Inscrie firma »

preturi centrale termice pe lemn - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre preturi centrale termice pe lemn
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalati sanitare si termice la

Instalati sanitare si termice la preturi rezonabile


de spalat vase si rufe Aragaze Centrale termice pe gaze sau lemne...Instalati sanitare si termice la preturi rezonabile. Montaje:cazi cu LCD ... »
Oferit de:CRINALINA SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Instalatii centrale termice pe lemne

Instalatii centrale termice pe lemne


termice pe lemne in jud Cluj. Garantam calitatea executiilor. Preturi negociabile. ...Echipa de instalatori cu experienta, executam instalatii de montaj centrale ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Centrale termice

Centrale termice


SC CONINSTAL98 SRL executa montaj centrale termice pe gaz/lemne.../electrice (autorizat ISCIR) la preturi avantajoase! ... »
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Montare instalare centrala termica

montare instalare centrala termica


inclusiv centrale termice pe lemne. Oferim garantia lucrarilor la preturi mici....Efectuam instalari centrale termice murale sau de pardoseala cu/fara boiler ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cazane incalzire cu lemne, carbuni

Cazane incalzire cu lemne, carbuni


Preturile sunt de la 740 - 1465 euro fara TVA pentru puteri cuprinse intre 17..., clasic, cu alimentare pe lemne, carbune, brichete, biomasa. Controlul ... »

Pret: 917 EUR
Buyer Member 10 ani
Arad
 Servicii instalatii termice

SERVICII INSTALATII TERMICE


centralele termice -Demontat sau montat calorifere -Demontat sau montat centrala...Proexib Instal isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor termice..., profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturi accesibile. Executie ... »
Buyer Member 4 ani
Timis
 Instalatii sanitare si termice

Instalatii sanitare si termice


de spalat vase si rufe Aragaze Centrale termice pe gaze sau lemne...Instalati sanitare si termice la preturi rezonabile. Montaje:cazi cu LCD ... »
Oferit de:CRINALINA SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Focar centrala , arzator centrala cu

Focar centrala , arzator centrala cu geam drept pret 2.336 euro+tva


cu lemne, incalzire cu gaz, caldura, articol de de teracota, soba, semineu, preturi...Termocamino 800 Piano"(putere termica totala 34,3kw) Sobe, teracota..., marmura, granit, caramida refractara, lemn sau metal. Punem la dispozitie grile ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Instalator hidrosanitare termice

Instalator hidrosanitare termice


centrale termice, gaz, lemne, peleti, electrice; - montaj boilere...Instalator hidrosanitare termice:panouri solare,cenrale termice... hidro-sanitare, termice, antiincendiu, ventilatie si conditionare a aerului 1 ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 6 ani
Brasov
 Incalzire casa /vila

Incalzire casa /vila


,montaj centrala pe gaze 250 ron,montaj centrala pe lemne 700 ron ,montaj boiler cu serpentina... executa lucrarea .Ca preturi de referinta 120 ron calorifer (include si coloanele ... »
Buyer Member 9 ani
Arges
 Case structura de lemn

CASE STRUCTURA DE LEMN


, prin utilizarea lemnului ignifugat si a materialelor de placare noi; asigura confortul termic... constructie , instalatii termice si sanitare , instalatii electrice , centrala termica... Avantajele caselor prefabricate din lemn lemnul este un material regenerabil ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Constructii case, cabane din lemn, bca, caramida

Constructii case, cabane din lemn, BCA, caramida


50,00Ron instalatii-centrala termica cu teava aferenta Buc... de locatia acestuia la preturi negociabile. Putem asigura serviciile noastre atat.... Lista preturi manopera lucrari de constructii Tip lucrare ... »
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Paleti unica folosinta

Paleti unica folosinta


de unica folosinta sunt ca: se fac livrari rapide, la preturi competitive in Europa... Centrala,Balcani (inclusiv Romania si Ungaria) , se pot produce in functie... de specificatia clientului(se pot alege dimensiunile si se poate opta pentru esenta lemnului ... »
Buyer Member 8 ani
Covasna
 Constructii case la rosu si la cheie

constructii case la rosu si la cheie


, distribuitoare, centrala termica • finisaje pardoseli: gresie, faianta, parchet... acoperisului. In faza de rosu sunt incluse fundatia, zidaria si structura din lemn... sanitare complete • instalatia termica- dimensionare, radiatoare ... »

Pret: 280 EUR
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Apartament cu 2 camere de vanzare in azuga

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Azuga (Centrala), 48.000 €


, centrala termica. Regim de inaltime: D1+D2+P+E+Em+M Structura imobilului: diafragma..., la preturi accesibile, dotari moderne si finisaje de calitate, oferind, in statiunea... continua din beton (D1 si D2), cadre de beton armat (P si E), structura din lemn (Em ... »
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Case 4 camere gheorgheni cluj napoca

Case 4 camere Gheorgheni Cluj Napoca


preda semifinisate: centrala termica proprie, acoperis de tigla, tamplarie termopan..., instalatii electrice si termice, gard tamplarie lemn, loc de parcare, toate utilitatile... in 3 rate: 30% avans+30% la ridicare in rosu+40% la finalizare. Preturi incepand ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Case de vanzare gheorgheni cluj napoca

Case de vanzare Gheorgheni Cluj Napoca


preda semifinisate: centrala termica, acoperis de tigla, termopan, instalatii... electrice si termice, gard tamplarie lemn, loc de parcare, toate utilitatile. Drum... rate: 30% avans+30% la ridicare in rosu+40% la finalizare. Preturi incepand ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Vanzare apartamente tineretului bucuresti glx730111

vanzare Apartamente Tineretului Bucuresti GLX730111


, PARCHET, GRESIE SI FAIANTA IN BAI SI BUCATARIE, CENTRALA TERMICA.PRETURI VANZARE... SPATIOASE, FIECARE CAMERA ARE AER CONDITIONAT, GEAMURI TERMOPAN CU LEMN STRATIFICAT ... »

Pret: 135000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Casa de vanzare gruia cluj napoca

Casa de vanzare Gruia Cluj Napoca


-caramida POROTERM 30, termoizolatie-polistiren 8 cm, terase pavate cu dale de beton, centrala... termica, radiatoare, contoare individuale, amenajare bai-lavoare, cada, cabina de dus... interioare din MDF, parchet lemn masiv in dormitoare si living, gresie, faianta in bai ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Vanzare apartamente bartolomeu brasov glx203bv0825

vanzare Apartamente Bartolomeu Brasov GLX203BV0825


, dispune de imbunatatiri precum: centrala termica, ferestre cu geam termopan si glafuri... de marmura, usa metalica la intrare, usi interioare din lemn, parchet, gresie si faianta.... Garsoniera se vinde atat mobilata, cat si nemobilata avand preturi diferite ... »

Pret: 36000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Case la cheie

Case la cheie


) si instalatiile sanitare, electrice si termice inclusiv obiecte sanitare, prize, centrala..., placa peste parter si etaj mansardat pe structura din lemn. La cheie constructia... termica pe gaz. La pretul casei se adauga pretul proiectului (PAC) - 9,5 Euro ... »

Pret: 29956 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente kiseleff bucuresti glx010642

vanzare Apartamente Kiseleff Bucuresti GLX010642


, centrala termica cu boiler Vaillant, obiecte sanitare ideal standard sau Keramag, cablu... Stone, usi Pinum furniruite cu lemn, aparate de aer conditionat in toate camerele... TVAPret boxa : 7000 euro+TVAToate preturile sunt negociabile Aceasta oferta apartine ... »

Pret: 450000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente rulmentul brasov glx208bv089

vanzare Apartamente Rulmentul Brasov GLX208BV089


acestora fiind incluse ;centrala termica proprie de apartament Vaillant 28 kw... ,tamplarie pvc 5 cmere ,parchet laminat 8 mm ,usi de interior de lemn,gresie si faianta... fiecare!!!Preturile se pot begocia. Aceasta oferta apartine companiei GALAXY IMOB ... »

Pret: 44500 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cazan peleti si lemn atmos d45p13,5 - 45 kw

Cazan peleti si lemn Atmos D45P13,5 - 45 kW


, se foloseste o zona din centrala termica, care acorda suficient spatiu pentru tot... incalzire si a lemnelor. Datorita acestor caracteristici, aceste cazane sunt la fel... are deja o oarecare experienta cu lemnul de foc sau cu brichetele din lemn, folosite ... »

Pret: 23268 RON
Buyer Member 7 ani
Bihor
 Cazan peleti si lemn atmos d30p 8,9 - 29,8 kw

Cazan peleti si lemn Atmos D30P 8,9 - 29,8 kW


din centrala termica, care acorda suficient spatiu pentru tot sezonul rece. Exploatarea..., in caz de nevoie, este posibila utilizarea pentru incalzire si a lemnelor. Datorita... cu lemnul de foc sau cu brichetele din lemn, folosite in cazane sau in semineuri. Acesti ... »

Pret: 20322.58 RON
Buyer Member 7 ani
Bihor
36 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"preturi centrale termice pe lemn" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea