Inscrie firma »

profile de exterior din polistiren - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre profile de exterior din polistiren
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Profile  polistiren pd0-03

Profile polistiren PD0-03


Profile din polistiren PD0-03 extrudat pentru exterior , sunt elemente...). Finisaje decorative din polistiren,materiale decorative din polistiren extrudat.Profile... pentru polistiren . Dimensiune:10x120x1250mm. ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Profile din polistiren de

Profile din polistiren de exterior 107_8153 K


Aceste profile din polistiren sunt folosite la decorarea exterioara a caselor... din polistiren extrudat de densitate mare 40 kg/mc.Sunt disponibile colturile interioare ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Profile din polistiren de

Profile din polistiren de exterior 107_8153 F


Aceste profile creeza un aspect impresionant exteriorului casei dumneavoastra... din polistiren extrudat de densitate mare.Sunt disponibile colturi interioare/ exterioare ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Profile polistiren de exterior

Profile polistiren de exterior 104_475 P


-un polistiren extrudat de densitate mare.Sunt disponibile deja fabricate colturile ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Profile din polistiren de

Profile din polistiren de exterior 104_475 F


din polistiren extrudat de densitate mare 40 Kg/mc.Pentru toate modelele sunt disponibile ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Profile din polistiren de

Profile din polistiren de exterior 104_475 K


Cu ajutorul acestor profile se pot decora fatadele sau intregul exterior... al caselor. Fabricate din polistiren extrudat de densitate mare.Colturile interioare ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Profil arhitectural din polistiren pd-1r

Profil arhitectural din polistiren PD-1R


Profil arhitectural din polistiren PD-1R.Profile arhitecturale din polistiren... ) .Profile din polistiren sunt folosite de catre constructori si arhitecti pentru... expandat pentru exterior cu scoarta de intarire ( ofera o rezistenta marita ... »

Pret: 70 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Profil din polistiren pd-7

Profil din polistiren PD-7


Profile PD-7 din polistiren extrudat pentru exterior , sunt elemente decorative... din polistiren,materiale decorative din polistiren extrudat.Profile arhitecturale pentru... dorita. Pentru aplicare recomandam adezivul poliuretanic pentru polistiren ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Profil din polistiren pd-08

Profil din polistiren PD-08


Profile din polistiren extrudat pentru exterior , sunt elemente decorative...). Finisaje decorative din polistiren extrudat.Profile arhitecturale pentru restaurarea.... Pentru aplicare recomandam adezivul poliuretanic pentru polistiren . Dimensiune:2,5x9 ... »

Pret: 13 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Profil arhitectural din polistiren pd-1t

Profil arhitectural din polistiren PD-1T


Profil arhitectural din polistiren PD-1T.Profile arhitecturale din polistiren... ) .profile din polistiren sunt folosite de catre constructori si arhitecti pentru... expandat pentru exterior cu scoarta de intarire ( ofera o rezistenta marita ... »

Pret: 70 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Patrulater polistiren mic

Patrulater polistiren Mic


.Coltarele din polistiren se pot combina cu alte elemente arhitecturale din polistiren-profile ,glafuri...Coltar polistiren pentru fatada,sunt elemente arhitecturale folosite pentru... decorarea coltului cladirii.Sunt fabricate din polistiren extrudat,pot fi tratate cu o ... »

Pret: 6 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Profil din polistiren pd-13

Profil din polistiren PD-13


Profile PD-13 din polistiren extrudat pentru exterior , sunt elemente...). Finisaje decorative din polistiren,materiale decorative din polistiren extrudat.Profile... pentru polistiren . Dimensiune:8x105x1250mm. ... »

Pret: 9 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Profil din polistiren pd-05

Profil din polistiren PD-05


Profile din polistiren extrudat pentru exterior , sunt elemente decorative...). Finisaje decorative din polistiren extrudat.Profile arhitecturale pentru restaurarea.... Pentru aplicare recomandam adezivul poliuretanic pentru polistiren . Dimensiune:3x11x ... »

Pret: 16 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Profie polistiren cu cheie de bolta pdc-6

Profie polistiren cu cheie de bolta PDC-6


Profile din polistiren extrudat pentru exterior , sunt elemente decorative ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Profil din polistiren pd-6

Profil din polistiren PD-6


Profile din polistiren PD-6 extrudat pentru exterior , sunt elemente decorative... din polistiren,materiale decorative din polistiren extrudat.Profile arhitecturale pentru... dorita. Pentru aplicare recomandam adezivul poliuretanic pentru polistiren ... »

Pret: 9 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Profil din polistiren pd-10

Profil din polistiren PD-10


Profile din polistiren extrudat pentru exterior , sunt elemente decorative...). Finisaje decorative din polistiren extrudat.Profile arhitecturale pentru restaurarea.... Pentru aplicare recomandam adezivul poliuretanic pentru polistiren . Dimensiune:1x10 ... »

Pret: 16 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Profil din polistiren pd-02

Profil din polistiren PD-02


Profile din polistiren extrudat pentru exterior , sunt elemente decorative... decorative din polistiren extrudat.Profile arhitecturale pentru restaurarea cladirilor.... Pentru aplicare recomandam adezivul poliuretanic pentru polistiren . Dimensiune:1x12 ... »

Pret: 16 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Profil din polistiren pd-07

Profil din polistiren PD-07


Profile din polistiren extrudat pentru exterior , sunt elemente decorative...). Finisaje decorative din polistiren extrudat.Profile arhitecturale pentru restaurarea.... Pentru aplicare recomandam adezivul poliuretanic pentru polistiren . Dimensiune:2,5x ... »

Pret: 16 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Profile polistiren

Profile polistiren


. Realizam o gama variata de decoratiuni de interior si exterior din polistiren si anume..., rapida si de durata sub forma produselor din polistiren expandat si extrudat ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Ancadramente

Ancadramente


Producem o gama foarte variata de profile din polistiren,expandat si extrudat... atat pentru exterior cat si pentru interior, modele propri sau dupa propriile ... »

Pret: 12 RON
Buyer Member 7 ani
Cluj
 Profile din polistiren pd-01

Profile din polistiren PD-01


Profile din polistiren extrudat pentru exterior , sunt elemente decorative... decorative din polistiren extrudat.Profile arhitecturale pentru restaurarea cladirilor.... Pentru aplicare recomandam adezivul poliuretanic pentru polistiren . Dimensiune:3x12x ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Profile polistiren pd0-01

Profile polistiren PD0-01


Profile din polistiren PD0-01 extrudat pentru exterior , sunt elemente...). Finisaje decorative din polistiren,materiale decorative din polistiren extrudat.Profile... pentru polistiren . Dimensiune:10x80x1250mm. ... »

Pret: 8 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Profile  polistiren pd0-04

Profile polistiren PD0-04


Profile din polistiren PD0-04 extrudat pentru exterior , sunt elemente...). Finisaje decorative din polistiren,materiale decorative din polistiren extrudat.Profile... pentru polistiren . Dimensiune:10x130x1250mm. ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
 Coloana polistiren

Coloana polistiren


Gama de profile din polistiren GWP recomanda clientilor sai elemente... arhitecturale din polistiren expandat si extrudat pentru interiorul si exteriorul cladirilor ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Profil din polistiren pd-14

Profil din polistiren PD-14


Profile din polistiren extrudat pentru exterior , sunt elemente decorative...). Finisaje decorative din polistiren extrudat.Profile arhitecturale pentru restaurarea.... Pentru aplicare recomandam adezivul poliuretanic pentru polistiren . Dimensiune:3x10 ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 12 ani
Mures
103 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"profile de exterior din polistiren" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea