Inscrie firma »

prese mecanice excentric - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre prese mecanice excentric
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Prese mecanice cu excentric  ims

prese mecanice cu excentric IMS Italia


sunt masini destinate stantarii, decuparii, ambutisarii la rece a tablelor - forta de lucru : 15 - 300 tone - cadenta : 40 - 155 curse / min Mai multe detalii pe site-ul nostru.... ... »
Oferit de:EURO TEHNICS
Bronze Member 10 ani
Sibiu
 Masina de slefuit excentrica pentru piese drepte tris

Masina de slefuit excentrica pentru piese drepte TRIS


, masini de indoit tabla, prese mecanice si hidraulice !... (Italia) ofera spre vanzare: Masina de slefuit excentrica cu benzi abrazive pentru...), fierastraie cu banda pentru metal (fierastraie mecanice, cu banda contiuna, bimetal ... »
Gold Member 11 ani
Bucuresti
 Foarfece ghilotina mecanica  - baykal mgt

Foarfece ghilotina mecanica - Baykal MGT


Foarfece ghilotina mecanica - Baykal MGT PROMA MACHINERY este un furnizor... de prese hidraulice pentru indoit tabla, foarfeci hidraulice, masini de stantat CNC..., sisteme CNC de taiere cu plasma, ghilotine mecanice , masini de indoit tabla ... »
Gold Member 11 ani
Bucuresti
 Foarfece ghilotina mecanica  - baykal mga

Foarfece ghilotina mecanica - Baykal MGA


Foarfece ghilotina mecanica - Baykal MGA PROMA MACHINERY este un furnizor... de prese hidraulice pentru indoit tabla, foarfeci hidraulice, masini de stantat CNC..., sisteme CNC de taiere cu plasma, ghilotine mecanice , masini de indoit tabla ... »
Gold Member 11 ani
Bucuresti
 Masina de indoit table pro 3m

MASINA DE INDOIT TABLE PRO 3M


de indoit tevi, masini de indoit tabla, prese mecanice si hidraulice, masini... bratului excentric. Grosimea tablei unghiul de ndoire precum si muchia strngerii se... cu banda pentru lemn (banzig), fierastraie cu banda pentru metal (fierastraie mecanice ... »
Gold Member 11 ani
Bucuresti
 Masina de indoit table pro 2m

MASINA DE INDOIT TABLE PRO 2M


de indoit tevi, masini de indoit tabla, prese mecanice si hidraulice, masini... bratului excentric. Grosimea tablei unghiul de ndoire precum si muchia strngerii se... pentru lemn (banzig), fierastraie cu banda pentru metal (fierastraie mecanice ... »
Gold Member 11 ani
Bucuresti
 Masina de slefuit pentru piese drepte si curbate duo

Masina de slefuit pentru piese drepte si curbate DUO


tabla, prese mecanice si hidraulice !.... Accesorii si dotari suplimentare: - Echipament excentric pentru piese drepte.../sec - Roata excentrica pentru avans de la Inverter cu viteza de rotatie ajustabila ... »

Pret: 18449 EUR
Gold Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Masina de slefuit si decupat bare si tevi nok 150

Masina de slefuit si decupat bare si tevi NOK 150


, masini de indoit tabla, prese mecanice si hidraulice !... posibilitatilor de lucru ale masinii, echipamente extra pot fi atasate - Echipament excentric...: - Echipament excentric pentru tevi drepte cu sectiune circulara - Sistem de racire ... »
Gold Member 11 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"prese mecanice excentric" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea