Inscrie firma »

profil patrat de fier - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre profil patrat de fier
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Forja 0668 (fervi-italia)

FORJA 0668 (FERVI-ITALIA)


rotund profil rotund a˜ 70 mm profil patrat a˜ 50 mm... Temperatura de lucru 1300-1400° C Capacitate maxima de lucru profil ... »

Pret: 6082 RON
Oferit de:SC AEROFAN SRL
Light Member 3 ani
Constanta
 Dispozitiv universal pentru indoit bernardo model mr 100 t

Dispozitiv universal pentru indoit BERNARDO model MR 100 T


de indoire a platbandei si a profilului patrat fiind ideal pentru utilizarea... in atelierele de prelucrari metalice si realizarea pieselor din fier forjat. Dispozitive...-indoire in unghi: 6 x 50 mm Profil rectangular: 6 x 16 mm Greutate aproximativa masina ... »

Pret: 887.22 RON
Oferit de:DOMO MEDIA SRL
Trial Member 1 ani
Iasi
 Masini pentru roluit profile diverse

Masini pentru ROLUIT PROFILE diverse


Masini mecanizate de ROLUIT PROFILE cu 3 role profilate echipate cu diverse....facut spirale din tevi pt schimbatoare de caldura si pt. torsionat Fier Forjat pina... la dimensiuni de patrat de 18x18mm. La cererea clientului masinile pot fi echipate ... »
Oferit de:INFOMARK Srl
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Masini roluit teava inox

Masini roluit teava inox


Masini manuale de ROLUIT PROFILE cu 3 role profilate echipate cu diverse....facut spirale din tevi pt schimbatoare de caldura si pt. torsionat Fier Forjat pina... la dimensiuni de patrat de 18x18mm. La cererea clientului masinile pot fi echipate ... »
Buyer Member 8 ani
Dambovita
 Dispozitiv universal pentru indoit bernardo model mr 100 f

Dispozitiv universal pentru indoit BERNARDO model MR 100 F


de indoire a platbandei si a profilului patrat fiind ideal pentru utilizarea... in atelierele de prelucrari metalice si realizarea pieselor din fier forjat.Acesta se... mm Banda otel-indoire in unghi: 6 x 50 mm Profil rectangular: 6 x 16 mm ... »

Pret: 937.44 RON
Oferit de:DOMO MEDIA SRL
Trial Member 1 ani
Iasi
 Dispozitiv universal pentru indoit bernardo model mr 100 pro

Dispozitiv universal pentru indoit BERNARDO model MR 100 Pro


aplicatii de indoire a platbandei si a profilului patrat fiind ideal pentru utilizarea... in atelierele de prelucrari metalice si realizarea pieselor din fier forjat. Acesta se...: 8 x 50 mm Banda otel-indoire in unghi: 6 x 50 m Profil rotund: 16 mm ... »

Pret: 1796.76 RON
Oferit de:DOMO MEDIA SRL
Trial Member 1 ani
Iasi
 Masina debitat metal cs 23-355

Masina debitat metal CS 23-355


rapida si precisa a otelului, metalelor neferoase, profilelor din fier sau turnate... de fierastrau 25.40 mm Capacitate de taiere profil dreptunghi: 175 x 105 mm profil patrat...: 118 x 118 mm profil "L": 135 x 135 mm Greutate 19,00 kg ... »

Pret: 844 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Debitor  metal metabo cs 23-355

Debitor metal Metabo CS 23-355


, precisa de otel, metale neferoase, fier si profilul turnat Motor si viteze... patrat ( mm ): 118x118Capacitate de taiere profil L ( mm ): 135x135Menghina rapida... pentru fixare profil : DaGreutate ( Kg ): 16.9 ... »

Pret: 848 RON
Silver Member 9 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Masina de debavurat set

Masina de debavurat SET


a tuburilor cu sectiune ovala, patrata si rectangulara si a profilelor cu forma neregulata... realizate din fier, inox, otel, aluminiu si materiale plastice. Specificatii tehnice... Dimensiuni min./max. ale pieselor patrate 10/90 mm Diametru min./max. ptr. piese rotunde ... »
Gold Member 9 ani
Bucuresti
 Otel inoxidabil-inox

Otel inoxidabil-Inox


rugineste, cu toate ca si el se oxideaza. Numai ca stratul de oxid de fier (rugina...), in cazul otelului, este activ si accelereaza coroziunea prin formarea de oxid de fier... din ce in ce mai mult, si datorita marimii moleculare diferita intre fier si oxidul de fier ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Alama

Alama


ar fi plumb, staniu, mangan, aluminiu, fier si nichel. Plumbul usureaza prelucrarea... prin aschiere, manganul amelioreaza rezistenta la coroziune, iar fierul mareste rezistenta... rectangulara, doar la comanda, -teava din alama patrata, doar la comanda, -teava din alama ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cupru, arama

Cupru, Arama


fierului se opreste din coroziune. Ca sa evidentiem si mai bine acest lucru venim..., -teava din cupru patrata, doar la comanda, -teava din cupru dreptunghiulara, doar... patrata, patrat cupru , -bara din cupru dreptunghiulara, -bara din cupru hexagonala ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Masina de gaurit tevi forus cn

Masina de gaurit tevi FORUS CN


gauririi PERPENDICULARE SI ÎN UNGHI a tevilor cu sectiune rotunda, patrata..., profilelor rectangulare, placilor metalice de diferite dimensiuni si realizate... din diferite materiale, cum ar fi fier, inox, alama, aluminiu si titaniu. Masina este ... »
Gold Member 9 ani
Bucuresti
 Bec vapori mercur  autoaprindere  125w

Bec vapori mercur autoaprindere 125W


, profilate de cupru, bare rotunde, dreptunghiulare, patrate, hexagonale, profilate... din cupru si aliaje de cupru ( bare rotunde, dreptunghiulare, patrate, hexagonale..., Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Podari, Popesti Leordeni, Portile de Fier ... »
Buyer Member 6 ani
Braila
 Semifabricate si piese de schimb (de uz industrial) din mase plastice

Semifabricate si piese de schimb (de uz industrial) din mase plastice tehnice


- 150 mm Placi patrate : LxL = 100x100 - 500x500 mm g = 4 - 80 mm Placi... si profilate, garnituri etansare robineti, garnituri speciale INELE DE GHIDARE - Inele... ghidare piston , Banda Keder INELE DE ETANSARE "O" - Simple, Cu sectiune profilata ... »
Oferit de:SC CEPROINV SA
Buyer Member 9 ani
Vrancea
 
15 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"profil patrat de fier" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea