Inscrie firma »

proiect de practica proiectarea sistemelor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre proiect de practica proiectarea sistemelor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Proiectant sisteme de securitate - cor 215119

Proiectant sisteme de securitate - COR 215119


Proiectant sisteme de securitate - COR 215119 Programul de pregatire aferent... si practice si li se asigura, in format electronic, suportul de curs, legislatia incidenta... domeniului de referinta si materiale tipizate utilizate in practica. TARIFUL: 1000 ron ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Consultanta privind proiectarea, implementarea

consultanta privind proiectarea, implementarea sistemelor de management (ISO)


clientilor sai oferindu-le urmatoarele servicii: consultanta privind proiectarea... sistemelor de management al calitatii in conformitate cu standardele internationale... : - proiectare si productie : piese auto, textile, confectii, mobila, pompe, echipamente ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Proiectare in sistem amvic

Proiectare in sistem AMVIC


S.C. Birou de Proiectare BISICON S.R.L. executa proiecte de case, blocuri... putin decat în alte sisteme si tehnologii, sunt ecologice si nu polueaza... este extrem de practica, eficienta si ecologica. Sistemul AMVIC prezinta ... »
Buyer Member 10 ani
Covasna
 Ghid practic 9001-14001

Ghid practic 9001-14001


GHID PRACTIC PENTRU CERTIFICAREA SISTEMULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT ISO 9001... - ISO 14001 Acest produs reprezinta un studiu de caz privind proiectarea... sistemului calitatii. GHIDUL contine elemente practice (modele) si nu elemente ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Automatizari industriale

Automatizari Industriale


: - Cercetare si testare pentru solutii tehnice viabile - Proiectarea sistemelor... inteligente - Realizare practica si punere in functiune a proiectelor - Executie... de instalatii dupa proiecte deja existente - Executie de tablouri electrice si de comanda ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Dvd ghid practic iso 9001

DVD Ghid practic ISO 9001


GHID PRACTIC PENTRU CERTIFICAREA SISTEMULUI DE MANAGEMENT ISO 9001 GHIDUL... PRACTIC PRIVIND CERTIFICAREA ISO 9001:2000 reprezinta un studiu de caz privind... proiectarea unui sistem de management al calitatii. Comentariile care insotesc documentele ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Feng shui - ghid practic ilustrat

Feng Shui - Ghid practic ilustrat


din interactiunea Yin-Yang. o Sistemele de diagnostic ale celor opt simboluri, numerologia... de zi, proiecte si pozitii. o Stiluri de bucatarie. o Proiect de baie si modelul ... »

Pret: 21 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Servicii si implementare sisteme de telecomunicatii

Servicii si implementare sisteme de Telecomunicatii


Servicii si implementare sisteme de Telecomunicatii Net Bridge Invest... de proiectare, instalare, asistenta tehnica si service pentru toate echipamentele... cu cele mai bune practici in domeniu are ca rezultat o solutie durabila ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 6 ani
Calarasi
 Sisteme de programe orientate pe obiecte

Sisteme de programe orientate pe obiecte


NR. PAGINI: 328Dezvoltarea sistemelor de programe este un proces complex, care... necesar ca toate componentele sa fie proiectate si construite pe baza unor interfete... tehnologie utilizata in sistemele de programe distribuite, pentru a facilita ... »

Pret: 14.9 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Sisteme de programe orientate pe obiecte

Sisteme de programe orientate pe obiecte


NR. PAGINI: 328 Dezvoltarea sistemelor de programe este un proces complex, care... necesar ca toate componentele sa fie proiectate si construite pe baza unor interfete... tehnologie utilizata in sistemele de programe distribuite, pentru a facilita ... »

Pret: 14.9 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Sisteme sprijiniri maluri

Sisteme sprijiniri maluri


la adancimea dorita. CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE SISTEMELOR DE SUSTINERE A MALURILOR... a accidentelor PRACTIC - pentru punerea in opera a sistemului este suficient... Echipament proiectat si fabricat pentru a respecta cele mai severe norme de calitate ... »
Oferit de:Total Tools srl
Buyer Member 6 ani
Hunedoara
 Sisteme de guri de scurgere din fonta

Sisteme de Guri de scurgere din FONTA


Sisteme de Guri de scurgere din FONTA Guri de scurgere din fonta Gama... din elementele fundamentale ale proiectelor din ultimii ani fonta_inaltator Inaltatoarele... si accesorii, WAL® SELECTA ofera flexibilitate in proiectare si utilizare. Parte ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Sisteme de management integrat calitate-mediu

Sisteme de Management Integrat calitate-mediu


. Un element cheie al abordarii Consultantului este proiectarea SMI tinand seama... contine activitatile pregatitoare pentru demararea proiectului si care cuprinde... lansarea proiectului si instruirea initiala. Instruirea initiala se adreseaza ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Integrare centru de date  si aplicatii critice

Integrare centru de date si aplicatii critice


de proiect. In plus , practicile de management al calitatii ale Neosoft Company asigura... si aplicatii critice includ: * Proiectarea si evaluarea sistemelor... electric si mecanic, sisteme si servicii. Specialistii nostri de integrare si logistica ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Consultanta in vederea obtinerii  certificarii si mentinerii

CONSULTANTA in vederea obtinerii CERTIFICARII SI MENTINERII SISTEMELOR


de activitate il constituie proiectarea, implementarea si mentinerea unor sisteme...Sistemele de Management ale Calitatii se adreseaza firmelor din toate domeniile... comparatii de "Buna Practica" in raport cu concurenta, precum si firmelor care doresc sa ... »

Pret: 3000 RON
Buyer Member 9 ani
Galati
 Sisteme de management de mediu (smm) in conformitate

Sisteme de Management de Mediu (SMM) in conformitate cu SR EN ISO 14001:2005


proiectarea SMM pornind de la matricea structurala a standardului ISO 14001, bazat... demararea proiectului si care cuprinde lansarea proiectului si instruirea initiala... semnificative. c. Efectuarea AIM (practici de mediu, conformare actuala cu ISO 14001 ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sisteme de management ale calitatii (smc) in

Sisteme de Management ale Calitatii (SMC) in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008


Consultantului este proiectarea SMC tinand seama de matricea structurala a standardului ISO... demararea proiectului si care cuprinde lansarea proiectului si instruirea initiala... (practici privind asigurarea calitatii, conformarea actuala cu cerintele legale ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri perfectionare,

Cursuri perfectionare,


, organizeaza cursuri de perfectionare in urmatoarele ocupatii: MANAGER PROIECT OBIECTIV... accesarea fondurilor structurale, derularea si implementarea proiectelor finantate.... Programul de instruire cuprinde si o componenta practica care consta in completarea unei ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Sisteme de management ale sanatatii & securitatii

Sisteme de Management ale Sanatatii & Securitatii Ocupationale (SMSSO


Consultantului este proiectarea SMSSO pornind de la matricea structurala a standardului OHSAS... pentru demararea proiectului si care cuprinde lansarea proiectului si instruirea... si selectarea aspectelor semnificative. c. Efectuarea AISSO (practici privind asigurarea ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire

Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire sisteme


si materiale existente; Sistemele de inregistrari si evidenta existente. 3. Proiectarea... ISO 9001, ISO 14001, HACCP, OHSAS 18001 si sisteme integrate, va reprezenta...-organizatorice si practici curente; Identificarea situatiilor neconforme fata de cerintele standardului ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Automodel traxxas e-revo brushless 4x4 cu sisteme

Automodel Traxxas E-Revo Brushless 4x4 cu sisteme TSM/TQi /BlueTooth


, pentru a crea un sistem electronic, care lucreaza practic invizibil, fara sa limiteze... Proiectat de Traxxas, sasiul lui E-Revo stabileste un nou standard in ceea ce priveste ... »

Pret: 3599 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Suporti elastomerici intariti

Suporti elastomerici intariti


si producerea de suporti elastomerici. De exemplu putem oferi sisteme proiectate sa... in ce priveste sistemele de suporti pentru poduri. Determinarea personalului Gumba a adus... companiilor de constructii in ce priveste aspectele teoretice si practice in selectarea ... »
Oferit de:HIDROPLASTO
Light Member 13 ani
Botosani
 Stiintele educatiei. dictionar enciclopedic - vol i

Stiintele educatiei. Dictionar enciclopedic - vol I


individualizata, procesul instructiv proiectat dupa modelul sistemelor cu comanda si control... reprezinta finalizarea primei etape a unui proiect de mai lunga durata - ENCICLOPEDIA..., softul educational inteligent, sistemele expert, problematica inteligentelor ... »

Pret: 65 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Proiector arhitectural dmx cu leduri - stroker

PROIECTOR ARHITECTURAL DMX CU LEDuri - STROKER


de 3W si proiectat pentru utilizarea in aplicatii profesionale. STROKER este... la exterior cat si la interior. Este echipat cu cele mai avansate sisteme electronice... 65 pentru utilizare la exterior, dar si utilizarea facila datorita sistemelor ... »
Buyer Member 11 ani
Hunedoara
 Masini  si instalatii de umplere recipiente si butoaie

Masini si instalatii de umplere recipiente si butoaie


Sistemele FEIGE sunt proiectate si construite pentru umplere gravimetrica... de fabricatie pentru sistemele fabricate, rezolvind toate problemele ridicate de ambalarea..., FEIGE doteaza masinile livrate cu sisteme de admisie a produsului si cu sisteme ... »
Buyer Member 9 ani
Prahova
197 produse / 8 pagini
25 produse pe pagina.

"proiect de practica proiectarea sistemelor" in Firme Hot - 35 Rezultat(e)
Folositi cautarea