Inscrie firma »

producator preforme pet - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre producator preforme pet
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Preforme pet pentru borcane

Preforme PET pentru borcane


/sac. Suntem producatori de preforme PET. Preformele PET sunt fabricate cu utilaje...Preforme PET pentru borcane Se folosesc la suflarea borcanelor cu volumul.... Preformele PET sunt ambalate pe europaleti in saci de rafie(1200*1200*1000) sau cutii ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Preforme pet pentru flacoane lapte

Preforme PET pentru flacoane lapte


si transparent. Suntem producatori de preforme PET. Preformele PET sunt fabricate cu utilaje...Preforme PET pentru flacoane lapte Se folosesc la suflarea flacoanelor.... Preformele PET sunt ambalate pe europaleti in saci de rafie(1200*1200*1000) sau cutii ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Preforme pet, pco pentru flacoane mici

Preforme PET, PCO pentru flacoane mici


Preforme PET, PCO pentru flacoane mici Se folosesc la suflarea... miniflacoanelor PET cu volumul cuprins intre 50 si 200 ml. Gramajele preformelor PET sunt... de preforme PET. Preformele PET sunt fabricate cu utilaje de injectie automate de ultima ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Flacoane pet 3-10l

Flacoane PET 3-10L


. Flacoanele au volumele de 3 si 5 litri. Suntem producatori de preforme PET. Preformele..., cu productivitate maxima, la preturi competitive. Preformele PET sunt ambalate pe europaleti... din preformele noastre. Producem inclusiv capace din polietilena in diferite culori pentru ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Borcane pet 200 ml - 1 l

Borcane PET 200 ml - 1 L


( ø=82/76 mm). Producem in general flacoane PET din preformele noastre... flacoane sau preforme PET, echipa tehnica a companiei asigura punerea in functiune...Borcane PET 200 ml - 1 L Gramajele borcanelor PET sunt 25 si 42 gr ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Flacoane pet lapte 330 ml - 1 l

Flacoane PET lapte 330 ml - 1 L


flacoanelor sunt alb si transparent. Flacoane PET si capace Suntem producatori... de preforme PET. Preformele PET sunt fabricate cu utilaje de injectie automate de ultima... generatie, cu productivitate maxima, la preturi competitive. Preformele PET sunt ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Flacoane pet mici pco 50ml-200ml

Flacoane PET mici PCO 50ml-200ml


. Culorile flacoanelor sunt maro si transparent. Suntem producatori de preforme PET.... Preformele PET sunt fabricate cu utilaje de injectie automate de ultima generatie..., cu productivitate maxima, la preturi competitive. Preformele PET sunt ambalate pe europaleti ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Borcane pet 200 ml - 1 l

Borcane PET 200 ml - 1 L


( ø=82/76 mm). Producem in general flacoane din preformele noastre. Producem...Borcane PET 200 ml - 1 L Gramajele borcanelor sunt 25 si 42 gr... noastre. Producand preformele, flacoanele si capacele in aceeasi locatie eliminam o ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Masini de suflat flacoane pet full automate seria

Masini de suflat flacoane PET full automate SERIA CPSB - CHAMELEON


Masini de suflat flacoane PET full automate SERIA CPSB - CHAMELEON sunt... destinate producatorilor de flacoane mari, borcane mari, flacoane cu manere... pentru simplificarea intretinerii: - Capabila sa produca forme diferite ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Linii extrudare folie pet

LINII EXTRUDARE FOLIE PET


din reciclarea sticlelor PET post-consum, foliei de PET din termoformare sau preformelor..., folosesc materia prima sub forma de fulgi de PET. Fulgii procesati rezulta... de PET rebut la injectie sau suflare, prin macinare si eliminarea impuritatilor ... »
Buyer Member 14 ani
Sibiu
 Masini de injectat sandretto

Masini de Injectat Sandretto


de preforme de tip PET.... un producator de masini de injectie pentru mase plastice, inclusiv injectie si productie ... »
Oferit de:SC DobPlast SRL
Buyer Member 10 ani
Mures
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"producator preforme pet" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea