Inscrie firma »

producatori ambalaje substante periculoase - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre producatori ambalaje substante periculoase
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Ulei alb alimentar/farmaceutic

Ulei alb alimentar/farmaceutic


substante aromatice. Nu contine componente periculoase pentru organismul uman. Se poate... echipamente (compresoare) utilizate la producerea ambalajelor alimentare, ulei de ardere ... »
Light Member 6 ani
Bucuresti
 Colectare, transport, incinerare deseuri periculoase

Colectare, transport, incinerare deseuri periculoase


sau sunt contaminate cu substante periculoase - deseuri de baterii si acumulatori... substante periculoase. Obiectivul nostru este ca in prima jumatate a anului 2009 sa... de cacao, cafelei,ceaiului si tutunului; producerea conservelor; prepararea ... »
Light Member 7 ani
Ilfov
 Colectare, transport, incinerare deseuri periculoase

Colectare, transport, incinerare deseuri periculoase


de la producerea si utilizarea straturilor de acoperire (vopsele, lacuri, inclusiv ambalaje... PERICULOASE la Incineratorul Chiajna-Rudeni, proprietatea S.C. Iridex Import-Export S....R.L.Transportul deseurilor periculoase se realizeaza cu autofurgonete Citroen Jumper 3,5 to autorizate ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Colectare deseuri periculoase toxice chimice

COLECTARE DESEURI PERICULOASE TOXICE CHIMICE


si ambalaje metalice contaminate cu substante chimice periculoase - slamuri galvanice... sub presiune cu continut de substante periculoase Se asigura: - intocmirea... colectarii deseurilor periculoase si de a interveni benefic asupra mediului inconjurator ... »

Pret: 17 RON
Light Member 6 ani
Bucuresti
 Antigel termocool 10 litri

Antigel termocool 10 Litri


. Index Lista substantelor Periculoase Simbol pericol Fraze R Propilenglicol min. 95... moleculara 76,09 1.2. Utilizarea substantei/preparatului chimic periculos Este... PERICULOS Produsul nu este clasificat periculos. Pericole pentru sanatate: Produsul ... »

Pret: 99.5 RON
Oferit de:KYNITA SRL
Bronze Member 13 ani
Valcea
Comanda acum
 Protector hepatic forte 40 cpr

Protector hepatic forte 40 cpr


si depurativ eficient in procesele de eliminare a substantelor daunatoare (alcool... si alte substante hepatotoxice), antioxidante, colagog-coleretice (stimuleaza fluxul... sanguin al ciclosporinelor (efect potential periculos la pacientii post - transplant ... »

Pret: 11.7 RON
Oferit de:SC Lemmar SRL
Buyer Member 3 ani
Galati
 Solutie bio de curatat baia si obiectele sanitare

Solutie bio de curatat baia si obiectele sanitare


medicului si aratati ambalajul sau eticheta. Folositi in incaperi ventilate. AMBALARE.... In procesul de fabricatie al SURFACTANTILOR DIN ZAHARURI, substantele componente... ca orice alte biocide (periculoase gen domestos) in pofida faptului ca este ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 2 ani
Iasi
 Ferlidona test pt. infectiile tractului urinar

Ferlidona Test pt. Infectiile Tractului Urinar


de testare sunt substante potential periculoase,desi acestea nu prezinta nici un pericol... reactioneaza cu o substanta chimica din setul de testare si lasa o nuanta roz. Leucocite.... Efectuarea testului : componente de testare:instructiunile de utilizare,2 sau 3 ambalaje ... »

Pret: 34.5 RON
Buyer Member 6 ani
Prahova
 Barnys hypnox stresspro o viata fara stres 10 capsule good days

Barnys Hypnox Stresspro o viata fara stres 10 capsule Good Days


psihica Nu produce dependenta si nu creeaza somnolenta.Hypnox® Stress... pentru sanatate, Paris 2004.Nu produce dependenta si nu creeaza somnolenta... parte inevitabila a reactiei la situatii periculoase. Stresul a fost necesar pentru ... »

Pret: 26.5 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Barny's hypnox stresspro o viata fara stres 30 capsule

Barny's Hypnox Stresspro o viata fara stres 30 capsule


gandiriiIn caz de tensiune psihica Nu produce dependenta si nu creeaza somnolenta... in domeniul ingredientelor pentru sanatate, Paris 2004.Nu produce dependenta si nu creeaza... nostri o parte inevitabila a reactiei la situatii periculoase. Stresul a fost necesar ... »

Pret: 75.4 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Liverhelp 360g - zenyth

LiverHelp 360g - Zenyth


, in cirozele alcoolice, in expunerea la substante chimice periculoase. Armurariul contine... silimarina, o substanta care protejeaza ficatul si impiedica depunerea grasimilor... in ficat. De asemenea, silimarina ajuta la eliminarea substantelor hepatotoxice, asa ... »

Pret: 120 RON
 Mini localizator gps persoane-bunuri

Mini localizator GPS persoane-bunuri


textila cu banda arici inclusa REGULI (Nerespectarea lor poate fi periculoasa.... Dispozitivele pot produce interferente in avioane.Nu operati tracker-ul in benzinarii....Nu folositi tracker-ul in benzinarii si nu il utilizati langa substante chimice usor ... »

Pret: 676.52 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Generator de ozon

GENERATOR DE OZON


, putand produce substante cancerigene, cum ar fi compusii halogenati. Cauzele poluarii... manifestari anormale. Scaderea cantitatii de apa ingerata va produce in primul rand..., antibioticele, substantele de crestere, iar cand oamenii se hranesc cu aceste produse vor ... »

Pret: 870 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Silhouettehelp 450g - zenyth

SilhouetteHelp 450g - Zenyth


" substante cu efect astringent, care stimuleaza digestia, regleaza tranzitul intestinal... alimentar, asa cum este bulimia. Ajuta organismul sa produca lecitina, reduce nivelul... contine substante interzise (amfetamina, efedrina, hormoni etc.)! Reguli pentru ... »

Pret: 120 RON
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"producatori ambalaje substante periculoase" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea