Inscrie firma »

reciclare deseuri bucuresti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre reciclare deseuri bucuresti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Managementul deseurilor

Managementul Deseurilor


Protectsim va oferea in domeniul Gestionarii Deseurilor: - Asistenta... in identificarea deseurilor generate conform codului deseurilor in conformitate cu legislatia... in vigoare; - Caracterizare a deseurilor periculoase generate din propria activitate ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Reciclarea insemana profit!

Reciclarea insemana profit!


a deseurilor generate. In functie de volumul deseurilor reciclabile generate se negociaza...Stiati ca printr-un management de mediu eficient 70% din deseurile generate pot... fi o sursa suplimentara de venit fiind reciclate? Cum procedam? Facem analiza ... »
 Reciclare calculatoare

reciclare calculatoare


. Societatea noastra colecteaza zilnic indiferent de cantitate in Bucuresti si judetul... Ilfov gratuit, orice tip de sistem de calcul si deseuri electrice vechi, defecte... de ele. Transportul este asigurat gratuit de catre compania noastra pentru Bucuresti ... »
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Cumparam deseuri deseuri maluminiu, spanuri,

Cumparam deseuri deseuri maluminiu, spanuri, deseuri placi compozite


Reciclator cumpar deseuri PVC termopan alb si color, deseuri PVC moale, PVC... cabluri (manta cabluri electrice), purje PVC, deseuri polietilena, deseuri... colaborari pe termen lung, asiguram transport si in afara Bucurestiului. Suntem ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Cumparam deseuri pvc termopan, pvc moale, manta

Cumparam deseuri pvc termopan, pvc moale, manta cabluri


Reciclator cumpar deseuri PVC termopan alb si color, deseuri PVC moale, PVC... cabluri (manta cabluri electrice), purje PVC, deseuri polietilena, deseuri... colaborari pe termen lung, asiguram transport si in afara Bucurestiului. Suntem ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Saci, menajeri

Saci, Menajeri


Saci Menajeri,SACI Deseuri Menajere. Fabricati din Polietilena, in Totalitate... Reciclabili. Dimensiuni: 50 x 60 cm. Capacitate: 30 l. Ambalare: 20 buc /set Pret (TVA... Birotica si Papetarie Livrate din Stoc in 3 ore pentru Bucuresti-Gratuit. Livrari ... »
Oferit de:CLASS TRACK SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Vanzare spatii industriale est bucuresti glx130225

vanzare Spatii industriale Est Bucuresti GLX130225


pentru incarcat bacteria electrostivuitorului Si camera pentru deSeuri reciclabile.... Aceasta oferta apartine companiei GALAXY IMOB BUCURESTI. CONTACT NON-STOP ... »

Pret: 1.4E+6 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Axa prioritara -  sprijin financiar nerambursabil de pana la 920.000

Axa prioritara - sprijin financiar nerambursabil de pana la 920.000 lei pentru intreprinderile mici si mijlocii


, reciclarea deseurilor, tratarea apelor reziduale se finanteaza numai in legatura... eligibile este de: a) pentru intreprinderile mici: - 60% pentru Regiunea Bucuresti... Regiunea Bucuresti-Ilfov; - 60% pentru restul regiunilor. Se finanteaza urmatoarele ... »
Buyer Member 8 ani
Dolj
 Fonduri europene pentru imm-uri

Fonduri europene pentru IMM-uri


de productie). Echipamentele pentru protectia mediului, reciclarea deseurilor, tratarea... intreprinderile mici: 60% pentru proiectele care se implementeaza in Regiunea Bucuresti... intreprinderile mijlocii: 50% pentru proiectele care se implementeaza in Regiunea Bucuresti ... »
Buyer Member 6 ani
Timis
 Formula flow -fost flw -bypass-stent nutritional 300 tablete

Formula FLOW -fost FLW -Bypass-Stent Nutritional 300 tablete


IBA Bucuresti " Certificat de Notificare seria AA/ nr. 4667... de reciclare a celorllalti antioxidanti. Adaosul de Acid Alfa Lipoic are rolul nu numai... de a ajuta la controlul glucidelor din sange dar si la reciclarea vitaminelor ... »

Pret: 269.3 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"reciclare deseuri bucuresti" in Firme Hot - 9 Rezultat(e)
Folositi cautarea