Inscrie firma »

prese mecanice excentric - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre prese mecanice excentric
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Prese mecanice cu excentric  ims

prese mecanice cu excentric IMS Italia


sunt masini destinate stantarii, decuparii, ambutisarii la rece a tablelor - forta de lucru : 15 - 300 tone - cadenta : 40 - 155 curse / min Mai multe detalii pe site-ul nostru.... ... »
Oferit de:EURO TEHNICS
Bronze Member 9 ani
Sibiu
 Masina de slefuit excentrica pentru piese drepte tris

Masina de slefuit excentrica pentru piese drepte TRIS


tabla, prese mecanice si hidraulice !... (Italia) ofera spre vanzare: Masina de slefuit excentrica cu benzi abrazive pentru... cu banda pentru metal (fierastraie mecanice, cu banda contiuna, bimetal), masini ... »
Gold Member 10 ani
Bucuresti
 Foarfece ghilotina mecanica  - baykal mga

Foarfece ghilotina mecanica - Baykal MGA


Foarfece ghilotina mecanica - Baykal MGA PROMA MACHINERY este un furnizor... de prese hidraulice pentru indoit tabla, foarfeci hidraulice, masini de stantat CNC..., sisteme CNC de taiere cu plasma, ghilotine mecanice , masini de indoit tabla ... »
Gold Member 10 ani
Bucuresti
 Foarfece ghilotina mecanica  - baykal mgt

Foarfece ghilotina mecanica - Baykal MGT


Foarfece ghilotina mecanica - Baykal MGT PROMA MACHINERY este un furnizor... de prese hidraulice pentru indoit tabla, foarfeci hidraulice, masini de stantat CNC..., sisteme CNC de taiere cu plasma, ghilotine mecanice , masini de indoit tabla ... »
Gold Member 10 ani
Bucuresti
 Masina de indoit table pro 2m

MASINA DE INDOIT TABLE PRO 2M


excentric. Grosimea tablei unghiul de ndoire precum si muchia strngerii se pot regla... pentru metal (fierastraie mecanice, cu banda contiuna, bimetal), masini de gaurit..., masini de indoit universale, masini de indoit tevi, masini de indoit tabla, prese ... »
Gold Member 10 ani
Bucuresti
 Masina de indoit table pro 3m

MASINA DE INDOIT TABLE PRO 3M


de indoit tabla, prese mecanice si hidraulice, masini de rindeluit tabla si profile... excentric. Grosimea tablei unghiul de ndoire precum si muchia strngerii se pot regla...), fierastraie cu banda pentru metal (fierastraie mecanice, cu banda contiuna, bimetal ... »
Gold Member 10 ani
Bucuresti
 Masina de slefuit pentru piese drepte si curbate duo

Masina de slefuit pentru piese drepte si curbate DUO


, masini de indoit tevi, masini de indoit tabla, prese mecanice si hidraulice !.... Accesorii si dotari suplimentare: - Echipament excentric pentru piese drepte cu sectiune... excentrica pentru avans de la Inverter cu viteza de rotatie ajustabila - Echipament ... »
Gold Member 10 ani
Bucuresti
 Masina de slefuit si decupat bare si tevi nok 150

Masina de slefuit si decupat bare si tevi NOK 150


universale, masini de indoit tevi, masini de indoit tabla, prese mecanice si hidraulice !... posibilitatilor de lucru ale masinii, echipamente extra pot fi atasate - Echipament excentric... - Certificat de conformitate CE Accesorii si dotari suplimentare: - Echipament excentric ... »
Gold Member 10 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"prese mecanice excentric" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea