Inscrie firma »

personalitate publica - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre personalitate publica
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Salarizarea unitara a personalului platit din fonduri

Salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice


a personalului platit din fonduri publice, Legea nr. 285/2010 privind salarizarea in anul... 2011 a personalului platit din fonduri publice si Normele metodologice pentru... si avansarii personalului platit din fonduri publice in anul 2011, existand unele ... »

Pret: 19 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Politica de confidentialitate politici confidentialitate google

Politica de confidentialitate Politici confidentialitate Google Publicitate


sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem... datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`Acordul de confidentialitate... privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Servicii privind infiintarea de asociatie sportiva

Servicii privind infiintarea de asociatie sportiva


Va oferim servicii juridice de asistare , consultanta si reprezentare in fata instantelor de judecata pentru cazuri cu privire la infiintarea de asociatii sportive .... ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Publicitate pe masini

Publicitate pe masini


Carmedia este o agentie de publicitate care ofera servicii outdoor, folosind... ca suport media, unul mai putin conventional si anume masina personala. Avantajul... cu soferi dornici sa afiseze pe masina personala mesaje publicitare, ajuta companiile sa ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Customer service perspective

Customer Service Perspective


Acest instrument identifica oamenii care au trasaturile comportamentale specifice pentru a putea oferi un serviciu de cea mai inalta calitate in relatia cu clientii interni sau externi, guvernamentali sau privati. Prin utilizarea etaloanelor post... ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Administratia publica in romania

Administratia publica in Romania


administratiei publice, Controlul in administratia publica si Personalul administratiei... titluri: Organizarea si functionarea administratiei publice, Autoritatile... publice, lucrarea se adreseaza studentilor de la facultatile de drept si administratie ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs de comunicare si relatii publice

Curs de comunicare si relatii publice


ale personalului administrativ din cadrul Administratiilor Publice Locale Grup tinta: Personal...Scop : Dezvoltarii abilitatilor de Comunicare si Relatii Publice ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 14 ani
Bacau
 Servicii de publicitate

Servicii de publicitate


Publicitatea reprezinta un ansamblu de actiuni cu menirea de a prezenta... un mesaj coerent in legatura cu un un produs, serviciu, marca, firma, personalitate... sau eveniment. Este un instrument ce are drept scop informarea publicului tinta, prin toate ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Piscine publice

Piscine publice


cu personal instruit sau prin semnarea unui contract de intretinere cu firma noastra.... Recomandari piscine publice: Piscinele publice de dimensiuni mari, se realizeaza in mod... de colectare a apei poate avea diferite forme (vezi exemple). Pentru bazinele publice este ... »
Oferit de:TURSOHOLZ
Buyer Member 2018 ani
Brasov
 Garantiile publice

Garantiile publice


Dupa declansarea crizei financiare actuale, garantiile publice au devenit... in acelasi timp foarte vechi, garantiile publice sunt un instrument juridic complex... de drept privat cu cele de drept public . Mecanisme private, garantiile sunt ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Leasing de personal

Leasing de Personal


Plasarea temporara de personal sau Personal Leasing Folosirea personalului... imbinata cu flexibilitate. Personalul nostru temporar lucreaza pentru dumneavoastra... de munca , traversand astfel perioadele in care aveti nevoie de personal suplimentar ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Curs perfectionare expert achizitii publice

CURS PERFECTIONARE EXPERT ACHIZITII PUBLICE


2009 cursul de perfectionare Expert Achizitii Publice, program certificat... si Tineretului. GRUP TINTA Personal din cadrul autoritatilor contractante (autoritati... si institutii publice, organisme de drept public si intreprinderi publice) Responsabili ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Legislatia functionarilor publici la zi (512)

Legislatia functionarilor publici la zi (512)


Utila atat practicienilor, cat si diverselor categorii de functionari publici..., Legislatiei functionarilor publici, aflata la editia a 10-a, contine principalele acte... publici, si numeroase alte legi, ordonante si hotarari, integrale sau in extras ... »

Pret: 14.9 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Managementul public, autor doina muresan

Managementul public, autor Doina Muresan


management al personalului precum si reactualizarea statutului functionarului public...Lucrarea aduce in atentia cititorului administratia publica, in acceptiunea ei... public care au avut ca obiectiv redefinirea structurilor organizatiilor de stat ... »

Pret: 16.2 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Curs acreditat cnfpa comunicare si relatii publice

Curs acreditat CNFPA Comunicare si Relatii Publice


, in relatiile personale si de afaceri. Iar asta se invata. Cursul se adreseaza... organizationala, celor care considera ca relatiile publice reprezinta instrumentul necesar ... »

Pret: 480 RON
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Articole dezvoltare personala

Articole dezvoltare personala


la S.C. ATTU Serv Consult - publica zilnic pe blogul personal articole utile... in dezvoltarea personala si evolutia spirituala a fiecaruia dintre noi. Aveti posibilitatea ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Rentabilizarea unitatilor de alimentatii publice

Rentabilizarea unitatilor de alimentatii publice


- formarea personalului , recrutare, initiere si specializare D - Activitati ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs expert achizitii publice

Curs expert achizitii publice


Cursul se adreseaza personalului de conducere si executie din departamentele... de achizitii publice, vanzari, juridic, financiar, investitii, tehnic; a celor care... participa la derularea unor proiecte de achizitii publice sau vanzari, membrilor ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Finante personale  consultanta online in management

FINANTE PERSONALE consultanta online in management financiar personal


pentru administrarea bugetului personal. Orice persoana este manager financiar... al bugetului personal, acesta "functie" consumatoare de timp si de bani presupune luarea... Impozitarea veniturilor persoanelor fizice Taxe si tarife ale serviciilor publice ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Licitatii de achizitii publice si vanzare, licitatii

Licitatii de achizitii publice si vanzare, licitatii tehnica de calcul


referitoare la licitatiile de achizitii publice si vanzare din domeniul IT...&C: achizitii publice si licitatii de vanzare computere, monitoare, achizitii imprimante...-2 Supercomputer 30213000-5 Computere personale 32522000-8 Echipamente ... »
Buyer Member 11 ani
Mures
 Cum sa vorbim in public, autor dale carnegie

Cum sa vorbim in public, autor Dale Carnegie


Cum sa vorbim in public este un manual despre discursul de orice fel - incepand..., de exemplu, pana la conferintele in fata unui public numeros. Autorul va pune... eficient acestora. Puterea de afirmare a personalitatii inclusiv prin ceea ce spuneti ... »

Pret: 20 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Cum sa vorbim in public - editia a ii-a

Cum sa vorbim in public - Editia a II-a


Selectie si prescurtare de Dorothy Carnegie Cum sa vorbim in public este... in fata unui public numeros. Autorul va pune la dispozitie metode, tehnici practice... a personalitatii inclusiv prin ceea ce spuneti este esentiala pentru reusita dumneavoastra. Asa ... »

Pret: 21.25 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Evaluarea personalitatii si psihodiagnostic

Evaluarea personalitatii si psihodiagnostic


Evaluarea - urmareste verificarea sanatatii psihologice a angajatului, prin identificarea paternurilor de comportament - are un obiectiv diagnostic prin identificarea simptomelor, clarificarea si analiza acestora, cunoasterea si intelegerea functi... ... »
 Tehnician in constructii si lucrari publice

TEHNICIAN IN CONSTRUCTII SI LUCRARI PUBLICE


informatiei 3. Comunicarea in limba moderna 4. Dezvoltarea personala in scopul obtinerii... si lucrari publice 29. Elemente generale de constructii si lucrari publice Elemente... de proiectare in constructii 30. Planuri de constructii si lucrari publice 31. Elemente ... »
Buyer Member 13 ani
Hunedoara
 Confesiunile unui om de publicitate

Confesiunile unui om de publicitate


de publicitate. In al doilea rand, pentru a ne creste cotatiile la bursa. In al treilea rand...-am intalnit cu multe personalitati din lumea marketingului care spuneau ca isi datoreaza.... Sunt incompetent in orice alt domeniu cu exceptia publicitatii. Nu sunt in stare sa ... »

Pret: 24 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
1393 produse / 56 pagini
25 produse pe pagina.

"personalitate publica" in Firme Hot - 183 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea