Inscrie firma »

preturi la bca constructii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre preturi la bca constructii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Zidarii

Zidarii


Pentru o constructie cu pereti drepti e nevoie de o zidarie de calitate...,pentru o zidarie de calitate e nevoie de o firma serioasa!!! Paunyx constructii executa... toate tipurile de zidarii la preturi negociabile!!! ... »
Oferit de:Paunyx SRL
Buyer Member 6 ani
Constanta
 Case la rosu

Case la rosu


: 10-25e\mp in funtie de gradul de executie Constructie BCA, incepand de la 190e...Constructia casei la rosu incepe de la faza de idee pana la partea construita... fara finisaje. Va punem la dispozitie urmatoarele preturi: Proiect arhitectural ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Caramida,bca,otel beton,

caramida,BCA,otel beton,


depozit de materiale de constructii ofera la preturi avantajoase materiale... de constructii. se asigura transport GRATUIT. ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Case din caramida/bca

Case din caramida/BCA


Preturi estimative: 250 euro/mp la rosu 450 euro/mp semifinisate ... »
Buyer Member 7 ani
Cluj
 Constructii case, cabane din lemn,

Constructii case, cabane din lemn, BCA, caramida


. Lista preturi manopera lucrari de constructii Tip lucrare... de locatia acestuia la preturi negociabile. Putem asigura serviciile noastre atat... 6,00Ron zidarie BCA Mc ... »
Buyer Member 6 ani
Suceava
 Preturi reale elegant trust.srl

preturi reale Elegant trust.srl


Oferta Elegant trust.srl CUI RO21168296 preturi CONSTRUCTII si AMENAJARI 2008... de caramida : 125 RON metru/cub Zidarie BCA : 110 RON metru/cub Montat ... »
Buyer Member 7 ani
Timis
 Constructii timisoara

CONSTRUCTII TIMISOARA


RO21168296 preturi CONSTRUCTII si AMENAJARI 2008 Case in rosu :30...Sc.ELEGANT TRUST.srl va sta alaturi cu solutii ELEGANTE la preturi ELEGANTE... Prezentam sursa de preturi reale in domeniu de activitate Oferta Elegant trust.srl CUI ... »
Buyer Member 7 ani
Timis
 Constructii case la rosu si la cheie

constructii case la rosu si la cheie


Constructie din BCA - 260 EUR/mp Constructie din caramida.../mp Constructie din caramida plina - 300 EUR/mp Preturi case la cheie... contin atat manopera, cat si materialele de constructie. - Preturile sunt calculate ... »
Buyer Member 7 ani
Brasov
 Amenajari interioare si constructii

Amenajari interioare si constructii


Executa la preturi avantajoase,cu materiale de caliate ,si cu plata in rate... din beton armat-69 ron m liniar -Zidarie de caramida-110 ron m cub -Zidarie BCA-100ron m ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Materiale pentru constructii baumit termoizolatie

Materiale pentru constructii BAUMIT termoizolatie


. Perfect compatibile cu zidariile din blocuri ceramice sau BCA avand practic aceeasi... .Perfect compatibile cu zidariile din blocuri ceramice sau BCA avand practic aceeasi...) Diblu pentru lemn (Baumit HolzDubel 6H) preturile sunt de lista, oferim discount ... »
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Materiale pentru casa ta la tine acasa/santierul tau

Materiale pentru casa ta la tine acasa/santierul tau


Depozit de materiale de constructii situat pe Sos Fundeni 163 (Spitalul Fundeni...). Distribuim GRATUIT materiale la domicilui /santiere totul la preturi reduse ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Sarma, cuie , polistiren

sarma, cuie , polistiren


depozit de materiale de constructii la preturi foarte avantajoase: bca, otel ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Catalog de case | proiecte case online

Catalog de case | PROIECTE CASE Online


, constructii civile, preturi constructii, casa, locuinte noi, constructii vile, planul..., rezistenta, instalatii) in domeniul constructiilor civile, punand la dispozitia... moderne, planuri de case de caramida, case BCA, etc. ARCHETON - La noi gasiti planul ... »
Light Member 8 ani
Cluj
 Casa marcela

CASA MARCELA


din cei care se lauda cu preturi mici de constructie au realizat cladiri total... de constructii si le si oferteaza la preturi mai mici decat se gasesc pe piata, multe dintre... un pret mic al caselor. Mitul materialelor de constructie ieftine Multi ... »
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Amenajari interioare

Amenajari interioare


, Hale Industriale, Constructii la cele mai bune preturi Asiguram urmatoarea paleta... sau reamenajati, firma de constructii case BUILBING INSTALL FIX va ofera servicii complete... dumneavoastra. Servicii complete, de la proiectare, aprobare pana la urmarirea constructiei ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Materiale pentru caonstructii baumit tencuieli

Materiale pentru caonstructii BAUMIT tencuieli


pe zidarie din BCA. Consum cca 12,5 kg/mp/cm Cantitate cca 3,2 mp/sac 80 mp/t la 1 cm... de spaclu cu granulatie 0,3/0,6 si 1mm pentru nivelarea tencuielilor, constructiilor.../sac fara TVA 67,29 lei Preturile sunt de lista. Oferim discount in functie ... »
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"preturi la bca constructii" in Firme Hot - 16 Rezultat(e)
Folositi cautarea