Inscrie firma »

pompe de vid pentru ulei - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pompe de vid pentru ulei
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Service pompe de vid

Service pompe de vid


Oferim o gama completa de optiuni de servicii pentru pompele de vid.... Pompele de vid pot fi reparate, intretinute sau complet renovate, in functie de tipul.... Aceste servicii pot fi aplicate la o gama larga de produse, pompe de vid si accesorii ... »
Buyer Member 2 ani
Buzau
 Pompe de vid rotative fara

Pompe de vid rotative fara ulei


Pompe de vid cu palete rotative fara ulei Debit maxim: 300 mc/h Vacuum max... de back-up pentru alte sisteme de pompare; - procese de vehicularea urm...;C Materiale pompã: fonta Domenii: - procese de sterilizare - laboratoare ... »
Gold Member 10 ani
Prahova
 Pompe de vid rotative cu baie de

Pompe de vid rotative cu baie de ulei


Pompe de vid cu palete rotative in baie de ulei Debit maxim: 1000 mc... de cea mai inalta calitate, pompele de vid rotative in vaie de ulei pot ajunge...;C Materiale pompã: fonta Functionare: Acest tip de pompa de vacuum, este ... »
Gold Member 10 ani
Prahova
 Pompa de vid roairvac 6

Pompa de vid ROAIRVAC 6


Pompa de vid ROAIRVAC 6.0 Pentru evacuare conform DIN 8975 cu vacuummetru... din rezervorul de ulei Filtru special pentru reducerea vaporilor de ulei Capacitate 6.0 CFM... de inalta calitate Supapa magnetica antiretur pentru protectia circuitului de racire ... »

Pret: 1760 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Pompa de vid r300

Pompa de vid R300


Pompa de vid este un piston-alimentat, functioneaza fara ulei, adaptabila... de transmitere a sunetului si tamburi de calitate pentru a pastra zgomotul in limitele a 54... foarte putin spatiu Usor de intretinut : Functioneaza fara ulei, evitand ... »
Silver Member 11 ani
Iasi
 Pompa de vid instalatii frigorifice

Pompa de vid instalatii frigorifice


Caracteristici pompa vid: - MODEL VP-1A - vacuumare in 1 treapta... de transport ergonomic Date tehnice pompa vid: - volum aer dislocat: 57 litri..., ca nivelul de ulei sa fie la jumatatea acestuia. Porniti pompa. Din momentul in care ... »

Pret: 340 RON
Trial Member 1 ani
Bucuresti
 Pompa de vid laboport t350.1

Pompa de vid LABOPORT T350.1


Pompa de vid LABOPORT Descriere generala: Ideala pentru pomparea si evacuarea... pentru functionarea continua Etansa la gaze, fara întretinere, fara ulei... si usor de utilizat Nu contamineaza probele Cu conexiune pentru tub cu diametru ... »
Oferit de:Global Step
Silver Member 10 ani
Bucuresti
 Pompa de vid roairvac 1.5

Pompa de vid ROAIRVAC 1.5


vacuum incorporat Vizor pentru ulei Supapa magnetica antiretur Pompa de vid, Pompa... Pompa de vid ROAIRVAC 1,5. Model Roairvac, Marca Rothenberger. Cod de comanda... 170061 Pompa pentru vidat in 2 trepte conform DIN 8975 cu vacuummetru ... »

Pret: 1210 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Pompa de vid in 2 trepte

Pompa de vid in 2 trepte


Pompa de vid. Model Roairvac, Marca Rothenberger Germania Cod 170061... Caracteristici si avantaje Pompa pentru vidat in 2 trepte conform DIN 8975 cu vacuummetru... si cu electrovalva antiretur pentru ulei. Protectia elementelor din interior printr-o carcasa ... »

Pret: 1128 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Pompa de vid rotativa xs na10.1

Pompa de vid rotativa XS NA10.1


pentru pierderile de ulei FO (3) - Supapa fluture VS 16 (4) cu o rata de pierdere...Descriere generala: - Livrarea include: - Pompa in doua trepte - Filtru..., clema si inel de centrare - Pompa vine complet asamblata, gata de functionare ... »
Oferit de:Global Step
Silver Member 10 ani
Bucuresti
 Pompa de vid rotativa xs ce14.1

Pompa de vid rotativa XS CE14.1


Descriere generala: - Pentru un domeniu maxim de presiune de 10-3 mbar... poate schimba la intervale lungi datorita volumului mare de ulei - Se intretine ... »
Oferit de:Global Step
Silver Member 10 ani
Bucuresti
 Pompa de vid cu membrana, reglabila

Pompa de vid cu membrana, reglabila AN36.1


pentru transportul lichidelor - Cu regulator a vidului Proprietati: - Vid... reglabil - Nu consuma apa - 100% fara ulei - Potrivita pentru utilizare in regim...Descriere generala: Pentru evacuarea aerului si a gazelor - Nu este potrivita ... »
Oferit de:Global Step
Silver Member 10 ani
Bucuresti
 Pompa de vid cu compresor c559.1

Pompa de vid cu compresor C559.1


Ideala pentru pompare, evacuare de aer, comprimarea aerului neutru sau usor... si vid. Livrare si masurare de gaze analitice. Functioneaza fara ulei. Membrana... agresiv si / sau gaze corozive si vapori. Genereaza, fara ulei, presiune de aer ... »
Oferit de:Global Step
Silver Member 10 ani
Bucuresti
 Roairvac 6.0 rothenberger pompa de

Roairvac 6.0 Rothenberger Pompa de vid 170063


Supapa magnetica antiretur pentru protectia agentului de racire contra contaminarii cu ulei... pentru reducerea vaporilor de uleiDetalii tehnice:Capacitate (l/min): 170Capacitate... : 230Tip: Pompa de vid ... »

Pret: 2052 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Roairvac 3.0 rothenberger pompa de

Roairvac 3.0 Rothenberger Pompa de vid 170062


Supapa magnetica antiretur pentru protectia agentului de racire contra contaminarii cu ulei... pentru reducerea vaporilor de uleiDetalii tehnice:Capacitate (l/min): 85Capacitate... : 230Tip: Pompa de vid ... »

Pret: 1782 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Roairvac 1.5 rothenberger pompa de

Roairvac 1.5 Rothenberger Pompa de vid 170061


Supapa magnetica antiretur pentru protectia agentului de racire contra contaminarii cu ulei... pentru reducerea vaporilor de uleiDetalii tehnice:Capacitate (l/min): 42Capacitate... : 230Tip: Pompa de vid ... »

Pret: 1161 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Pompa de vid roairvac 3.0

Pompa de vid ROAIRVAC 3.0


vacuum incorporat Vizor pentru ulei Supapa magnetica antiretur Pompa de vid, Pompa... de ulei Caracteristici pompa de vid Putere motor 250 w Frecventa 50 Hz Rotatii motor... Dotare standard pompa de vid Ulei pompa Cablu de alimentare detasabil Manometru ... »

Pret: 1540 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Dozator  sub  vid  automatic  linear

DOZATOR SUB VID AUTOMATIC LINEAR


Masina pentru dozarea sub vid a lichidelor de acoperire (cum ar fi ulei, otet... din material plastic si ghidaje laterale pentru diverse formate. Bazin pentru vid, lacuit... lacuit tip oglinda la interior, din otel inox AISI 316 Pompa de vid cu inel lichid ... »

Pret: 1 EUR
Bronze Member 8 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Pompa de vid cu compresor n022an.18

Pompa de vid cu compresor N022AN.18 C559.1


Descriere generala: Ideala pentru pompare, evacuare de aer, comprimarea... aerului neutru sau usor agresiv si / sau gaze corozive si vapori Genereaza, fara ulei..., presiune de aer si vid Generare si masurare de gaze analitice Alimentare: 230 V/50 HZ ... »
Oferit de:Global Step
Silver Member 10 ani
Bucuresti
 Dozator sub vid semiautomatic mod.cs1

DOZATOR SUB VID SEMIAUTOMATIC mod.CS1


Masina pentru dozarea sub vid a lichidelor de acoperire (cum ar fi ulei, otet... Plan de ustinere a recipintelor reglabil in inaltime Pompa de vid cu inel lichid... a recipientelor reglabil in inaltime. Pompa de vid cu inel lichid . Tablou electric ... »

Pret: 1 EUR
Bronze Member 8 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Pompa de vacuum cu lubrefiere

Pompa de vacuum cu lubrefiere


Pompe de vacuum cu lubrifiere cu ulei Pompa rotativa cu palete. Rulmenti... cu diferite iesiri Avantaje Necesita foarte putina intretinere pentru generarea... vidului constant cu valori ridicate de vid. Vibratii putine si debit continuu cu mici ... »
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Masina de dozat rotativa sub vid

MASINA DE DOZAT ROTATIVA SUB VID


intr-o baie de ulei -cama pozitiva pentru ridicatorul de cutii se afla in baia... pompa separate este prevazuta pentru revenirea produsului din rezervorul de vacuum... de ulei -valvele sunt confectionate din otel inox AISI 304 si material plastic ... »
Bronze Member 8 ani
Bucuresti
 Suflanta vacuum

Suflanta vacuum


ulei si silentioasa. Controlul functiilor de vid, oprire suflare si pozitia neutra... (circulatie a aerului fara presiune). Aplicatii Suflante de vid pentru manipularea...Suflante de vid cu circuit direct de aspirare suflare Carcasa si rotorul ... »
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Dozator  sub  vid  rotativ  mod.crs6

DOZATOR SUB VID ROTATIV mod.CRS6


Masina pentru dozarea sub vid a lichidelor de acoperire (cum ar fi ulei, otet.... Instrumente si pompa de vid cu inel lichid . Dispozitive pentru schimbul de format... din material plastic si ghidaje laterale pentru diverse formate. Bazin de lichid ... »

Pret: 1 EUR
Bronze Member 8 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Pompa de vacuum rodia-vac rothenberger ff35200

Pompa de vacuum RODIA-VAC Rothenberger FF35200


Pompa£ de vid ROVACPompa£ de vid fa£ra£ ulei, cu manometruPotrivita£ pentru....Puterea motorului 1,1 KWVacuum 85 %Volum absorba¾ie 200 l/minAceasta pompa de vid este adecvata... slabirea rapida a fixarii placii in timpul unei pene de curent. Pompa de vid fara ... »

Pret: 3002 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
34 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"pompe de vid pentru ulei" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea