Inscrie firma »

program evidenta populatiei - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre program evidenta populatiei
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Program gestiune pentru magazin - supermarket

Program gestiune pentru magazin - supermarket


; Pe baza cardului de fidelitate. - Plata cu tichete valorice si evidenta acestora...; Evidenta soldurilor la furnizori si a fiselor de furnizori; Registrul de Casa in lei... aprovizionare, rezervari...etc. cu posibilitatea de export in cele mai populare formate ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Programe de gestiune pentru restaurant si magazin - darvanzariplus

Programe de gestiune pentru restaurant si magazin - darVanzariPlus


si evidenta acestora pe tipuri valorice. - Posibilitatea inchiderii Notelor de Plata... si vanzarilor; Evidenta soldurilor la furnizori si a fiselor de furnizori; Registrul de Casa... mai populare formate: Word, Excel, PDF...etc. ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Deceniul pierdut al romaniei. mirajul integrarii europene dupa anul

Deceniul pierdut al Romaniei. Mirajul integrarii europene dupa anul 2000


sondajele de opinie de dupa 2000 au evidentiat ca romanii au avut cea mai pronuntata...” a UE nu a avut fermitatea necesara pentru a impune Romaniei sa adopte un program... nivelului de trai al populatiei. Desi ca intindere si pondere geografica, Romania ocupa ... »

Pret: 39.9 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Deceniul pierdut al romaniei

Deceniul pierdut al Romaniei


sondajele de opinie de dupa 2000 au evidentiat ca romanii au avut cea mai pronuntata... a avut fermitatea necesara pentru a impune Romaniei sa adopte un program real... al populatiei. Desi ca intindere si pondere geografica, Romania ocupa locul sapte in UE, ea ... »

Pret: 32 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Deceniul pierdut al romaniei

Deceniul pierdut al Romaniei


ca natiune independenta. Toate sondajele de opinie de dupa 2000 au evidentiat ca romanii... fermitatea necesara pentru a impune Romaniei sa adopte un program real de reforma... al populatiei. Desi ca intindere si pondere geografica, Romania ocupa locul sapte in UE, ea ... »

Pret: 31.92 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Ceasuri de pontaj seria perfect

CEASURI DE PONTAJ SERIA PERFECT


prezentare a catorva dintre cele mai populare modele: Ceas de pontaj - Perfect 2005... (Incepere program, pauza, etc.) de maxim 16 ori/zi Ceas de pontaj - Perfect 2020... program, pauza, etc.) de maxim 16 ori/zi Ceas de pontaj - Perfect 2040 - complet ... »
Light Member 10 ani
Timis
 Cocktail robot

Cocktail Robot


fost cele mai populare bauturi" Care sunt, in prezent, cocktail-uri favorite" Care... pentru decorarea cocktailului, si cele mai importante vor fi evidentiate in rosu USOR... and no maintenance intervals have to be abide. CAN I PROGRAM MY OWN RECIPES" Of course ... »

Pret: 47500 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cocktail robot cu dispozitiv de racire

Cocktail Robot cu dispozitiv de racire


fost cele mai populare bauturi" Care sunt, in prezent, cocktail-uri favorite" Care... importante vor fi evidentiate in rosu USOR DE PREGATIT - INTRODUCEREA STICLELOR... to be made and no maintenance intervals have to be abide. CAN I PROGRAM MY OWN RECIPES ... »

Pret: 58500 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"program evidenta populatiei" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea