Inscrie firma »

pompa de forat apa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pompa de forat apa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalatie de forat

INSTALATIE DE FORAT


FOREZA AUTOPORTANTA CAMION GAZ - 1993 OMOLOGAT INSTALATIE DE FORAT MOTOR... m POMPA CMO CU SURUB 520L/MIN PRET - 50.000 EURO ... »
Oferit de:SC COMPORSA SRL
Buyer Member 8 ani
Timis
 Pompa de put forat caprari

Pompa de put forat CAPRARI


CAPRARI Pompa de put forat - Pana la 1200 mc/h si 60 bari - Pentru puturi... submersibila de apa - Pompa de apa - Pompa pentru apa - Pompa verticala - Pompa din inox... tip booster pentru expunere silentioasa pe uscat, pompa verticala cu motor ... »
Gold Member 10 ani
Sibiu
 Oferta instalatie forat

Oferta Instalatie Forat


Tip Utilaj Instalatie forat... hidraulic mast 6m pusa pe un mercedez benz 4x4 pompa de noroi... pentru forare apa si geotermie 7 tone Pret ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Instalatie de forat puturi de apa fa

Instalatie de forat puturi de apa FA 100


Instalatia usoara de forat puturi de apa FA-100 U este o instalatie de foraj... hidrogeologic cu actionare mecanica, ce poate fora puÑuri de apa pana la adancimi... (fara pompa de noroi de foraj si fara setul de prajini si de sape de foraj): Gmax ... »
Buyer Member 2 ani
Prahova
 1 pompe de put

1 Pompe de put


cu apa Pompa pentru aductiuni cu apa Pompa centrifugala Pompa multietajata SONNEK...Pompa submersibila de put Pompa centrifugala, multietajata. Disponibila... cu plutitor. - trepte de reglare capacitate - motoare submersibile cu racire cu apa ... »
Gold Member 10 ani
Sibiu
 Instalatie forare bohak kl 160 lkw de vanzare utilaje

Instalatie forare Bohak KL 160 LKW de vanzare utilaje forat fantani puturi


2500 Nm/120 Optional automatic pipe Ciocan de fund (percutie) Pompa centrifugala 2x... Caprari Mec 3 A 1500 l/min 9bar Pompa cu pistoane Schoring hidraulic Livrare in 2... vanzari instalatii forare leasing utilaje forat fantani puturi utilaj forat puturi ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Pompa submersibila eurosub/p 1mg

Pompa submersibila EUROSUB/P 1MG


Pompa submersibila EUROSUB/P 1MG pentru apa curate. Pompa fabricata in Italia... de catre Lellipumps. Tip pompa: EUROSUB/P 1MG 135mm 1,00Hp - 230V Motor rebobinabil ... »

Pret: 1120 RON
Bronze Member 7 ani
Harghita
Comanda acum
 Foraje pentru pompe de caldura

Foraje pentru pompe de caldura sol-apa


SC Hidrogeofor srl executa foraje pentru pompe de caldura, sistem inchis (2... de lucrari deja executate, mii de metri forati! ... »

Pret: 17 EUR
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Instalatie de foraj orizontal technic 3.2 t instalatii de

INSTALATIE DE FORAJ ORIZONTAL TechniC 3.2 t Instalatii de forat Foreze


, Pret: 18.900 Euro Instalatii de forat Foreze Verticale Foreze... si micropilotiforaje de mediu si pentru pompe de calduraproiectareautorizaredeznisipari... si reabilitari de sondemontaj de pompe submersibile si de suprafata. Instaltii de foraj ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Foraje apa

Foraje apa


Foraje alimentare apa,foraje speciale pt constructii,foraje pt incalzire... geotermala (pompe de caldura) tubate cu burlane din plastic PVC, cu diametrul D=140mm....Puturile sunt exploatate cu pompe submersibile 220V, cu diametrul D=100mm ... »
Oferit de:aquaforaj grup
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila apa curata ebara

Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N15-24


Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N15-24 Pompa din gama Winner 4N15... sisteme de irigatii si alimentarea cu apa a locuintelor. Pompa poate fi utilizata... ; Nu lasati niciodata pompa sa functioneze fara apa ! ... »

Pret: 4172.6 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila apa curata ebara

Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N10-30


Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N10-30 Pompa din gama Winner 4N10... sisteme de irigatii si alimentarea cu apa a locuintelor. Pompa poate fi utilizata... ; Nu lasati niciodata pompa sa functioneze fara apa ! ... »

Pret: 3631.87 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila apa curata ebara

Pompa submersibila apa curata Ebara 6BHE 13-13


Pompa submersibila apa curata Ebara 6BHE 13-13 Pompa din gama 6BHE 13-13 este... sisteme de irigatii si alimentarea cu apa a locuintelor. Pompa poate fi utilizata... ; Nu lasati niciodata pompa sa functioneze fara apa ! ... »

Pret: 6014.92 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila apa curata ebara

Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N4-27


Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N4-27 Pompa din gama Winner 4N4... forate sau rezervoare, pentru mici sisteme de irigatii si alimentarea cu apa...-27 este o pompa submersibila centrifugala multietajata de 4” pentru ape curate ... »

Pret: 2067.15 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila apa curata ebara

Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N7-17


Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N7-17 Pompa din gama Winner 4N7... forate sau rezervoare, pentru mici sisteme de irigatii si alimentarea cu apa...-17 este o pompa submersibila centrifugala multietajata de 4” pentru ape curate ... »

Pret: 2435.63 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Foraje puturi. denisipari

Foraje puturi. Denisipari


deosebite care aduc apa la suprafata pentru dumneavoastra. Lucrarile de forari puturi... curate si productive de apa, dupa foraj si inainte de tubaj efectuam carotaj electric... de foraj. Dupa tubaj se face deznisipare si punere in productie cu pompa MAMUTH ... »
Buyer Member 9 ani
Ialomita
 Foraje puturi. foraje puturi pentru apa. fantani.

Foraje Puturi. Foraje Puturi pentru Apa. Fantani. Alimentare cu apa. Instalatii


cu apa, diametru mare, executie foraje speciale (piloti forati si foraje pentru... de instalatii,pompe submersibile,pompe de caldura. Consultanta tehnica in foraje de apa. ANA...Ana Nova Foraje Executa Foraje hidrogeologice pentru alimentari cu apa (foraj ... »
Light Member 9 ani
Bucuresti
 Foraje puturi apa

Foraje puturi apa


de alimentare cu apa, proiectare instalatii, instalatii de apa, dotare cu pompe sumersibile..., compania poate oferii debitul de apa asteptat din puturile forate pentru orice tip...MASTER DRILLING Romania ofera servicii complete in foraje puturi pentru apa ... »
Buyer Member 7 ani
Cluj
 Pompe submersibile de put 6"

Pompe submersibile de put 6"


din puturi forate - irigatii agricole - alimentarea cu apa a sistemelor de irigatii...Pompa submersibila de put 6" Caracteristicii: Inaltime de pompare maxima 573m... Debit maxim 79mc/h Material: otel inoxidabila - alimentare de apa potabila ... »
Gold Member 9 ani
Harghita
 Pompe submersibile de put

Pompe submersibile de put


pentru industrie -alimentare de apa potabila din puturi forate -irigatii agricole...Pompe submersibile de put 6" - 20" Inaltime de pompare maxima 700m Debit maxim... 800mc/h Material: fonta, otel inoxidabila, Marimi: 6"-20" -alimentare cu apa ... »
Gold Member 9 ani
Harghita
 Pompa multietajata tornado 214

POMPA MULTIETAJATA TORNADO 214


de irigatii locale si alimentarea cu apa a locuintelor. Pompa poate fi utilizata ca atare...Pompa submersibila multietajata Tornado-214-50 TORNADO-214-50 este pompa... verticala multietajata submersibila pentru utilizare in ape curate Acesta pompa este ... »

Pret: 1350 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Sistem filtrare apa ro 101 sv uv

Sistem Filtrare Apa RO 101 SV UV


de put forat sau de suprafata si apa are presiune foarte joasa (sub 3 bar...RO 101 SV UV Destinat locurilor unde sursa de apa este reprezentata... un produs de exceptie al clasei sale. Foloseste o pompa de presiune de calitate ce ridica presiunea ... »
Silver Member 7 ani
Bistrita-Nasaud
 Pompa submersibila torpedo 0.75-60

POMPA SUBMERSIBILA TORPEDO 0.75-60


Pompa submersibila Torpedo 0.75-60 produsa de Aquatechnica este o pompa...;n baie de ulei. Aceastã pompã se livreazã cu tablou de comand...ã ºi control ce cuprinde condensator de pornire, APLICAÞII- aceasta pompa ... »

Pret: 780 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila multietajata tornado 509

POMPA SUBMERSIBILA MULTIETAJATA TORNADO 509


de irigatii locale si alimentarea cu apa a locuintelor. Pompa poate fi utilizata...Pompa submersibila multietajata Tornado-509. TORNADO-509 este pompa verticala... multietajata submersibila pentru utilizare in ape curate Acesta pompa este utilizata ... »

Pret: 1230 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila gardena 6000/5 inox automatic

Pompa submersibila Gardena 6000/5 Inox Automatic


Putere: 950 W Inaltimea de ridicare: 50 m Utilizare: Apa curata Tip pompa: Fara...Cod produs: 01499-20 Producator: Gardena Pentru alimentarea automata cu apa... de debit pornesc si opresc pompa automat . Siguranta de mers in gol previne ... »

Pret: 2071 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Gold Member 9 ani
Bucuresti
Comanda acum
110 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"pompa de forat apa" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea