Inscrie firma »

referat resurse materiale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referat resurse materiale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs inspector resurse umane 29 - 31 mai 2015

Curs Inspector Resurse Umane 29 - 31 Mai 2015 Bucuresti


Cunoasterea Codului muncii este necesara oricarui specialist in Resurse Umane... sau Legea contabilitatii). Participa la acest curs de Inspector Resurse Umane si afla... raspunsul la toate intrebarile tale. Dupa absolvirea cursului de Inspector Resurse ... »

Pret: 390 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Curs autorizat inspector resurse umane cod cor:

CURS autorizat INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304


CURS INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304 START pentru dezvoltarea ta... personala si profesionala! Prin participarea la cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE... cariera in domeniul resurselor umane si celor in a caror activitate se opereaza ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Proiectul cu intretinere ieftina

PROIECTUL CU INTRETINERE IEFTINA


a consumului de resurse destinate intretinerii constructiei. Aceste metode se refera..., reducerea dependentei energetice si sincronzarea imbatranirii materialelor.... Optimizarea consumului de resurse este cu atat mai eficienta cu cat durata anticipata ... »
Oferit de:HIPERFORM SRL
Buyer Member 12 ani
Timis
 Identitate vizuala

Identitate vizuala


), foile cu antet (pentru corespondenta) personalizate, materialele de marketing.../manuale de stil cu specifitatii clare referitoare la modul de folosie a elementelor grafice... si cu costurile printr-un management corespunzator al resurselor. Oferim calitate fara ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Branding

Branding


, materialele de marketing, website-ul, autovehiculele personalizate, etc - toate acestea... prin ghiduri/manuale de stil cu specifitatii clare referitoare la modul de folosie... cat si cu costurile printr-un management corespunzator al resurselor. Oferim ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Dictionar de informatica

Dictionar de informatica


, de la incepatori la specialisti. Un numar important de termeni se re-fera la utilizarea... sunt definiti in extenso, oferindu-le profesorilor un util material didactic... si ale unor site-uri care ofera diverse resurse, software si servicii folosite adesea ... »

Pret: 42.42 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Mecanica fina, autor aurel ciocarlea-vasilescu

Mecanica fina, autor Aurel Ciocarlea-Vasilescu


, Organe de masini si Tehnologia mecanicii fine; este destinata instruirii resurselor..., continut, conditii materiale, metode didactice, metode si parametri de evaluare...-o viziune stiintifica, pe baza conceptelor operationale referitoare la procesul ... »

Pret: 15.99 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Curs manager de proiect

Curs MANAGER DE PROIECT


specificatiile referitoare la necesitatile proiectului); - estimarea resurselor... de gestionare, planificare si organizare a resurselor alocate in cadrul proiectului pentru... resursele necesare petnru proiect, recomanda mijloace pentru procurarea resurselor ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Analiza economico-financiara

Analiza economico-financiara


acesteia, din punct de vedere al utilizarii eficiente a resurselor umane, materiale... activitatile economice din punct de vedere economic: al consumului de resurse... unor aprecieri pertinente referitoare la situatia economico-financiare a unei firme ... »
Oferit de:SC MIRCOMIR SRL
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Curs manager de proiect - 3-5 aprilie 2009

Curs MANAGER DE PROIECT - 3-5 aprilie 2009


, planificare si organizare a resurselor alocate in cadrul proiectului pentru indeplinirea... de implementare a proiectului, realizeaza si pune de acord specificatiile referitoare... la necesitatile proiectului); - estimarea resurselor, identificarea surselor si elaborarea ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Folie pvc poliolefina

Folie PVC poliolefina


refera la aspectul "uleios/ceruit" pe care il are acest material. Folia PVC este... inodora, neporoasa fiind un material perfect pentru ambalarea produselor destinate end... foarte subtiri, se folosesc deci putine materii prime, mai putine resurse, rezultand ... »
Bronze Member 6 ani
Iasi
 Presa mecanica de brichetat model brik mb 50

Presa mecanica de brichetat model BRIK MB 50


%). Productie orara se refera la un material care, in starea sa initiala, topit, are o... si un remercabil volum redus, fara adaugare de adezivi. Materialul ce trebuie brichetat trebuie... si transformarea in resurse; ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Presa mecanica de brichetat model brik mb 100

Presa mecanica de brichetat model BRIK MB 100


%). Productie orara se refera la un material care, in starea sa initiala, topit, are o... si un remercabil volum redus, fara adaugare de adezivi. Materialul ce trebuie brichetat trebuie... si transport; - reciclarea deseurilor si transformarea in resurse; ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs manager proiect 29 - 31 mai 2015 bucuresti

Curs Manager Proiect 29 - 31 Mai 2015 Bucuresti


de proiect si sa o conduca eficient * sa distribuie eficient informatia referitoare... proiectului 4. Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru.... Certificat nominal de participare 6. Materiale: mape, foi, instrumente de scris ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Invatamant la distanta

Invatamant la distanta


clientilor sa-si organizeze mai eficient activitatile de invatamant, resursele, logistica... si video. Sistemul permite obtinerea de raportari diverse referitoare..., reducand costurile legate de instruire prin cursuri clasice Materialele de curs sunt ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs autorizar de formator

CURS AUTORIZAR DE FORMATOR


, Identificarea resurselor necesare pentru un program de formare, Elaborarea materialelor... un proces de invatare aplicat, -selecteze, elaboreze si adapteze resursele de invatare... conform planului de organizare, -aplice metodologia de certificare a resurselor ... »

Pret: 1800 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Reforma justitiei romanesti

Reforma justitiei Romanesti


, caracterul neunitar al practicii judecatoresti, resursele materiale insuficiente. Astfel... afectata de lipsa resurselor necesare. Comisia a reco­mandat ca reforma sistemului... norme referitoare la formarea initiala si pregatirea continua a magistratilor ... »

Pret: 25.2 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire

Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire sisteme de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala-siguranta alimentului


intirzieri, deficiente, etc. si deci implicit costuri suplimentare; Resursele umane... si materiale existente; Sistemele de inregistrari si evidenta existente. 3. Proiectarea... 1. Elaborarea politicilor: Politica referitoare la calitate, Politica de mediu ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Casa camelia cu pasaport energetic

CASA CAMELIA CU PASAPORT ENERGETIC


(materiale de constructie, finisaje si tehnologii ecologice,) - casa ce functioneaza... a structurii aceasta nu va mai fi necesara. CFC, HCFC sau alte materiale daunatoare... Amvic are 70% din greutate din materiale reciclabile. Otelul recuperat ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Imprimante laser alb-negru hp laserjet enterprise 600 m601dn, ce990a

Imprimante laser alb-negru HP LaserJet Enterprise 600 M601dn, CE990A


simplu politici de imprimare pentru a ajuta la economisirea energiei ºi a resurselor... resursele IT cu driverul universal de imprimare HP ºi reduceþi impactul pe care il..., A4)Pânã la 175.000 paginiNotã referitoare la volumul de lucru ... »

Pret: 3510.04 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Imprimanta laser monocrom hp laserjet enterprise 600 m601n, ce989a

Imprimanta Laser Monocrom HP LaserJet Enterprise 600 M601n, CE989A


simplu politici de imprimare pentru a ajuta la economisirea energiei ºi a resurselor... resursele IT cu driverul universal de imprimare HP ºi reduceþi impactul pe care il....000 paginiNotã referitoare la volumul de lucruCiclul de funcþionare este definit ... »

Pret: 2684.33 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!

Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!


., referitor catre cine sa mearga (2%) din impozitele dvs.! Prevederea 2% permite... la CAMPANIA TURISMVERDE prin informarea angajatilor lor, prin difuzarea de materiale... promotorul managementului tuturor resurselor turistice in asa fel incat nevoile oamenilor ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Pentru natura mai curata! pt calatorii sanatoase!

Pentru Natura mai curata! Pt calatorii sanatoase!


Ce inseamna 2%? Decizia dvs., referitor catre cine sa mearga (2... angajatilor lor, prin difuzarea de materiale informative in cadrul firmelor... devina promotorul managementului tuturor resurselor turistice in asa fel incat ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Seminar tva all inclusive - noutati 2010.

Seminar TVA All Inclusive - Noutati 2010.


.leadermark.eu - in pagina Atelierele LEADERMARK gasiti detalii referitoare la Ce sunt Atelierele... si Adeverinta de participare, la cererea dvs. - Materialele pregatite de lectori... de Resurse pentru Leadership si Dezvoltare Profesionala Continua www ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Imprimanta laser monocrom hp laserjet enterprise 600 m602n, ce991a

Imprimanta Laser Monocrom Hp LaserJet Enterprise 600 M602n, CE991A


resursele IT cu driverul universal de imprimare HP ºi reduceþi impactul pe care il..., 300 dpiVolum de lucru (lunar, A4)Pânã la 225000 paginiNotã referitoare la volumul... referitoare la Volumul de pagini lunar recomandatHP recomandã ca numãrul de pagini ... »

Pret: 3304.84 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
29 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"referat resurse materiale" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea