Inscrie firma »

pret placi vibratoare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pret placi vibratoare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Balansoar cu vibratii patchwork zoo

Balansoar cu vibratii Patchwork Zoo


Vibratiile usoare si jucariile distractive vor fi pe placul oricarui bebelus...! Balansoarul aduce un pachet al caracteristicilor de baza ale unui balansoar, la un pret... - Vibratiile usoare calmeaza bebelusul - Bara de jucarii poate fi scoasa cu o singura mana ... »

Pret: 199 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Balansoar cu vibratii pattern pals

Balansoar cu vibratii Pattern Pals


Vibratiile usoare si jucariile distractive vor fi pe placul oricarui bebelus...! Balansoarul aduce un pachet al caracteristicilor de baza ale unui balansoar, la un pret...; * Vibratiile usoare calmeaza bebelusul; * Bara de jucarii poate fi scoasa cu o singura ... »

Pret: 169 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Balansoar cu vibratii patchwork zoo

Balansoar cu Vibratii Patchwork Zoo


caracteristicilor sale gandite pentru confortul si siguranta micutilor.Vibratiile usoare... si jucariile distractive vor fi pe placul oricarui bebelus!Balansoarul aduce un pachet... al caracteristicilor de baza ale unui balansoar, la un pret accesibil. Caracteristici:Sezutul este ... »

Pret: 199 RON
Buyer Member 8 ani
Arges
 Slefuitor cu vibratii bosch gss 23 a professional

Slefuitor cu vibratii Bosch GSS 23 A Professional


: 190 W Diametru cerc vibratii: 2.0 mm Placa de slefuit, latime: 92 mm Placa... prelucrare adaptata la specificul materialului (singurul din aceasta clasa de pret...) Lucru fara vibratii si fara efort Durata lunga de viata datorita rulmentilor ... »
Buyer Member 6 ani
Gorj
 Slefuitor cu vibratii bosch gss 23 ae professional

Slefuitor cu vibratii Bosch GSS 23 AE Professional


prelucrare adaptata la specificul materialului (singurul din aceasta clasa de pret...) Lucru fara vibratii si fara efort Durata lunga de viata datorita rulmentilor... etansati si placii de slefuire albe, de calitate superioara 190 W pentru ... »
Buyer Member 6 ani
Gorj
 Omron sonic periuta de dinti cu vibratii si

Omron Sonic periuta de dinti cu vibratii si ultrasunete


Descriere Omron Sonic Style 456 periuta de dinti cu vibratii reprezinta cea mai... performanta solutie de igiena orala la cel mai accesilbil pret. Cu un design inovativ..., dimensiuni si greutate reduse si capacitatea de a elimina foarte eficient placa datorata ... »

Pret: 388 RON
Buyer Member 5 ani
Calarasi
 Slefuitor cu vibratii bosch gss 23 ae

Slefuitor cu vibratii Bosch GSS 23 AE


prelucrare adaptata la specificul materialului (singurul din aceasta clasa de pret...) Lucru fara vibratii si fara efort Durata lunga de viata datorita rulmentilor... etansati si placii de slefuire albe, de calitate superioara 190 W pentru un randament ... »

Pret: 610 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Balansoar cu vibratii roaming safari - bright starts

Balansoar cu vibratii Roaming Safari - Bright Starts


Balansoar cu vibratii Roaming Safari - Bright Starts Vibratiile usoare... si jucariile distractive vor fi pe placul oricarui bebelus!Balansoarul aduce un pachet... al caracteristicilor de baza ale unui balansoar, la un pret accesibil.Caracteristici:Sezutul este ... »

Pret: 149 RON
Oferit de:SC Besimpro SRL
Buyer Member 4 ani
Covasna
 Balansoar cu vibratii roaming safari - bbb60133

Balansoar cu vibratii Roaming Safari - BBB60133


Balansoar cu vibratii Roaming Safari - BBB60133 Vibratiile usoare  si...  jucariile distractive  vor fi pe placul oricarui bebelus! Balansoarul aduce un pachet... al caracteristicilor de baza ale unui balansoar, la un pret accesibil. Caracteristici: Sezutul ... »

Pret: 179 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Balansoar cu vibratii roaming safary bright starts

Balansoar cu vibratii Roaming Safary Bright Starts


Vibratiile usoare si jucariile distractive vor fi pe placul oricarui bebelus...!Balansoarul aduce un pachet al caracteristicilor de baza ale unui balansoar, la un pret... accesibil.Caracteristici:Sezutul este foarte confortabil pentru bebelusVibratiile usoare ... »

Pret: 179 RON
Buyer Member 8 ani
Arges
 Balansoar cu vibratii patchwork zoo - bright starts

Balansoar cu vibratii Patchwork Zoo - Bright Starts


Balansoar cu vibratii Patchwork Zoo - Bright Starts Balansoarul Patchwork Zoo... confortul si siguranta micutilor.Vibratiile usoare si jucariile distractive vor fi... pe placul oricarui bebelus!Balansoarul aduce un pachet al caracteristicilor de baza ... »

Pret: 199 RON
Oferit de:SC Besimpro SRL
Buyer Member 4 ani
Covasna
 Balansoar cu vibratii roaming safari, bright starts

Balansoar cu vibratii Roaming Safari, Bright Starts


Vibratiile usoare si jucariile distractive vor fi pe placul oricarui bebelus...! Balansoarul aduce un pachet al caracteristicilor de baza ale unui balansoar, la un pret... accesibil. Caracteristici: Sezutul este foarte confortabil pentru bebelus Vibratiile ... »

Pret: 179 RON
Oferit de:SC Visdomm SRL
Buyer Member 6 ani
Teleorman
 Balansoar cu vibratii patchwork zoo, bright starts

Balansoar cu vibratii Patchwork Zoo, Bright Starts


caracteristicilor sale gandite pentru confortul si siguranta micutilor. Vibratiile usoare... si jucariile distractive vor fi pe placul oricarui bebelus! Balansoarul aduce un pachet... al caracteristicilor de baza ale unui balansoar, la un pret accesibil.   Caracteristici: Sezutul ... »

Pret: 199 RON
Oferit de:SC Visdomm SRL
Buyer Member 6 ani
Teleorman
 Balansoar cu vibratii roaming safary

Balansoar cu Vibratii Roaming Safary


Vibratiile usoare si jucariile distractive vor fi pe placul oricarui bebelus...!Balansoarul aduce un pachet al caracteristicilor de baza ale unui balansoar, la un pret... accesibil.Caracteristici:Sezutul este foarte confortabil pentru bebelusVibratiile usoare ... »

Pret: 173 RON
Buyer Member 8 ani
Arges
 Slefuitor cu vibratii 190 w gss 23 a professional

Slefuitor cu vibratii 190 W GSS 23 A Professional BOSCH


la specificul materialului (singurul din aceasta clasa de pret)lucru fara vibratii si fara... efortdurata lunga de viata datorita rulmentilor etansati si placii de slefuire albe...Caracteristici tehnice:putere nominala: 190 Wturatie de mers in gol: 12.000 rpmnumar vibratii de mers ... »

Pret: 498.61 RON
Buyer Member 9 ani
Brasov
 Balansoar cu vibratii bright starts roaming safari

Balansoar cu vibratii Bright Starts Roaming Safari SE4643


Balansoar cu vibratii Bright Starts Roaming Safari Vibratiile usoare si... jucariile distractive vor fi pe placul oricarui bebelus! Balansoarul aduce un pachet... al caracteristicilor de baza ale unui balansoar, la un pret accesibil. Caracteristici:   Sezutul ... »

Pret: 179 RON
Buyer Member 8 ani
Mures
 Placa compactoare cpb 7 hb / 5,5 hp benzina honda-

Placa compactoare CPB 7 HB / 5,5 HP benzina Honda- pret 1008 eur


Dimensiuni placa 420x550 mm Dimensiuni de gabarit 530x440x600 mm Adancime de compactare... 25 cm Viteza de inaintare 20 m/min. Frecventa vibratiilor 93 Hz Forta... de impact 11 kN Masa 76 kg *pret fara TVA ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Placa compactoare masalta ms160e-3

Placa compactoare MASALTA MS160E-3


este pozitionata centralIn pret este inclus: PLACA COMPACTOARE +EXTENSII + KIT ROTI...WCombustibil: BenzinaForta de lovire: 30.5 kNFrecventa vibratiilor: 67 HzDimensiune talpa: 730 x 500... mmViteza de deplasare: 15 m/minGreutate: 149 kg.Placa se intretine foarte usor ... »

Pret: 7050 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Placa compactoare reversibila masalta msh160e-1s

Placa compactoare reversibila MASALTA MSH160E-1S


transmiterea vibratiilor la maner si motor- Placa deschisa, ce permite cu usurinta... disponibile optionalIn pret este inclus: PLACA COMPACTOARE REVERSIBILA + EXTENSII...WCombustibil: DieselForta de lovire: 30.5 kNFrecventa vibratiilor: 66.67 HzDimensiune talpa: 730 x ... »

Pret: 7304 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Slefuitor cu vibratii bosch gss  23 ae

Slefuitor cu vibratii Bosch GSS 23 AE


din aceasta clasa de pret) Lucru fara vibratii si fara efort Durata lunga de viata... datorita rulmentilor etansati si placii de slefuire albe, de calitate superioara 190 W... de mers in gol 7.000 " 12.000 min-1 Numar vibratii de mers in gol 14.000 " 24.000 ... »

Pret: 580 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Placa compactoare lumag vp-60

Placa compactoare LUMAG VP-60


: Placa de vibratii este compacta, usor de manevrat si, astfel, la indemana si usor...Placa compactoare LUMAG VP-60 Placa compactoare Lumag este un echipament... excelent pentru o varietate de aplicatii. In curs de dezvoltare, placilor compactoare ... »

Pret: 1999 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Placa compactoare reversibila masalta msh160-3

Placa compactoare reversibila MASALTA MSH160-3


;Heavy-Duty” impiedica transmiterea vibratiilor la maner si motor.Placa deschisa, ce permite... ce previne accidentele la locul de munca.In pret este inclus: PLACA COMPACTOARE...WCombustibil: BenzinaForta de lovire: 30.5 kNFrecventa vibratiilor: 67 HzDimensiune talpa: 730 x 500 ... »

Pret: 6567 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Placa compactoare lumag rp-1100pro

Placa compactoare LUMAG RP-1100PRO


. Maner amortizat impotriva vibratiilor. Placa de vibratii este compacta, usor...Caracteristici: Placa compactoare Lumag este un instrument excelent pentru o... varietate de aplicatii. In curs de dezvoltare, placilor  noastre compactoare a fost ... »

Pret: 2708.71 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Placa compactoare lumag rp-1100 pro

Placa compactoare LUMAG RP-1100 PRO


ridicata si durata lunga de viata. Maner amortizat impotriva vibratiilor. Placa...Placa compactoare LUMAG RP-1100 PRO Caracteristici: Placa compactoare Lumag..., placilor noastre compactoare a fost acordata o atentie deosebita. Acestea au fost ... »

Pret: 2999 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Placa izolatie fonica sound block-r

Placa Izolatie Fonica Sound Block-R


sau sapa actioneaza ca si amortizor acustic impotriva vibratiilor. Se poate monta.... Dimensiuni (latime x grosime): 1 m x 5 mm. PRET PE METRU PATRAT. ... »

Pret: 56.62 RON
Buyer Member 10 ani
Timis
147 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"pret placi vibratoare" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea