Inscrie firma »

referate evaluare economica si financiara - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referate evaluare economica si financiara
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Solutii utile in domeniul economic si fiscal din

SOLUTII UTILE IN DOMENIUL ECONOMIC SI FISCAL DIN ROMANIA


(1996), expert evaluator (2003); doctorat in Stiinte Economice, Facultatea... universitar, cercetator in domeniul stiintelor economice, publicist, maestru international... de Finante Credit Contabilitate, Academia de Studii Economice din Bucuresti ... »

Pret: 11 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii profesioniste de medicina muncii - oferta!!!

Servicii profesioniste de medicina muncii - OFERTA!!!


la angajare si periodice pentru evaluarea starii de sanatate a personalului...; - consultatii de specialitate si analize medicale; - consultanta referitoare la securitatea... si sanatatea in munca pentru agentii economici din domeniile: alimentar, sanitar ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Seminar de contabilitate si fiscalitate, 18 si 21 decembrie 2009,

Seminar de Contabilitate si Fiscalitate, 18 si 21 decembrie 2009, Bucuresti


DE INFORMARE A AGENTILOR ECONOMICI PRIN CARE ACESTIA BENEFICIAZA DE INFORMATIE LA ZI... cerinte legale privind intocmirea situatiilor financiare anuale; ­ - Inchiderea... exercitiului financiar si intocmirea declaratiei fiscale pt anul 2009; ­ - Modificarea ... »
Oferit de:Fundatia WTIB
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Servicii complete in domeniul asigurarilor!

Servicii complete in domeniul asigurarilor!


si stabilirea optima de limita a raspunderii ; Evaluarea interesului financiar...; Economie de timp; Protejarea resurselor interne; Rezolvarea dosarelor de daune... programe de asigurare complexe; Riscurile sunt indentificate si evaluate corect ... »
 Curs expert achizitii publice

Curs expert achizitii publice


comisiei de evaluare a ofertelor de produse si servicii; agentilor economici care... de achizitii publice, vanzari, juridic, financiar, investitii, tehnic; a celor care...);  Evaluarea ofertelor si desemnarea ofertei castigatoare; &#61692 ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Docplus evidenta contractelor

DocPlus Evidenta Contractelor


la dispozitie un centralizator al informatiilor financiare referitoare la fiecare contract... si urmarirea informatiilor referitoare la contractele companiei. Aplicatia este... un instrument util atat departamentului economic cat mai ales managementului companiei ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!

Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!


., referitor catre cine sa mearga (2%) din impozitele dvs.! Prevederea 2% permite... si pentru angajatori? Se contribuie astfel la un climat social si economic mai bun...: FAZA I, 10 Pasi: 1-Evaluarea situatiei existente in domenile turistic si de mediu ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pentru natura mai curata! pt calatorii sanatoase!

Pentru Natura mai curata! Pt calatorii sanatoase!


Ce inseamna 2%? Decizia dvs., referitor catre cine sa mearga (2... la un climat social si economic mai bun,ceea ce are un efect pozitiv asupra angajatilor... scopului ei: FAZA I, 10 Pasi: 1-Evaluarea situatiei existente in domenile ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare în judecata - actiune în

Model de cerere de chemare în judecata - actiune în raspunderea civila contractuala


;ntârziere se refera numai la obligatiile de„« da" sau,, a face". Nu se...;ntârziere datorata lipsei resurselor financiare din cauze obiective, constând î... economice este obligatorie stipularea clauzei penale, datorita caracterului ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"referate evaluare economica si financiara" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea