele electrice marca Bosch sunt dotate cuSistem de autocuratare Eco... astfel rezistenta la lovituri, lazgarieturi si la actiunea diversilor acizi...)Cuptor electric pe inoxCuptor multifunctional 3DConfortSistem de autocuratare ... »
Oferit de:Emicom
Buyer Member 7 ani
Alba
 Sistem eolian

Sistem eolian


dimensiune, optim pentru mici rezidente. Genereaza in medie 150-200 Kwh... si o rezistenta deosebita * conceptie speciala care permite producerea..., identic cu cel furnizat de reteaua de electricitate (fara limitari la urilizarea ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Casa camelia cu pasaport energetic

CASA CAMELIA CU PASAPORT ENERGETIC


de combustibili fosili pentru a genera caldura si curent electric. Reduce de-a lungul..., la temperaturi mari. Reactia are loc in cuptoare pentru ardere rotative la pana la 1500 g... de umiditate si temperatura. Radiatii - de la aparatele electrice, cuptoare cu microunde ... »
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Detergenti ecologici - super 10 gnld

Detergenti ecologici - Super 10 GNLD


concentrate pentru cuptoare, hote, gratare si pentru prespalarea oalelor si tigailor... electrice. SCULSE SI MASINI Stopiti si lasati ca Super 10 sa actioneze pentru cateva... DE PE MOBILE) Important: controlati rezistenta la decolorare, inainte de a incepe. Pentru ... »
Light Member 8 ani
Arges
 
15 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"rezistente electrice pentru cuptoare" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea