Inscrie firma »

pompa apa cu nisip - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pompa apa cu nisip
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pompe submesibile de noroi - cu mecanism de agitare

Pompe submesibile de noroi - cu mecanism de agitare TSURUMI - Seria GPN


Pompa grea de nisip. Reducerea uzurii prin rotorul din fonta de crom si placa... solide: 30 mm (impuritati dure, pietre si nisip) Alte cuvinte cheie: - Pompa... submersibila - Pompa apa murdara - Pompa de santier - Pompa mobila de santier - Pompa ... »
Gold Member 10 ani
Sibiu
 Pompe pentru constructii portabile - seria hsd

Pompe pentru constructii portabile - Seria HSD


cheie: - Pompa submersibila - Pompa apa murdara - Pompa de santier - Pompa...Pompe pentru constructii portabile TSURUMI - Seria HSD Pompa portabila... - Putere motor: 0.55 kw - Inaltime de pompare: max 13.2m ... »
Gold Member 10 ani
Sibiu
 Pompe submersibile de noroi tsurumi - seria nkz

Pompe submersibile de noroi TSURUMI - Seria NKZ


, pompa speciala pentru apa foarte murdara, pompa nisip...Pompe submersibile cu mecanism de agitare TSURUMI - Seria NKZ Pompa de nisip... nisipos. Pompa dispune de sistem de racire a invelisului si prin urmare poate lucra ... »
Gold Member 10 ani
Sibiu
 Pompe apa

Pompe Apa


Ele sunt recomandate pentru pomparea apei curate din puturi chiar si cu nisip ... »

Pret: 1235 RON
Buyer Member 5 ani
Buzau
 Pompa apa uzata tsurumi

Pompa apa uzata Tsurumi


de constructii. Pompe pentru fluide de tip apa cu noroaie, nisip si namol de santier....Pompa submersibila apa murdara. Aplicatii de pomapre in santiere ... »

Pret: 4200 RON
Gold Member 10 ani
Sibiu
Comanda acum
 Wqd5-15-0.75 pompa submersibila de

WQD5-15-0.75 Pompa submersibila de apa murdara


si protectia mediului. Poate pompa apa care contine nisip de aceea este un echipament...Pompa submersibila de apa murdara foarte des folosita in minerit, industrie ... »

Pret: 534.8 RON
Bronze Member 4 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Pompa submersibila  apa murdara

Pompa submersibila apa murdara TAIFU WQD5-15-0.75


, industrie si protectia mediului. Poate pompa apa care contine nisip de aceea este...-15-0.75 - pompa electrica submersibila pentru apa murdara. Foarte des folosita in minerit ... »

Pret: 516.05 RON
Buyer Member 3 ani
Dolj
 Pompa apa gradina verk vjp-100a

Pompa apa gradina Verk VJP-100A


Pompa apa gradina Verk VJP-100A este o pompa auto-amorsanta folosita pentru... transportarea apei. Temperatura maxima a lichidului a acestei Pompa apa gradina oferita...: Adancimea maxima de aspiratie " 8 m Debit de apa mare " 60 L/min Lungime cablu ... »

Pret: 250 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Pompa apa submersibila taifu 4skm-100

Pompa apa submersibila Taifu 4SKM-100


Pompa apa submersibila submersibila Taifu 4SKM-100 Descriere Arbori si carcasa... de calitate din grafit, cu inel de protectie impotriva nisipului. Toate componentele... de alimentare: 230V Frecventa: 50Hz Denumiri similare la Pompa Taifu 4SKM-100: 4 SKM 100, 4 ... »

Pret: 610.46 RON
Silver Member 5 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Pompa submersibila  apa murdara

Pompa submersibila apa murdara TAIFU WQD5-15-0.75


, industrie si protectia mediului. Poate pompa apa care contine nisip de aceea este... mediului. Poate pompa apa care contine nisip de aceea este un echipament foarte...-15-0.75 - pompa electrica submersibila pentru apa murdara. Foarte des folosita in minerit ... »

Pret: 533.32 RON
Buyer Member 7 ani
Dolj
 Pompa tsurumi - apa murdara

Pompa TSURUMI - Apa murdara Functionare la uscat 400 V


Pompa TSURUMI Apa murdara Functionare la uscat 400 V - Pana la 800 mc/h si 120..., suspensii de bentonita, noroi nisipos Cuvinte cheie: - Pomap pentru noroi - Pompa... de santier - Pompa pentru apa murdara - Pompa de drenaj - Pompa de bentonita ... »
Gold Member 10 ani
Sibiu
 Pompa de put forat caprari

Pompa de put forat CAPRARI


- Pompa submersibila de apa - Pompa de apa - Pompa pentru apa - Pompa verticala...CAPRARI Pompa de put forat - Pana la 1200 mc/h si 60 bari - Pentru puturi... la nisip speciala si rulmenti de calitate - Grad de eficienta optim - Optiuni ... »
Gold Member 10 ani
Sibiu
 Set galetusa si pompa de apa gowi

Set galetusa si pompa de apa Gowi


de peste 1 an. - Setul e compus din galetusa, pompa de apa, lopatica si forma de nisip...Set galetusa si pompa de apa, marca Gowi - Recomandat copiilor cu vârsta ... »

Pret: 46 RON
Buyer Member 6 ani
Galati
 Pompe de dragaj cu agitator

Pompe de dragaj cu agitator


Pompe de dragaj cu agitator Caracteristici: Puterea maxima instalata: 1300k... decantoarelor si separatoarelor de nisip ... »
Gold Member 9 ani
Harghita
 1 pompe de put

1 Pompe de put


alimentare cu apa Pompa pentru aductiuni cu apa Pompa centrifugala Pompa multietajata...Pompa submersibila de put Pompa centrifugala, multietajata. Disponibila... cu plutitor. - trepte de reglare capacitate - motoare submersibile cu racire cu apa ... »
Gold Member 10 ani
Sibiu
 Pompa centrifugala pentru apa curata

Pompa centrifugala pentru apa curata VERK VCP 158A


Pompa centrifugala pentru apa curata VERK VCP 158A Va oferim pompa... centrifugala pentru apa curata VERK ideala pentru asigurarea necesarului de apa al unei... gospodarii cat si la irigarea gradinilor si culturilor. Aceasta pompa centrifugala VCP ... »

Pret: 230 RON
 Pompa centrifugala pentru apa curata

Pompa centrifugala pentru apa curata VERK VCP 158Aa¯Â»Â¿


Pompa centrifugala pentru apa curata VERK VCP 158A Va oferim pompa... centrifugala pentru apa curata VERK ideala pentru asigurarea necesarului de apa al unei... gospodarii cat si la irigarea gradinilor si culturilor. Aceasta pompa centrifugala ... »

Pret: 230 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Pompa de apa pentru gradina verk vjp

Pompa de apa pentru gradina VERK VJP 100A


Pompa de apa pentru gradina VERK VJP 100A Aceasta pompa de suprafata pentru... a lichidului transportat este de pana la +40 grade Celsius. Pompa de apa pentru gradina.... Caracteristici Pompa de apa pentru gradina VERK VJP 100A: - Temperatura maxima a lichidului ... »

Pret: 239 RON
 Pompa de apa pentru gradina verk vjp

Pompa de apa pentru gradina VERK VJP 100Aa¯Â»Â¿


Pompa de apa pentru gradina VERK VJP 100A Aceasta pompa de suprafata pentru... maxima a lichidului transportat este de pana la +40 grade Celsius. Pompa de apa... gradinilor. Caracteristici Pompa de apa pentru gradina VERK VJP 100A ... »

Pret: 239 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Pompe de santier tsurumi  ktv - aluminiu

Pompe de santier TSURUMI KTV - aluminiu


si nisip) Alte cuvinte cheie: - Pompa submersibila - Pompa apa murdara - Pompa...Pompe submersibile de santier, pentru constructii TSURUMI - Seria KTV...: 0.75 - 5.5 kw - Inaltime de pompare: max 35mCA - Debit ... »
Gold Member 10 ani
Sibiu
 Denisipari puturi de apa

Denisipari puturi de apa


Deznisiparea reprezinta eliminarea prin pompare cu pompa mamuth in sistem aer...-lift a nisipului care a intrat in filtrele naturale ale putului si revenirea la curgerea lina... a apei in putul afectat. Denisipari puturi si fantani pentru o apa mai buna si mai ... »
Oferit de:SC HIDRAREM SRL
Gold Member 8 ani
Vaslui
 Pompe pentru constructii portabile tsurumi - seria hs

Pompe pentru constructii portabile TSURUMI - Seria HS


Pompe pentru constructii portabile TSURUMI - Seria HS Pompa de apa murdara...: - Pompa submersibila - Pompa apa murdara - Pompa de santier - Pompa mobila...: 0.4 - 0.75 kw - Inaltime de pompare: max 18mCA - Debit ... »
Gold Member 10 ani
Sibiu
 Pompe pentru constructii portabile tsurumi - seria lb

Pompe pentru constructii portabile TSURUMI - Seria LB


si nisip) Alte cuvinte cheie: - Pompa submersibila - Pompa apa murdara - Pompa...Pompe pentru constructii portabile TSURUMI - Seria LB - Pompa de apa murdara...: 2"; - Putere motor: 0.48 - 1.5 kw - Inaltime de pompare ... »
Gold Member 10 ani
Sibiu
 Motopompa apa murdara 1000l/min

MOTOPOMPA APA MURDARA 1000L/MIN


Motopompa pentru apa murdara Benza 1000l/min Aplicatii: apa murdara cu nisip ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Pompe pentru constructii - tsurumi krs - fonta

Pompe pentru constructii - TSURUMI KRS - fonta


: 30 mm (impuritati dure, pietre si nisip) Alte cuvinte cheie: - Pompa... submersibila - Pompa apa murdara - Pompa de santier - Pompa mobila de santier - Pompa... noroi - Pompa pentru noroi - Pompa de noroi - pompa de apa murdara - pompa ... »
Gold Member 10 ani
Sibiu
774 produse / 31 pagini
25 produse pe pagina.

"pompa apa cu nisip" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea