Inscrie firma »

presa pentru furnir electrica - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre presa pentru furnir electrica
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Presa pentru furnir, 2500/1250 mm

Presa pentru furnir, 2500/1250 mm


la dispozitie in COMANESTI (BC): Presa pentru aplicat / lipit furnir, 2500/1250 mm... - HOLZMANN (pentru lemn, PAL, MDF) Dim. platane:L/l: 2500 / 1250 mm Incalzire...: cu rezistente electrice (BUSSE - Germania) Nr. pistoane: 6 buc Diametre cilindri : 80 mm ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Presa pentru furnir, cu agent termic, steinemann

Presa pentru furnir, cu agent termic, STEINEMANN


Presa pentru furnir, cu agent termic, STEINEMANN Cod: sh 611 Dim de lucru... Presa are o structura robusta, complet din otel, fiind echipata cu platane pentru... inferioara a presei. Ceas pentru verificarea timpului de presare. Pret: la cerere ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Ghilotina pentru furnir, josting

Ghilotina pentru furnir, JOSTING


Ghilotina pentru furnir, JOSTING Cod: sh 416 Latime max. de taiere: 2800 mm... Grosime furnir: 70 mm Latime max de lucru: 730 mm *: Presare hidraulica a pachetului... Actionare electrica a dispozitivului de presare si a cutitului Dispozitiv de reglare ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Presa de furniruit cu vacuum, istra-a

Presa de Furniruit cu Vacuum, ISTRA-A


suprafetelor, cu eficienta de timp data de aplicarea la cald. Pentru aplicarea furnirului...DANIBRUM - CEL MAI MARE DEPOZIT de UTILAJE pentru PRELUCRARE LEMN si PAL, va... pune la dispozitie in COMANESTI (BC): Presa de Furniruit cu Vacuum, ISTRA-A ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Presa de furniruit cu vacuum, istra-a - vpf 2

Presa de Furniruit cu Vacuum, ISTRA-A - VPF 2


, cu eficienta de timp data de aplicarea la cald. Pentru aplicarea furnirului pe suprafete se...DANIBRUM - CEL MAI MARE DEPOZIT de UTILAJE pentru PRELUCRARE LEMN si PAL, va... pune la dispozitie in COMANESTI (BC): Presa de Furniruit cu Vacuum, ISTRA-A ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea