Inscrie firma »

preturi scandura - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre preturi scandura
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Panouri din lemn pentru garduri

Panouri din lemn pentru garduri


si preturile minime (cu scanduri subtiri, de 100-120 mm) aferente fiecarui model, va rugam.... Preturile se calculeaza in functie de solutia dorita de beneficiarii nostri. Contactati... sa intrati sau sa descarcati fisierul atasat. Facem mentiunea ca scandura uzual ... »
 Sanie sport copii

Sanie sport copii


\nare urmatoarele dimensiuni si preturi :\n- L= 95 cm / l= 42 cm / h= 25 cm  recomandata  pina... realizat din scanduri de fag \ngrosime 2 cm\n, ceea ce garanteaza utilizare ... »

Pret: 199 RON
Buyer Member 3 ani
Alba
 Saniute copii sport din metal mesterel sc4597

Saniute copii sport din metal Mesterel SC4597


cu drag. Saniuta sport are urmatoarele dimensiuni si preturi : L= 95 cm / l= 40 cm... l= 24 cm Sezutul este realizat din scanduri de fag grosime 2 cm, ceea ce garanteaza ... »

Pret: 199 RON
Buyer Member 5 ani
Mures
 Adh 250 - 230 v

ADH 250 - 230 V


- masina perfecta pentru rindeluirea panourilor, scandurilor, grinzilor etc..., Prelucrare tevi, Echipamente de protectie ATENTIE: PRETURILE PE ACEST SITE CONTIN TVA ... »
Bronze Member 7 ani
Iasi
 Adh 250 - 400 v

ADH 250 - 400 V


perfecta pentru rindeluirea panourilor, scandurilor, grinzilor etc. ACCESORII... ATENTIE: PRETURILE PE ACEST SITE CONTIN TVA ... »
Bronze Member 7 ani
Iasi
 Sp 150

SP 150


- Ideal pentru indreptarea panourilor, scandurilor etc. - Mese de indreptare..., Service auto, Prelucrare tevi, Echipamente de protectie ATENTIE: PRETURILE PE ACEST ... »
Bronze Member 7 ani
Iasi
 Sp 200

SP 200


- Ideal pentru indreptarea panourilor, scandurilor etc. - Mese de indreptare foarte..., Service auto, Prelucrare tevi, Echipamente de protectie ATENTIE: PRETURILE ... »
Bronze Member 7 ani
Iasi
 Sp 300

SP 300


- Ideal pentru indreptarea panourilor, scandurilor etc. - Mese de indreptare... de protectie ATENTIE: PRETURILE PE ACEST SITE CONTIN TVA ... »
Bronze Member 7 ani
Iasi
 Dma 630

DMA 630


indreptare precisa a panourilor, scandurilor si grinzilor etc - masa ajustabila usor... de protectie ATENTIE: PRETURILE PE ACEST SITE CONTIN TVA ... »
Bronze Member 7 ani
Iasi
 Fierastrau cu banda pentru lemn pp-600 - proma

Fierastrau cu banda pentru lemn PP-600 - Proma


a lemnului de esenta tare si moale, scandurilor groase, pachetelor de PAL etc. Folositi.... Conditii comerciale: 1.Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se ... »

Pret: 2524.2 EUR
Gold Member 9 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Fierastrau cu banda pentru lemn pp-250

FIERASTRAU CU BANDA PENTRU LEMN PP-250


si moale, scandurilor groase, pachetelor de PAL etc. Folositi numai panzele.... Conditii comerciale: 1.Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se ... »
Gold Member 9 ani
Bucuresti
 Fierastrau cu banda pentru lemn pp-312

FIERASTRAU CU BANDA PENTRU LEMN PP-312


longitudinala si transversala a lemnului de esenta tare si moale, scandurilor groase... si control, instrumente de masura si control. Conditii comerciale: 1.Preturile sunt ... »
Gold Member 9 ani
Bucuresti
 Fierastrau cu banda pentru lemn pp-500

FIERASTRAU CU BANDA PENTRU LEMN PP-500


a lemnului de esenta tare si moale, scandurilor groase, pachetelor de PAL etc. Folositi... si control, instrumente de masura si control. Conditii comerciale: 1.Preturile sunt ... »

Pret: 1599.15 EUR
Gold Member 9 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Fs 400 v

FS 400 V


suruburi pentru precizie la indreptarea panourilor, scandurilor etc. - motor puternic... de protectie ATENTIE: PRETURILE PE ACEST SITE CONTIN TVA ... »
Bronze Member 7 ani
Iasi
 Case structura de lemn

CASE STRUCTURA DE LEMN


OSB 15 mm sau 2 randuri de scandura de 24 mm dispusa pe doua directii - grinzi..., precum si a ciupercilor. Preturi : ( toate preturile includ TVA ) Toate preturile... preturilor specificate in devizul general . Fata de constructia la rosu se adauga ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 
15 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"preturi scandura" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea