Inscrie firma »

pompe pentru instalatii de incalzire - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pompe pentru instalatii de incalzire
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pompe de recirculare imp-nmt 15-40 130

Pompe de recirculare IMP-NMT 15-40 130


Pompa de circulatie IMP Pumps NMT Smart este proiectata pentru circulatia apei... in sisteme de incalzire. Instalati IMP Pumps NMT in sisteme de incalzire prin pardoseala... reduse de debit; instalarea in sisteme noi pentru reglarea complet automata ... »
Oferit de:SC FLUXON SRL
Buyer Member 8 ani
Timis
 Pompe de circulatie si recirculatie

Pompe de circulatie si recirculatie


Pompe de circulatie si recirculatie Pompe pentru instalatii de incalzire... Pompe pentru recircularea apei calde menajere Cuplu pompa cu robinet incorporat ... »
Buyer Member 10 ani
Arges
 Pompa dab electronica evosta3 40/130 1" m230/50-60

Pompa DAB electronica Evosta3 40/130 1" M230/50-60 pentru pomparea apei


Pompa DAB electronica Evosta3 40/130 1" M230/50-60 pentru pomparea apei... in instalatiile incalzire si racire ... »

Pret: 530 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Instalatii in constructii

Instalatii in constructii


de pompare. distributie: materiale pentru instalatii, obiecte sanitare service...executie: instalatii sanitare, instalatii de incalzire, ventilatii, instalatii... de stingere incendii, automatizari in instalatii. montaj: obiecte sanitare, baterii ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pompa manuala de umplere a

POMPA MANUALA DE UMPLERE A INSTALATIILOR SOLARE


Pompa pentru umplerea instalatiilor solare cu lichid de incalzire. AG = 1.../2 inchi;, 15 mm racord pentru furtun Presiunea se poate regla pana la max. 4 bar ... »

Pret: 81.84 EUR
Oferit de:SC ITECHSOL SRL
Buyer Member 10 ani
Mures
 Proiectare instalatii termice

Proiectare instalatii termice


Proiecte de incalzire pentru locuinte,apartamente,cladiri de birouri etc.... Proiecte - incalzire centrala termica (CT mari,lemn,gaz etc) - incalzire... pardoseala - incalzire folosind panouri solare - incalzire ... »
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Proiectare instalatii

Proiectare Instalatii


Proiectare si consultanta pentru instalatii pentru urmatoarele tipuri... industriale de productie, parcuri industriale Proiectare si consultanta pentru instalatii... menajera si pluviala exterioara Proiectare si consultanta pentru instalatii termice ... »
Buyer Member 7 ani
Timis
 Pompa de testare instalatii virax

Pompa de testare instalatii Virax 262035


Pompa testare etanseitate pana la 50 bar·Conceputa pentru testarea pana... la 50 bari a instalatiilor de incalzire,sanitare si anti-incendiu, precum....6 cu diviziune 1 bar, greutate 4.3 kg, filtru nylon la admisie pentru impuritati 0,1 mm ... »

Pret: 1044 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Pompa de testare instalatii virax

Pompa de testare instalatii Virax 262005


Pompa testare etanseitate pana la 100 bar·Conceputa pentru testarea pana... la 100 bari a instalatiilor de incalzire,sanitare si anti-incendiu, precum....6 cu diviziune 1 bar, greutate 4.3 kg, filtru nylon la admisie pentru impuritati 0,1 mm ... »

Pret: 3348 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Instalatii solare

Instalatii solare


Instalatie solara pentru apa calda si aport la caldura. Pachetul Contine: 5... si suport de prindere, pompa de tip "Tacosol FV 70", reglor solar "Steca 301" cu senzori... de control PT1000, 4 racorduri pentru panourile solare, supapa de refulare, 40kg. lichid ... »
Oferit de:NEDAVI COM SRL
Light Member 12 ani
Bihor
 Instalatii de vopsire

INSTALATII DE VOPSIRE


mobilei -instalatii de pulverizare adezivi sau ceara incalzita -pompe de extrudare.... pentru cele in 2 componente -idem, insa instalatii Air Combi -instalatii speciale... + intaritor -instalatii de pulverizare de joasa presiune, pentru baituri in industria ... »
Oferit de:SC ANTICOR SRL
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Executie instalatii pentru constructii

Executie Instalatii Pentru Constructii


sanitare Instalatii ventilare Instalatii climatizare Incalzire in pardoeala Pompe... in constructii cat si in instalatii apa,termice,canalizare. Instalatii termice Instalatii... de caldura Panouri solare Instalatii piscine Instalator recomandat de catre REHAU ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Pompe incalzire

Pompe incalzire


Aplicatia: Instalatii locale de incalzire, Sisteme de incalzire, Sisteme... de termoficare, Sisteme de incalzire pentru blocuri de apartamente. GRUNDFOS ALPHA... Presiunea de functionare (bar): max: 10 Aplicatia: Instalatii locale de incalzire ... »
Oferit de:Prima Srl
Silver Member 12 ani
Botosani
 Pompa testare presiune instalatii rp

Pompa testare presiune instalatii RP 50-S Rothenberger


Pompe de testare de precizie construca¾ie monobloc pana£ la 60 bar.Pentru... si rezervoarelor in instalatile sanitare si de inca£lzire, in constructia de cazane, incinte... sub presiune, ideal pentru umplerea instalaa¾iilor solare.Volum rezervor: 12 l ... »

Pret: 1267 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Pompa testare instalatii rp 30

Pompa testare instalatii RP 30 Rothenberger


si rezervoare din instalatiile sanitare si de inca£lzire. Ideal pentru service la clienti... cu logo-ul Rothenberger. in perioada (24-09-2013 : 31-12-2013)Pompa de testare rapida... a etanseitatii pana la 30 bar.Pentru verificarea etanseita£tii sistemelor mici de tevi ... »

Pret: 508 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Pompa verificare instalatii rp 30

Pompa verificare instalatii RP 30 Rothenberger


Pompa de testare rapida a etanseitatii pana la 30 bar.Pentru verificarea... etanseita£tii sistemelor mici de tevi si rezervoare din instalatiile sanitare si de inca£lzire.... Ideal pentru service la clienti.Volum cuva£: 4,5 l, Domeniu de ma£surare: 0 " 30 bar ... »

Pret: 639 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Pompa testare instalatii rp 30

Pompa testare instalatii RP 30 Rothenberger 61130


sistemelor mici de tevi si rezervoare din instalatiile sanitare si de incalzire. Ideal...Cadou: Tricou Rothenberger . in perioada (01-01-2017 : 30-08-2017)Pompa... de testare rapida a etanseitatii pana la 30 bar.Pentru verificarea etanseitatii ... »

Pret: 530 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Pompa de testare instalatii 100 bar

Pompa de testare instalatii 100 Bar Virax 262005


a instalatiilor de incalzire,sanitare si anti-incendiu, precum si a rezervoarelor...Cadou: Etalonare manometrica . in perioada (11-05-2017 : 30-12-2017)Pompa... testare etanseitate pana la 100 bar·Conceputa pentru testarea pana la 100 bari ... »

Pret: 2799 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Pompa testare instalatii rp 30

Pompa testare instalatii RP 30 Rothenberger


si rezervoare din instalatiile sanitare si de inca£lzire. Ideal pentru service la clienti...: Livrare Gratuita *. in perioada (01-01-2015 : 30-12-2015)Pompa de testare rapida... a etanseitatii pana la 30 bar.Pentru verificarea etanseita£tii sistemelor mici de tevi ... »

Pret: 541 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Pompe

Pompe


Pompe pentru instalatii de incalzire,Pompe submersibile,ACCESORII , Fitinguri ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Proiectare si consultanta pentru instalatii si

Proiectare si Consultanta pentru Instalatii si Constructii


Incalzire in pardoeala Pompe de caldura Panouri solare Instalatii piscine...Va oferim urmatoarele servicii de proiectare si consultanta pentru instalatii... / Management de proiect Proiectare si consultanta pentru urmatoarele tipuri de instalatii ... »

Pret: 2 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Instalatii pentru forat puturi geotermice

Instalatii pentru forat puturi geotermice


Instalatii pentru forat puturile geotermice moderne si eficiente... In cadrul unui proiect de incalzire/racire cu ajutorul pompelor de caldura si anume...,utilizate de firma Drillmat. Pentru una din cele mai importante operatii realizate ... »
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Instalatii termice si sanitare

Instalatii termice si sanitare


tipurle de combustibil .Instalatii cu panouri solare pentru apa calda .Instalatii... tip de calorifer.Instalatii de incalzire in pardoseala.Instalatii sanitare...,hidrofoare,statii de dedurizat si echipamente cu rezervoare tampon pentru presiuni constante in instalatii ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Instalatii solare - panouri solare

INSTALATII SOLARE - PANOURI SOLARE


. Firma comercializeaza: Instalatii solare pentru prepararea apei calde menajere..., etc. Oferim consultatii tehnice la dimensionarea instalatiilor solare si pompelor... si aport la incalzire, Panouri solare cu tuburi vidate tehnologie Heat Pipe, Boilere ... »
Oferit de:NEDAVI COM SRL
Light Member 12 ani
Bihor
 Instalatii de producere a bitumului modificat

Instalatii de producere a bitumului modificat


pompelor dozatoare pentru bitum cu trecerea prin celulele de cantarire a acestuia...Instalatiile de producere a bitumului modificat sunt realizate din vase dublu... compartimentate urmate de malaxare lenta si rapida pentru a putea permite realizarea pasajelor ... »
Light Member 12 ani
Vrancea
1819 produse / 73 pagini
25 produse pe pagina.

"pompe pentru instalatii de incalzire" in Firme Hot - 52 Rezultat(e)
Folositi cautarea