Inscrie firma »

pompa de forat apa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pompa de forat apa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalatie de forat

INSTALATIE DE FORAT


FOREZA AUTOPORTANTA CAMION GAZ - 1993 OMOLOGAT INSTALATIE DE FORAT MOTOR... - 300 m POMPA CMO CU SURUB 520L/MIN PRET - 50.000 EURO ... »
Oferit de:SC COMPORSA SRL
Buyer Member 8 ani
Timis
 Pompa de put forat caprari

Pompa de put forat CAPRARI


CAPRARI Pompa de put forat - Pana la 1200 mc/h si 60 bari - Pentru puturi... - Pompa submersibila de apa - Pompa de apa - Pompa pentru apa - Pompa verticala...: varianta tip booster pentru expunere silentioasa pe uscat, pompa verticala cu motor ... »
Gold Member 10 ani
Sibiu
 Oferta instalatie forat

Oferta Instalatie Forat


Tip Utilaj Instalatie forat... hidraulic mast 6m pusa pe un mercedez benz 4x4 pompa de noroi... pentru forare apa si geotermie 7 tone Pret ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Instalatie de forat puturi de apa fa

Instalatie de forat puturi de apa FA 100


Instalatia usoara de forat puturi de apa FA-100 U este o instalatie de foraj... hidrogeologic cu actionare mecanica, ce poate fora puÑuri de apa pana la adancimi... de foraj (fara pompa de noroi de foraj si fara setul de prajini si de sape de foraj ... »
Buyer Member 2 ani
Prahova
 1 pompe de put

1 Pompe de put


alimentare cu apa Pompa pentru aductiuni cu apa Pompa centrifugala Pompa multietajata...Pompa submersibila de put Pompa centrifugala, multietajata. Disponibila... cu plutitor. - trepte de reglare capacitate - motoare submersibile cu racire cu apa ... »
Gold Member 10 ani
Sibiu
 Instalatie forare bohak kl 160 lkw de vanzare utilaje

Instalatie forare Bohak KL 160 LKW de vanzare utilaje forat fantani puturi


2500 Nm/120 Optional automatic pipe Ciocan de fund (percutie) Pompa centrifugala 2x... Caprari Mec 3 A 1500 l/min 9bar Pompa cu pistoane Schoring hidraulic Livrare in 2... vanzari instalatii forare leasing utilaje forat fantani puturi utilaj forat puturi ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Pompa submersibila eurosub/p 1mg

Pompa submersibila EUROSUB/P 1MG


Pompa submersibila EUROSUB/P 1MG pentru apa curate. Pompa fabricata in Italia... de catre Lellipumps. Tip pompa: EUROSUB/P 1MG 135mm 1,00Hp - 230V Motor ... »

Pret: 1120 RON
Light Member 7 ani
Harghita
 Instalatii forat puturi utilaje forare puturi foreze

Instalatii Forat Puturi Utilaje Forare Puturi Foreze Puturi Apa Mare Adancime


de forat, foreze verticale, orizontale, statii de forat puturi pentru apa, fantani... pentru apa, echipamente puturi, dotari fintani, apa potabila sisteme pompe forari...,masini de forat fintani, foreze verticale pentru forari fantani,alimentare cu apa, utilaje ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Foraje pentru pompe de caldura

Foraje pentru pompe de caldura sol-apa


SC Hidrogeofor srl executa foraje pentru pompe de caldura, sistem inchis (2... de lucrari deja executate, mii de metri forati! ... »

Pret: 17 EUR
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Instalatie de foraj orizontal technic 3.2 t instalatii de

INSTALATIE DE FORAJ ORIZONTAL TechniC 3.2 t Instalatii de forat Foreze


, Pret: 18.900 Euro Instalatii de forat Foreze Verticale Foreze... si micropilotiforaje de mediu si pentru pompe de calduraproiectareautorizaredeznisipari... si reabilitari de sondemontaj de pompe submersibile si de suprafata. Instaltii de foraj ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Instalatie de foraj orizontal 3.5 t instalatii de

INSTALATIE DE FORAJ ORIZONTAL 3.5 t Instalatii de forat, foreze, sonde


sisteme pompe forari pentru apa din subteran. CONTACT: Ruben Marian 0720546006 office@utilajeconstructii.eu..., Greutate de 3350 kg, Pompa MA 03, 3800 l, HD, curate, cu 2 x 200 l, 160 l / min.... Bentonit? HD pompa 50 buc. Sufla-61 TD detaliaĆ¾i montate (150 m) - Canal D 70 mm ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Foreza puturi apa m310

Foreza puturi apa M310


Instalatie de foraj M310 adancimea maxima de forare 150 m, pompa de noroi ... »

Pret: 6500 EUR
Oferit de:SC BC FORAX SRL
Buyer Member 6 ani
Mures
 Foraje apa

Foraje apa


Foraje alimentare apa,foraje speciale pt constructii,foraje pt incalzire... geotermala (pompe de caldura) tubate cu burlane din plastic PVC, cu diametrul D=140mm....Puturile sunt exploatate cu pompe submersibile 220V, cu diametrul D=100mm ... »
Oferit de:aquaforaj grup
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Second hand echipament forat apa sapat fantani

second hand echipament forat apa sapat fantani second hant


, orizontale, statii de forat puturi pentru apa, fantani, alimetare cu apa, sistem... puturi, dotari fintani, apa potabila sisteme pompe forari pentru apa din subteran... Seilschlagwerk pomp centrifugal pomp centrifugal am 2x Caprari MEC 3 A 1500 l / min 9bar ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Foraje puturi. denisipari

Foraje puturi. Denisipari


deosebite care aduc apa la suprafata pentru dumneavoastra. Lucrarile de forari puturi... curate si productive de apa, dupa foraj si inainte de tubaj efectuam carotaj electric... de foraj. Dupa tubaj se face deznisipare si punere in productie cu pompa MAMUTH ... »
Buyer Member 9 ani
Ialomita
 Pompa submersibila apa curata ebara

Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N15-24


Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N15-24 Pompa din gama Winner 4N15... sisteme de irigatii si alimentarea cu apa a locuintelor. Pompa poate fi utilizata... ; Nu lasati niciodata pompa sa functioneze fara apa ! ... »

Pret: 4172.6 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila apa curata ebara

Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N10-30


Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N10-30 Pompa din gama Winner 4N10... sisteme de irigatii si alimentarea cu apa a locuintelor. Pompa poate fi utilizata... ; Nu lasati niciodata pompa sa functioneze fara apa ! ... »

Pret: 3631.87 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila apa curata ebara

Pompa submersibila apa curata Ebara 6BHE 13-13


Pompa submersibila apa curata Ebara 6BHE 13-13 Pompa din gama 6BHE 13-13 este... sisteme de irigatii si alimentarea cu apa a locuintelor. Pompa poate fi utilizata... ; Nu lasati niciodata pompa sa functioneze fara apa ! ... »

Pret: 6014.92 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila apa curata ebara

Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N4-27


Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N4-27 Pompa din gama Winner 4N4... forate sau rezervoare, pentru mici sisteme de irigatii si alimentarea cu apa...-27 este o pompa submersibila centrifugala multietajata de 4” pentru ape curate ... »

Pret: 2067.15 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila apa curata ebara

Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N7-17


Pompa submersibila apa curata Ebara Winner 4N7-17 Pompa din gama Winner 4N7... forate sau rezervoare, pentru mici sisteme de irigatii si alimentarea cu apa...-17 este o pompa submersibila centrifugala multietajata de 4” pentru ape curate ... »

Pret: 2435.63 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Foraje puturi. foraje puturi pentru apa. fantani.

Foraje Puturi. Foraje Puturi pentru Apa. Fantani. Alimentare cu apa. Instalatii


cu apa, diametru mare, executie foraje speciale (piloti forati si foraje pentru... de instalatii,pompe submersibile,pompe de caldura. Consultanta tehnica in foraje de apa. ANA...Ana Nova Foraje Executa Foraje hidrogeologice pentru alimentari cu apa (foraj ... »
Light Member 9 ani
Bucuresti
 Pompe submersibile de put 6"

Pompe submersibile de put 6"


din puturi forate - irigatii agricole - alimentarea cu apa a sistemelor de irigatii...Pompa submersibila de put 6" Caracteristicii: Inaltime de pompare maxima 573m... Debit maxim 79mc/h Material: otel inoxidabila - alimentare de apa potabila ... »
Gold Member 9 ani
Harghita
 Pompe submersibile de put

Pompe submersibile de put


cu apa pentru industrie -alimentare de apa potabila din puturi forate -irigatii...Pompe submersibile de put 6" - 20" Inaltime de pompare maxima 700m Debit ... »
Gold Member 9 ani
Harghita
 Utilaje forare utilaje pentru forat orizontala

utilaje forare utilaje pentru forat orizontala


sisteme pompe forari pentru apa din subteran. CONTACT: Ruben Marian 0720546006 office@utilajeconstructii.eu... de defectiune, Incarcare automatica 95 l / min pompa CMP / apt 95l Forare cu cap... Instalatii de forat, foreze, sonde, echipamente pentru foraj puturi, sonde de mare ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Foraje puturi apa

Foraje puturi apa


de alimentare cu apa, proiectare instalatii, instalatii de apa, dotare cu pompe sumersibile... generatie, compania poate oferii debitul de apa asteptat din puturile forate pentru...MASTER DRILLING Romania ofera servicii complete in foraje puturi pentru apa ... »
Buyer Member 7 ani
Cluj
109 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"pompa de forat apa" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea