Inscrie firma »

picioare masa lemn - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre picioare masa lemn
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masa laptop din lemn cu ventilator

Masa laptop din lemn cu ventilator si picioare reglabile din aluminiu


a procesorului. Descriere: Suprafata de lucru este confectionata din lemn de buna... calitate; Picioarele sunt reglabile pe inaltime si rabatabile, confectionate ... »

Pret: 72.99 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant rotunda cu 3 picioare

Masa restaurant rotunda cu 3 picioare lemn masiv fag EVO_716


Mese restaurant rotunda cu 3 picioare lemn masiv frasin EVO_716 Masa EVO_716... este o masa rotunda, fabricata din lemn masiv de fag cu blat din MDF furniruit... cu furnir stejar si cadru si 3 picioare frante in forma de V, destinata uzului ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant patrata cu 4 picioare

Masa restaurant patrata cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_714


Mese restaurant patrate cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_714 Masa EVO_714 este... o masa patrata, fabricata din lemn masiv de fag cu blat din MDF furniruit... si picioare incastrate in blatul mesei, destinata uzului profesional, amplasamentelor ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare

Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_733


Mese restaurant dreptunghiulare cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_733 Masa EVO..._733 este o masa dreptunghiulara din lemn masiv de fag cu blatul din MDF... recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa este la un pret promotional, iar ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare

Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare lemn masiv frasin EVO_704


Mese restaurant dreptunghiulare cu 4 picioare lemn masiv frasin EVO_704 EVO_704... este o masa dreptunghiulara, fabricata din lemn masiv de frasin in stil tamplaresc... cu cadru si 4 picioare, destinata uzului profesional, amplasamentelor de tip HORECA ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant patrata cu 4 picioare

Masa restaurant patrata cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_729


Mese restaurant patrate cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_729 Masa EVO_729 este... o masa patrata din lemn masiv de fag cu blatul din MDF furniruit... si uzului casnic, ca masa de living.Masa este la un pret promotional, iar in functie ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare

Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare lemn masiv brad EVO_297


Mese restaurant dreptunghiulare cu 4 picioare lemn masiv brad EVO_297 EVO_297... este o masa dreptunghiulara, fabricata din lemn masiv in stil tamplaresc cu cadru... si 4 picioare, destinata uzului profesional, amplasamentelor de tip HORECA, dar o ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant rotunda cu 4 picioare

Masa restaurant rotunda cu 4 picioare lemn masiv EVO_179


Mese restaurant rotunde cu 4 picioare lemn masiv EVO_179 EVO_179 este o masa... rotunda, fabricata din lemn masiv in stil tamplaresc cu cadru si 4 picioare, destinata..., ca masa de living.Masa este la un pret promotional, iar in functie de cantitatea ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare

Masa restaurant dreptunghiulara cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_011M


Mese restaurant dreptunghiulare cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_011M Masa EVO..._011M este o masa dreptunghiulara fabricata din lemn masiv de fag, destinata... casnic, ca masa de living.Masa este la un pret promotional, iar in functie ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant dreptunghiulara cu 2

Masa restaurant dreptunghiulara cu 2 picioare centrale lemn masiv fag EVO_721


Mese restaurant dreptunghiulare cu 2 picioare centrale lemn masiv fag EVO_721... Masa EVO_721 este o masa dreptunghiulara din lemn masiv de fag cu blatul din MDF... furniruit si 2 picioare centrale cu bazele in forma de stea, destinata uzului ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv

Masa cafenea lemn masiv dreptunghiulara cu 4 picioare EVO_317


Mese cafenea lemn masiv dreptunghiulare cu 4 picioare EVO_317Masa de lemn masiv... HORECA, dar o recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv EVO..., robuste si cu un design clasic.Baza masa:Baza cu 4 picioare, demontabile, dimensiune ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv patrata

Masa restaurant lemn masiv patrata cu 4 picioare EVO_293


Mese restaurant lemn masiv patrate cu 4 picioare EVO_293 Masa de lemn masiv... HORECA, dar o recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv EVO... la picioare.Finisajul la mesele de lemn masiv este cu bait si lac poliuretanic foarte ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant / cafenea lemn masiv

Masa restaurant / cafenea lemn masiv cu 4 picioare EVO_374


Mese restaurant / cafenea lemn masiv cu 4 picioare EVO_374Masa de lemn masiv... HORECA, dar o recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv EVO... EVO_374 este o masa din fag, destinata uzului profesional, amplasamentelor de tip ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv

Masa restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu 4 picioare EVO_296


Mese restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu 4 picioare EVO_296 Culori - wenge..., nuc, mahon, nature, cires, culori uni la alegere Cadru lemn masiv de FAGInaltime... masa: 75 cmGrosime blat: 4 cmGrosime picior 80x80 mm (standard) ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa patrata lemn masiv fag stil

Masa patrata lemn masiv fag stil clasic cu 4 picioare ACCADEMIA


Mese patrate lemn masiv fag stil Venetian cu 4 picioare ACCADEMIAArmonia unui... in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea ACCADEMIA este realizata din lemn masiv... de fag,finisajul putand fi ales dintr-o pleta foarte larga de culori. Masa de lemn ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa dreptunghiulara lemn masiv fag

Masa dreptunghiulara lemn masiv fag stil clasic cu 4 picioare ACCADEMIA


Mese dreptunghiulara lemn masiv fag stil Venetian cu 4 picioare 0311TA02Armonia... in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea 0311TA02 este realizata din lemn masiv... de fag,finisajul putand fi ales dintr-o pleta foarte larga de culori. Masa de lemn ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant berarie dreptunghiulara cu 4

Masa restaurant berarie dreptunghiulara cu 4 picioare lemn masiv EVO_316


Mese restaurant berarie dreptunghiulare cu 4 picioare lemn masiv fag EVO_316... si proprietatile lemnului.Masa restaurant berararie din lemn masiv EVO_316 de brad sau fag... In creatiile noastre, amestecam design-ul rustic si traditia prelucrarii lemnului ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant berarie dreptunghiulara cu 4

Masa restaurant berarie dreptunghiulara cu 4 picioare lemn masiv EVO_318


Mese restaurant berarie dreptunghiulare cu 4 picioare lemn masiv brad EVO_318... EVO_318 este o masa dreptunghiulara, fabricata din lemn masiv in stil tamplaresc... cu cadru si 4 picioare, destinata uzului profesional, amplasamentelor de tip HORECA ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Blaturi de masa din lemn

Blaturi de masa din lemn


Blat de masa din lemnVa oferim blaturi de masa de lemn stratificat pe diferite..., amplasamentelor de tip HORECA, dar si uzului domestic. In combinatie cu picioarele de masa... (baza de masa), blaturile de lemn formeaza mese stabile, cu un design modern ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Masa din lemn masiv rustic

Masa din lemn masiv RUSTIC


recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv RUSTIC face parte... de lemn masiv RUSTIC avem mai multe variante de dimensiuni la picioare...Mese restaurant din lemn masiv de molid RUSTICMasa de lemn masiv RUSTIC este o ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Scaun de masa din lemn aristo

Scaun de masa din lemn Aristo Tippitoes


Scaun de masa din lemn Aristo, marca Tippitoes - Recomandat de la 6 luni.... - Scaun de luat masa din lemn solid de fag. - Design elegant. - Greutate  11 Kg.  .... - Centuri de siguranta. - Înaltimea scaunului si suportul pentru picioare sunt reglabile ... »

Pret: 566 RON
Buyer Member 5 ani
Galati
 Masa inalta de bar pub cafenea din

Masa inalta de bar pub cafenea din lemn masiv cu 4 picioare EVO_311


Mese inalte de bar pub cafenea din lemn masiv cu 4 picioare EVO_311 Masa... de lemn masiv EVO_311 este o masa din fag, destinata uzului profesional... de dimensiuni la picioare.Finisajul la mesele de lemn masiv este cu bait si lac poliuretanic ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv fag stil

Masa cafenea lemn masiv fag stil clasic cu 4 picioare LUIGI EVO_240


Mese cafenea lemn masiv fag stil clasic cu 4 picioare LUIGI EVO_240Armonia unui... in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea EVO_240 este realizata din lemn masiv de fag...,finisajul putand fi ales dintr-o pleta foarte larga de culori. Masa de lemn masiv EVO_240 este ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa dreptunghiulara lemn masiv fag

Masa dreptunghiulara lemn masiv fag stil clasic cu 4 picioare 00TA160


Mese dreptunghiulara lemn masiv fag stil Venetian cu 4 picioare 00TA160Armonia... in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea 00TA160 este realizata din lemn masiv de fag...,finisajul putand fi ales dintr-o pleta foarte larga de culori. Masa de lemn masiv 00TA160 este ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv loris

Masa restaurant lemn masiv LORIS


Mese restaurant din lemn masiv de fag LORIS Masa de lemn masiv LORIS este o... recomandam si uzului casnic, ca masa de living. Masa de lemn masiv LORIS face parte... de lemn masiv LORIS avem mai multe variante de dimensiuni la picioare. Finisajul ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
284 produse / 12 pagini
25 produse pe pagina.

"picioare masa lemn" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea