Inscrie firma »

psihologia transporturilor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre psihologia transporturilor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Psihologia transporturilor

Psihologia transporturilor


obtinere permis cond toate categ / obtinere atestate profesionale (transport intern si international marfuri, persoane etc.)/obtinere atestat taxi/ angajari,reangajari, examinari periodice conducatori auto... ... »
 Psihologia transporturilor

Psihologia Transporturilor


Tot ce tine de siguranta circulatiei: - Examinari psihologice in vederea... de conducere. - Examinari psihologice pentru angajare/control periodic, atestare ... »
 Psihologia transporturilor

Psihologia transporturilor


Examinari psihologice in domeniul psihologiei transporturilor - testare... si evaluare psihologica a persoanelor care solicita permis de conducere ( toate... categoriile ) - testare si evaluare psihologica a conducatorului auto la solicitarea ... »

Pret: 30 RON
 Psihologia transporturilor

Psihologia transporturilor


transporturilor evidentiaza rolul psihologiei cognitive si sociale in intelegerea... de la facultatile de psihologie si pentru psihologii preocupati de problema transporturilor.... Din cuprins: Transporturile si psihologia participantului la trafic Factorul uman ... »

Pret: 34.95 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Evaluari psihologice in psihologia

Evaluari psihologice in Psihologia Transporturilor;


Examinarile psihologige din domeniul Psihologia Transporturilor se adreseaza ... »

Pret: 50 RON
 Testari psihologice psihologia transporturilor

Testari psihologice Psihologia Transporturilor


- testare si evaluare psihologica a persoanelor care solicita permis... de conducere ( toate categoriile ) - testare si evaluare psihologica a conducatorului auto ... »
 Examinari psihologia transporturilor

Examinari psihologia transporturilor


Evaluare psihologica in scopul avizarii psihologice pentru siguranta... circulatiei: Selectie si expertiza psihologica in vederea angajarii, autorizarii... profesionisti, etc. Examinari psihologice in scopul obtinerii permisului de conducere ... »
 Examinari psihologia transporturilor

Examinari psihologia transporturilor


Examinari psihologice pentru obtinere / preschimbare permis conducator auto ... »
 Evaluare si consultanta psihologica in

EVALUARE SI CONSULTANTA PSIHOLOGICA IN TRANSPORTURI - GALATI


- analiza psihologica a muncii; - evaluare, selectie si expertiza... psihologica in vederea angajarii, autorizarii/mentinerii in functie sau la solicitarea... institutiilor abilitate; - evaluarea in scopul avizarii psihologice pentru protectia ... »

Pret: 70 RON
 Avizare psihologica in domeniul

AVIZARE PSIHOLOGICA IN DOMENIUL TRANSPORTURILOR - GALATI


EVALUARE PSIHOLOGICA pentru: 1. Obtinerea permisului de conducere (toate ... »

Pret: 70 RON
 Evaluari psihologice. aviz

Evaluari psihologice. Aviz psihologi. Cabinet Psihologic Timisoara


si prevenirea accidentelor de munca PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR - Examinare obtinere...Va sta la dispozitie cu urmatoarea gama de servicii: PSIHOLOGIA MUNCII... - Examinare psihologica la angajare / periodica pentru toate profesiile - Examinare ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 9 ani
Timis
 Cabinet psihologic

cabinet psihologic


de ministerul transporturilor.mai facem consiliere psihologica si educationala, orientare...efectuam selectie si recrutare de personal, examinari psihologice din sfera... psihologiei muncii si organizatiilor, de asemenea efectuam examinari psihologice pentru ... »
 Evaluari psihologice obtinere permis de conducere

Evaluari psihologice obtinere permis de conducere


- Servicii psihologice - transporturi : - evaluare psihologica informatizata... circulatiei - consultanta psihologica a cursantului , a instructorului auto... psihologica ; ... »
 Testari psihologice siguranta circulatiei

Testari psihologice siguranta circulatiei


Transporturilor din Romania pentru eliberarea avizelor psihologice in domeniul sigurantei...Cabinetul de psihologie Rusu si Popescu este agreeat de Ministerul... circulatiei. Testarile se adreseaza soferilor profesionisti, societatilor de transporturi ... »

Pret: 60 RON
 Aviz psihologic si medical siguranta circulatiei

AVIZ PSIHOLOGIC SI MEDICAL SIGURANTA CIRCULATIEI


CABINET PSIHOLOGIC BUCURESTI, SECTOR 3, CABNET AUTORIZAT PENTRU EFECTUAREA... DE TESTARI PSIHOLOGICE PENTRU SIGURANTA CIRCULATIEI (AVIZ PSIHOLOGIC SOFERI TRANSPORT... MARFA GENERALA, TRANSPORT PERSOANE, ADR, TRANSPORTURI SPECIALE, TRANSPORT AGABARITIC ... »

Pret: 70 RON
 Examen psihologic pentru autorizare taxi

Examen psihologic pentru autorizare taxi


Transporturilor, Construcþiilor ºi Turismului - aviz psihologic- valabil 3 ani...Pentru a putea practica meseria de conducator auto la transporturile... institutiile abilitate de catre Ministerul Transporturilor. Coditiile obligatorii ... »
 Examen psihologic atestat transport marfa

Examen psihologic atestat transport marfa


DE FORMARE DIN CADRUL UNEIA DINTRE INSTITUTIILE AUTORIZATE DE MINISTERUL TRANSPORTURILOR...þioneazã în reþeaua teritorialã proprie a Ministerului Transporturilor..., Construcþiilor ºi Turismului; - aviz psihologic - il puteti obtine ... »
 Examen psihologic pentru obtinere permis auto

Examen psihologic pentru obtinere permis auto categoriile A / B


de Ministerul Transporturilor; Nota: Examenul psihologic se face inainte de inscrierea... auto; 6. Avizul psihologic eliberat de catre un Cabinet psihologic autorizat ... »
 Diagnostic si evaluare clinica: 20-22 aprilie 2012

DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA: 20-22 aprilie 2012


Piata Alba-Iulia), cursul acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, in regim... Psihologilor din Romania acorda pentru acest curs 20 credite. Cursul ofera... profesionistilor din domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice, psihiatriei sau consilierii ... »

Pret: 600 RON
 Examen psihilogic atestat transport persoane

Examen psihilogic atestat transport persoane


functioneaza in reteaua teritoriala proprie a Ministerului Transporturilor, Constructiilor... si Turismului; - aviz psihologic - se poate obtine si de la laboratorul nostru, fara ... »
 Curs formare continua diagnostic si evaluare clinica: 21-23 nov. 2014

CURS FORMARE CONTINUA DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA: 21-23 NOV. 2014


credite de Colegiul Psihologilor din Romania: DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA... profesionistilor din domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice, psihiatriei sau consilierii... psihologice care desfasoara activitati de diagnostic, evaluare clinica, psihoterapie ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Telegondola orasului sinaia

Telegondola Orasului Sinaia


de activitate ALTE TRANSPORTURI TERESTRE DE CALATORI. Ca si sector de activitate, firma se... de soferi experimentati, atestati psihologic medical si profesional. Un obiectiv ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 10 ani
Prahova
 
22 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"psihologia transporturilor" in Firme Hot - 24 Rezultat(e)
Folositi cautarea