Inscrie firma »

proiecte pe programul 3d - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre proiecte pe programul 3d
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Program de proiectare si calcul

Program de proiectare si calcul structural pentru lemn


RoofCon/TrussCon este un program de proiectare si calcul structural... usor vizualizate in 3D.... si genereaza fisierele de taiere pentru masinile cu comanda numerica. Proiectele pot fi ... »
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Managementul proiectelor

Managementul proiectelor


a ofertelor si stabilire a ofertelor castigatoare, 3. realizarea dosarelor... programului de achizitii aprobat, 6. formularea anunturilor publicitare... notificari si adendum-uri la Contractul de finantare 8. monitorizarea proiectului ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 13 ani
Bacau
 Managementul proiectelor-modul

Managementul proiectelor-modul I-Programul Leaderul de platina


este de 3+1 gratuit. Mai exact, daca te inscrii la 3 module din programul Leaderul...Training Management de Proiect Date Desfasurare: 23-24 Aprilie 2009... Localitatea desfasurare: Bucuresti Structura trainingului o Prezentare proiecte ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Program carti de vizita

Program carti de vizita


, pentru proiecte foarte speciale, de programe 3D. Pentru mai multe informatii ... »
Buyer Member 8 ani
Arges
 Proiectare si executie in constructii

Proiectare si executie in constructii


de Construire (D. T. A. C. , D. T. O. E, D. T. A. D. )] * obtinerea avizelor necesare... autorizatiei de construire * - proiectare instalatii electrice, sanitare, termice..., extrase de materiale si devize in program de calcul specializat * Studii ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 6 ani
Iasi
 Proiectare computerizata arhitectura

PROIECTARE COMPUTERIZATA ARHITECTURA


, utilizeaza programul de proiectare asistata de calculator NEMETSCHEK , .oferind... clientilor modelarea 3D a cladirii , obtinerea listelor de cantitati de materiale...ARH-AMBIENT PROIECT, este firma de proiectare arhitectura care ofera servicii ... »
Oferit de:SC AMBIENT SRL
Buyer Member 10 ani
Mehedinti
 Proiectare arhitectura programe complexe

PROIECTARE ARHITECTURA PROGRAME COMPLEXE


/prezentari 3D, studii fezabilitate - SF, proiect pt autorizatia de constructii - PAC... de proiectare arhitectura civila si industriala pentru investitorii/ beneficiarii care... doresc realizarea de proiecte complexe (ansambluri rezidentiale vile ... »
 Management de proiect

Management de Proiect


Cursul Management de Proiect, prezentat in cooperare cu The Open University... de Proiect are o durata de 6 luni si se adreseaza atat celor care lucreaza deja... in domeniul managementului de proiect, cat si celor care se afla acum in etapa de formare ... »
Oferit de:SC CODECS SA
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Despre programul casa verde

Despre programul Casa Verde


solicitantului si a proiectului; d) aprobarea dosarelor de finantare selectate; e) postarea... proiectului Tipuri de proiecte finantate prin Program Prin Program se finanteaza... acordata unui tip de proiect din cele doua cumulate in cadrul Programului. Criterii ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scrierea si implementarea proiectelor europene.

SCRIEREA SI IMPLEMENTAREA PROIECTELOR EUROPENE. NOTIUNI DE MANAGEMENT


ABORDATA I. Definirea proiectului - proiect vs. progam: 1. Relatia Plan Strategii-Program-Proiect... de interventie. 3. Tipuri de proiecte finantate in cadrul perioadei de programare 2014... de proiect. 2. Ciclul de viata al unui proiect: faze principale. 3. Managementul ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Zwcad+ 2014 professional

ZWCAD+ 2014 Professional


. Transformarea ideilor in desene mult mai eficient. 3. Dezvoltarea proiectelor mai usor....5 pana la 2013, ZWCAD+ Professional Edition include trasaturi 2D si 3D ce ofera... modelare si editare 3D, comenzi in suprafata de editare 3D si mediu de dezvoltare VBA ... »

Pret: 744 EUR
Buyer Member 5 ani
Timis
 Zwcad+ 2014 standard

ZWCAD+ 2014 Standard


. Transformarea ideilor in desene mult mai eficient. 3. Dezvoltarea proiectelor mai usor...ZWCAD+ a fost dezvoltat pentru oricine doreste un program CAD rapid, eficient... la sfarsitul proiectelor, avand trasaturi inovative ce pot fi individualizate dupa nevoile ... »

Pret: 620 EUR
Buyer Member 5 ani
Timis
 Curs manager de proiect

Curs MANAGER DE PROIECT


, coordoneaza si controleaza programul proiectului, aproba cerintele de reglementare...MANAGER DE PROIECT Managementul de proiecte..., in parteneriat cu D.K.M. Training desfasoara in cadrul pachetului de servicii Traininguri ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Software proiectare cad

Software proiectare CAD


proiectantii care au nevoie de fisiere compatibile cu formatul DWG fara a folosi optiuni 3D... asociative intre tipurile de modelare 2D si 3D si programul pentru gestionare... spatiale, AutoCAD Map 3D combina functionalitatile de proiectare (CAD) cu cele ... »
Oferit de:INTELIGENTCAD
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs manager proiect

Curs Manager Proiect


. Dupa absolvirea programului, participantii vor invata: * sa gestioneze proiectul... de proiect. Programul consta in: 1. Acces gratuit la Portofoliul de proiecte Macro... cunostintele dobandite pe parcursul zilelor de training, in cadrul unor proiecte realizate ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Curs managementul proiectelor in domeniul it

CURS MANAGEMENTUL PROIECTELOR IN DOMENIUL IT


. Particularitati ale managementului proiectelor de IT; 3. Tipuriile de proiecte in domeniul... IT; 4. Corelarea proiect-program-portofoliu in domeniul IT; 5. Forme...I. NOTIUNI DE BAZA SI NOTIUNI SPECIFICE PRIVIND MANAGEMENTUL PROIECTELOR ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


active, studii de caz; (2) lucru in echipe pe proiecte specifice de finantare; (3..., identificarea surselor si elaborarea programelor pentru proiecte; 3. Managementul...Manager Proiect pentru accesare FONDURI NERAMBURSABILE curs autorizat ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Curs autorizat manager proiect

CURS AUTORIZAT MANAGER PROIECT


Curs Manager de Proiect Curs acreditat, recunoscut de Ministerul Educatiei... si Ministerul Muncii Tipul programului - perfectionare Denumirea ocupatiei - Manager... de proiect Codul COR al ocupatiei - 241919 Cod Registrul national al calificarilor ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Training specialisti management de proiect

Training Specialisti Management de Proiect


eficient; 3. Cum sa implementeze un proiect pentru a fi performant; 4. Cum sa... din Specialisti in Management de Proiect, daca doresti sa cresti si sa dezvolti oamenii... in Management de Proiect poate fi gratuita pentru echipa ta - solicita informatii pentru ... »

Pret: 1800 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Curs manager proiect

Curs Manager Proiect


responsabilitatilor pentru proiect); 3. Identificarea si analiza riscurilor; controlul...Scopul: Abilitarea cursantilor pentru ocupatia de Manager Proiect - COR... de proiect. Grup tinta: profesionisti cu sarcini in managementul de proiect, personal ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 13 ani
Bacau
 Proiectarea si livrarea programelor de training

Proiectarea si livrarea programelor de Training


Proiectarea si livrarea programelor de training pune la dispozitia... pentru a deveni specialisti in proiectarea si livrarea cursurilor de instruire... din cadrul programului de dezvoltare profesionala al CIPD. Exista insa si alte categorii ... »

Pret: 55 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Proiectarea si livrarea programelor de training

Proiectarea si livrarea programelor de Training


David Simmonds ) Proiectarea ?i livrarea programelor de training pune...?tesc pentru a deveni speciali?ti in proiectarea ?i livrarea cursurilor de instruire... din cadrul programului de dezvoltare profesional? al CIPD. Exist? ins? ?i alte categorii ... »

Pret: 55 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cursuri autocad 2d si 3d, constanta,

CURSURI AUTOCAD 2D SI 3D, CONSTANTA, MAI 2013


SRL organizeaza in luna MAI 2013 la CONSTANTA cursuri de AUTOCAD 2D si 3D. Cursul se... sustine pe doua module: AUTOCAD 2D si AUTOCAD 3D. Aplicatiile practice se vor realiza...Esti inginer sau ai alta specializare si doresti sa inveti programul AUTOCAD ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 6 ani
Iasi
 Cursuri autocad 2d si 3d, iasi, mai

CURSURI AUTOCAD 2D SI 3D, IASI, MAI 2013


SRL organizeaza in luna MAI 2013 la Iasi cursuri de AUTOCAD 2D si 3D. Cursul se adreseaza... pe doua module: AUTOCAD 2D si AUTOCAD 3D. In aceste conditii Iasul are propriul centru...Esti inginer sau ai alta specializare si doresti sa inveti programul AUTOCAD ... »

Pret: 800 RON
Buyer Member 6 ani
Iasi
 Proiecte pentru accesarea de fonduri structurale

Proiecte pentru accesarea de fonduri structurale


" din Programul Operational Regional (REGIO): > Am depus 2 proiecte (unul in domeniul... de finantare: » Masura 4.3. "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor... de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala" din Programul Operational ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
645 produse / 26 pagini
25 produse pe pagina.

"proiecte pe programul 3d" in Firme Hot - 32 Rezultat(e)
Folositi cautarea