Inscrie firma »

picioare masa lemn - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre picioare masa lemn
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masa laptop din lemn cu ventilator

Masa laptop din lemn cu ventilator si picioare reglabile din aluminiu


?te a procesorului.Descriere:Suprafata de lucru este confectionata din lemn de buna calitate;Picioarele ... »

Pret: 72.99 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa restaurant patrata cu 4 picioare

Masa restaurant patrata cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_714


Mese restaurant patrate cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_714 Masa EVO_714 este... o masa patrata, fabricata din lemn masiv de fag cu blat din MDF furniruit... si picioare incastrate in blatul mesei, destinata uzului profesional, amplasamentelor ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare

Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare lemn masiv frasin EVO_704


Mese restaurant dreptunghiulare cu 4 picioare lemn masiv frasin EVO_704 EVO_704... este o masa dreptunghiulara, fabricata din lemn masiv de frasin in stil tamplaresc... cu cadru si 4 picioare, destinata uzului profesional, amplasamentelor de tip HORECA ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa restaurant patrata cu 4 picioare

Masa restaurant patrata cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_729


Mese restaurant patrate cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_729 Masa EVO_729 este... o masa patrata din lemn masiv de fag cu blatul din MDF furniruit... si uzului casnic, ca masa de living.Masa este la un pret promotional, iar in functie ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare

Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_733


Mese restaurant dreptunghiulare cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_733 Masa EVO..._733 este o masa dreptunghiulara din lemn masiv de fag cu blatul din MDF... recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa este la un pret promotional, iar ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare

Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare lemn masiv brad EVO_297


Mese restaurant dreptunghiulare cu 4 picioare lemn masiv brad EVO_297 EVO_297... este o masa dreptunghiulara, fabricata din lemn masiv in stil tamplaresc cu cadru... si 4 picioare, destinata uzului profesional, amplasamentelor de tip HORECA, dar o ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa restaurant rotunda cu 4 picioare

Masa restaurant rotunda cu 4 picioare lemn masiv EVO_179


Mese restaurant rotunde cu 4 picioare lemn masiv EVO_179 EVO_179 este o masa... rotunda, fabricata din lemn masiv in stil tamplaresc cu cadru si 4 picioare, destinata..., ca masa de living.Masa este la un pret promotional, iar in functie de cantitatea ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa restaurant dreptunghiulara cu 2

Masa restaurant dreptunghiulara cu 2 picioare centrale lemn masiv fag EVO_721


Mese restaurant dreptunghiulare cu 2 picioare centrale lemn masiv fag EVO_721... Masa EVO_721 este o masa dreptunghiulara din lemn masiv de fag cu blatul din MDF... furniruit si 2 picioare centrale cu bazele in forma de stea, destinata uzului ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare

Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_011M


Mese restaurant dreptunghiulare cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_011M Masa EVO..._011M este o masa dreptunghiulara fabricata din lemn masiv de fag, destinata... casnic, ca masa de living.Blatul mesei este realizat din MDFMasa este la un pret ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv patrata

Masa restaurant lemn masiv patrata cu 4 picioare EVO_293


Mese restaurant lemn masiv patrate cu 4 picioare EVO_293 Masa de lemn masiv... HORECA, dar o recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv EVO... multe variante de dimensiuni la picioare.Finisajul la mesele de lemn masiv este ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa cu blat hpl / lemn si patru

Masa cu blat HPL / lemn si patru picioare din plastic PLANET TABLE


Mese cu blat HPL / lemn si patru picioare din plastic PLANET TABLEMasa formata... din cadru de masa din plastic (polietilena) turnata, combinat cu blaturi de HPL sau lemn... de masa versatil potrivit in special in amenajarea atat clasica si contemporana. ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv

Masa restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu 4 picioare EVO_296


Mese restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu 4 picioare EVO_296 Culori - wenge..., nuc, mahon, nature, cires, culori uni la alegere Cadru lemn masiv de FAGInaltime... masa: 75 cmGrosime blat: 4 cmGrosime picior 80x80 mm (standard)Blatul este realizat ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa patrata lemn masiv fag stil

Masa patrata lemn masiv fag stil clasic cu 4 picioare ACCADEMIA


Mese patrate lemn masiv fag stil Venetian cu 4 picioare ACCADEMIAArmonia unui... in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea ACCADEMIA este realizata din lemn masiv... de fag,finisajul putand fi ales dintr-o pleta foarte larga de culori. Masa de lemn ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa dreptunghiulara lemn masiv fag

Masa dreptunghiulara lemn masiv fag stil clasic cu 4 picioare ACCADEMIA


Mese dreptunghiulara lemn masiv fag stil Venetian cu 4 picioare 0311TA02Armonia... in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea 0311TA02 este realizata din lemn masiv... de fag,finisajul putand fi ales dintr-o pleta foarte larga de culori. Masa de lemn ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa restaurant berarie dreptunghiulara cu 4

Masa restaurant berarie dreptunghiulara cu 4 picioare lemn masiv EVO_316


Mese restaurant berarie dreptunghiulare cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_316... si proprietatile lemnului.Masa restaurant berararie din lemn masiv EVO_316 de brad sau fag... In creatiile noastre, amestecam design-ul rustic si traditia prelucrarii lemnului ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa restaurant berarie dreptunghiulara cu 4

Masa restaurant berarie dreptunghiulara cu 4 picioare lemn masiv EVO_318


Mese restaurant berarie dreptunghiulare cu 4 picioare lemn masiv brad EVO_318... EVO_318 este o masa dreptunghiulara, fabricata din lemn masiv in stil tamplaresc... cu cadru si 4 picioare, destinata uzului profesional, amplasamentelor de tip HORECA ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Blaturi de masa din lemn

Blaturi de masa din lemn


Blat de masa din lemnVa oferim blaturi de masa de lemn stratificat pe diferite..., amplasamentelor de tip HORECA, dar si uzului domestic. In combinatie cu picioarele de masa... (baza de masa), blaturile de lemn formeaza mese stabile, cu un design modern ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Masa pliabila cu picioare metal

Masa pliabila cu picioare metal Zilan ZLN 2531


Masa pliabila cu picioare metal Zilan ZLN 2531?   Persoanelor cu un spatiu... restrans in casa le punem la dispozitie masa pliabila cu picioare din metal ZLN 2531...??? de la Zilan.   Masa pliabila Zilan este realizata din pal melaminat, iar picioarele sunt ... »

Pret: 155 RON
Bronze Member 4 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Masa din lemn masiv rustic

Masa din lemn masiv RUSTIC


recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv RUSTIC face parte... de lemn masiv RUSTIC avem mai multe variante de dimensiuni la picioare...Mese restaurant din lemn masiv de molid RUSTICMasa de lemn masiv RUSTIC este o ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Masa pliabila zilan zln2531 picioare

Masa pliabila Zilan ZLN2531 picioare metal


Masa pliabila Zilan ZLN2531 picioare metalPretul Verde vine in sprijinul celor... strange foarte usor. Masa cu picioare din metal Zilan ZLN2531  ... cu spatiu restrans in bucatarie punand la dispozitie masa pliabila Zilan ZLN2531.Masa ... »

Pret: 159 RON
Bronze Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Masa inalta de bar pub cafenea din

Masa inalta de bar pub cafenea din lemn masiv cu 4 picioare EVO_311


Mese inalte de bar pub cafenea din lemn masiv cu 4 picioare EVO_311 Masa... de lemn masiv EVO_311 este o masa din fag, destinata uzului profesional... de dimensiuni la picioare.Finisajul la mesele de lemn masiv este cu bait si lac poliuretanic ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Scaun de masa din lemn aristo

Scaun de masa din lemn Aristo Tippitoes


Scaun de masa din lemn Aristo, marca Tippitoes - Recomandat de la 6 luni.... - Scaun de luat masa din lemn solid de fag. - Design elegant. - Greutate  11 Kg.  .... - Centuri de siguranta. - Înaltimea scaunului si suportul pentru picioare sunt reglabile ... »

Pret: 566 RON
Buyer Member 6 ani
Galati
 Masa cafenea lemn masiv fag stil

Masa cafenea lemn masiv fag stil clasic cu 4 picioare LUIGI EVO_240


Mese cafenea lemn masiv fag stil clasic cu 4 picioare LUIGI EVO_240Armonia unui... in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea EVO_240 este realizata din lemn masiv de fag...,finisajul putand fi ales dintr-o pleta foarte larga de culori. Masa de lemn masiv EVO_240 este ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa dreptunghiulara lemn masiv fag

Masa dreptunghiulara lemn masiv fag stil clasic cu 4 picioare 00TA160


Mese dreptunghiulara lemn masiv fag stil Venetian cu 4 picioare 00TA160Armonia... in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea 00TA160 este realizata din lemn masiv de fag...,finisajul putand fi ales dintr-o pleta foarte larga de culori. Masa de lemn masiv 00TA160 este ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa sufragerie

Masa sufragerie


- masa de roata de car cu trei picioare si trei brate din lant de 18 mm... de la un produs la altul in functie de prefeintele clientilor. Masa are o inaltime cuprinsa intre 53 ... »
Buyer Member 7 ani
Timis
378 produse / 16 pagini
25 produse pe pagina.

"picioare masa lemn" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea