Inscrie firma »

rebusuri pentru copii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre rebusuri pentru copii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cadouri copii

Cadouri copii


Magazin virtual cu o gama larga de produse educationale pentru copii si tineri... pentru copii, ..... pentru toti copii de la 1 la 14 ani - Softuri educationale..., CD-uri didactice si prezentari multimedia, interactive pentru copii : utilizati ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Carti, manuale, caiete

Carti, manuale, caiete


colorat, carti ilustrate, carti pentru copii, carti de Craciun, rebusuri didactice..., caiete pentru elevi, culegeri, indrumatoare profesori, auxiliare, carti teste... evaluare la diferite materii, planse didactice, rebusuri,carti beletristica, dictionare ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Limba engleza.a rainbow of english.manual optional

Limba Engleza.A rainbow of english.Manual optional pentru clasele IV-VI


trece cu bine rezolvand exercitii, rebusuri si invatand poezii scrise de copii ... »

Pret: 16.92 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Caiet de lectura pentru clasa a iv-a, autor aura

Caiet de lectura pentru clasa a IV-a, autor Aura Motofeanu, Mihaela Staneci


Caietul de lectura pentru clasa a IV-a este conceput pentru activitati... pentru clasa a IV-a, cat si cerintele examenului de Evaluare Nationala. Tematica... de intelegere si selectie a informatiei, exprimare orala, rebusuri si jocuri, precum ... »

Pret: 14.4 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Caiet de lectura pentru clasa a ii-a, autor silvia

Caiet de lectura pentru clasa a II-a, autor Silvia Mihai, Andreea Barbu


Caietul de lectura pentru clasa a II-a este conceput pentru activitati... si selectie a informatiei, exprimare orala, rebusuri si jocuri, precum si de redactare... a unor scurte texte personale, ce ii incurajeaza pe copii sa foloseasca un vocabular ... »

Pret: 12 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Caiet de lectura pentru clasa a iii-a, autor silvia

Caiet de lectura pentru clasa a III-a, autor Silvia Mihai, Andreea Barbu


a informatiei, exprimare orala, rebusuri si jocuri, precum si de redactarea unor scurte... texte personale, ce ii incurajeaza pe copii sa foloseasca un vocabular bogat ... »

Pret: 12 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Ne jucam si invatam

Ne jucam si invatam


de Ministerul Educatiei si Cercetarii. [ebookLink]http://www.elefant.ro/ebooks/carti-pentru-copii/grupe-de-varsta/iv-vii-ani/ne-jucam-si-invatam-culegere-de-ghicitori-rebusuri-alte-jocuri-didactice-si-concursuri-pentru... ghicitori si rebusuri cu diferite grade de dificultate aplicabile la geografie ... »

Pret: 11.92 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Teri descopera lumea clasa a ii-a -stefan pacearca, roxana gavrila

Teri descopera lumea clasa a II-a -Stefan Pacearca, Roxana Gavrila


Aderand la ideea ca fiecare mediu de viata al copiilor este un sistem unitar... pedagogice a autorilor s-a concretizat in cele doua caiete pentru activitati... de lucru formularea unor raspunsuri, completarea unor rebusuri, efectuarea unor desene ... »

Pret: 11 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 In lumea povestilor lui ion creanga cu jocuri si exercitii

In lumea povestilor lui Ion Creanga cu jocuri si exercitii


roman si se adreseaza copiilor cu varsta peste 7 ani.Dupa ce au parcurs textul... de povestea respectiva, iar la final se pot delecta, dezlegand rebusuri si exercitii joc.... De asemenea, pentru intelegerea textului, regionalismele sunt explicate in glosarul ... »

Pret: 10.9 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Softuri educationale multimedia

Softuri educationale multimedia


de jocuri multimedia pentru copii, puzzle, jocuri 3D, aplicatii software, rebusuri... colorat, carti ilustrate, carti pentru copii... pentru gradinita, scoala primara...: gandire, memorie, logica, rapiditate, perspicacitate... a copiilor si elevilor ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Softuri educationale

Softuri educationale


copii, puzzle, jocuri 3D, aplicatii software, rebusuri didactice, compedii, harti... pentru elevi, manuale scolare interactive, culegeri probleme, teste de evaluare..., perspicacitatea copiilor si tinerilor, enciclopedii multimedia, dictionare interactive ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"rebusuri pentru copii" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea