Inscrie firma »

permis conducere categoria a1 - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre permis conducere categoria a1
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Chestionare pentru obtinerea permisului de

Chestionare pentru obtinerea permisului de conducere auto categoriile AM


Chestionarele sunt adaptate la noua legislatie privind circulatia pe drumurile publice si contine modificari la legea circulatiei in vigoare de la 19 ianuarie 2013.... ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Consultanta dosar penal pentru conducere fara

Consultanta dosar penal pentru conducere fara permis


Art. 339 Conducerea unui vehicul fara permis de conducere (1) Conducerea... ori permisul i-a fost retras sau anulat, ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a... poseda permis de conducere se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. (2 ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Dosar penal pentru conducere fara

Dosar penal pentru conducere fara permis


Art. 339 Conducerea unui vehicul fara permis de conducere (1) Conducerea... ori permisul i-a fost retras sau anulat, ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a... poseda permis de conducere se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. (2 ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Examen psihologic pentru obtinere permis auto

Examen psihologic pentru obtinere permis auto categoriile A / B


scolarizare; 3. Fisa detinatorului permisului de conducere; 4. Carnetul elevului...; Nota: 1, 2, 3, 4 se elibereaza de catre scoala 5. Fisa medicala tip conducatori..., la inscriere, aveti nevoie de urmatoarele documente: 1. O cerere tip; 2. Fisa pentru ... »
 Scola de soferi,categoria b

Scola de soferi,categoria B


-se perfectioneze. Acord sprijin si sustinere celor ce doresc sa obtina si alte categorii, (A... profesorilor de specialitate) si practica (30 de ore conducere), cu auto SCOALA marca Wv... ce doresc sa obtina permisul auto cat. B; dar si celor ce au permis, si doresc sa ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Scoala de soferi categoria a,b,c,ce

SCOALA DE SOFERI CATEGORIA A,B,C,CE


PERMISULUI DE CONDUCERE PENTRU CATEGORIILE A,B,C.CE,PUNAND LA DISPOZITIA CURSANTIILOR ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Teste auto 2010 categoriile: b , b1

TESTE AUTO 2010 CATEGORIILE: B , B1 , BE EDITURA ELIS


permisului de conducere din categoriile B, B1, BE. Noutatea acestor teste auto o... gresit. Aveti de alftel posibilitatea sa efectuati teste auto doar din categoriile ... »

Pret: 31.16 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cabinet psihologic

cabinet psihologic


obtinere permis conducere pentru categoriile: A, A1,B,C si E. cabinetul fiind agreat ... »
 Avizare psihologica in domeniul transporturilor - galati

AVIZARE PSIHOLOGICA IN DOMENIUL TRANSPORTURILOR - GALATI


EVALUARE PSIHOLOGICA pentru: 1. Obtinerea permisului de conducere (toate.... Control periodic; 4. Sesizare; 5. Permis anulat; 6. Redobandire permis conducere... categoriile); 2. Mentinere functie (instructor auto, profesor legislatie rutiera ... »

Pret: 70 RON
 Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice ( oug nr.

Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice ( OUG nr. 195/2002)


autoturismul, in conditiile in care nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie... autoturism dupa ce conducatorului i s-a suspendat sau anulat permisul de conducere... de autovehicule sau categoria impusa de lege; -conducerea pe drumurile publice a unui ... »
 Codul rutier 2009

Codul Rutier 2009


pentru categoriile A, A1 - conditiile de reexaminare - conducatorii auto care sustin... reexaminare - dovada inlocuitoare a permisului de conducere si prelungirea dreptului... 2009 prin Ordinul nr. 713. Contine noutatile si modificarile privind: - permisul ... »

Pret: 9.9 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Examen psihilogic atestat transport persoane

Examen psihilogic atestat transport persoane


Conditii: - conducatorii auto trebuie sa fie posesori ai permisului de conducere... categoria D sau D1, obtinut inaintea datei de 09.09.2008. Acte dosar: - aviz... lei. Va asteptam! - copii xerox: act identitate si permis de conducere ... »
 Psihologia transporturilor

Psihologia Transporturilor


obtinerii permisului de conducere categoriile A,B,C,D,E,Tr, redobandire permis... de conducere. - Examinari psihologice pentru angajare/control periodic, atestare ... »
 Intrebari si raspunsuri + curs legislatie - a, b, be

Intrebari si Raspunsuri + Curs Legislatie - A, B, BE


a examenului teoretic in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoriile A, B...- Indicatoare explicate (ordonate pe categorii)- Set complet de intrebari 'ca la Politie...'- Legea circulatiei actualizata- Toate notiunile necesare de Prim ajutor, Conducere ... »

Pret: 38 RON
Oferit de:Decorix
Gold Member 9 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Promotie scoala moto adi

Promotie Scoala MOTO Adi


categoriilor de varsta cuprinse intre 16 - 60 ani, care doresc sa obtina permis... de conducere. Scoala MOTO Adi ofera urmatoarea promotie : 3 prieteni + 1 gratis ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Manual auto intrebari si raspunsuri + curs legislatie - a, b, be

Manual auto Intrebari si Raspunsuri + Curs Legislatie - A, B, BE


obtinerii permisului de conducere. Manualul contine: Curs Legislatie conceput pentru o... memorare eficienta Indicatoare explicate (ordonate pe categorii) Set complet... de Prim ajutor, Conducere ecologica, Conducere preventiva si Cunoasterea ... »

Pret: 38 RON
Oferit de:Manuale Auto
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Intrebari si raspunsuri explicate - a, b, be

Intrebari si Raspunsuri Explicate - A, B, BE


invatarii mecanice care nu aduce beneficii in timp viitorilor posesori de permis... de conducere A si B.Manualul contine:- Curs Legislatie conceput pentru o memorare eficienta...- Indicatoare explicate (ordonate pe categorii)- Set complet de intrebari 'ca la Politie ... »

Pret: 40 RON
Oferit de:Decorix
Gold Member 9 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Examen psihologic atestat transport marfa

Examen psihologic atestat transport marfa


ãtorii auto trebuie sã fie posesori ai permisului de conducere av... xerox: act identitate ºi permis de conducere; - fisã tip înscriere....CONDUCÃTORII AUTO CARE EFECTUEAZÃ TRANSPORT RUTIER CU VEHICULE ... »
 Oferta scoala moto adi

Oferta Scoala MOTO Adi


de cunonstinte si comportament. - 500 RON. Categoria A1 : Motocicleta usoara cu o... A : Motocicleta cu sau fara atas; Posesorul permisului de conducere pentru categoira...Scoala MOTO Adi - o scoala moto auto profesionista ofera pentru : Categoria ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Carmageddon 2 and tdr 2000

Carmageddon 2 and TDR 2000


Platforma CD-ROM Categorie Curse auto moto Descriere Pachetul contine... ai volanului. Totul este permis in aceste curse: accidente, masini lovite si mult..., mult sange ! Ai de ales intre TINE si EI - conduci ca sa supravietuiesti ! Poti ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Carmageddon 2 and tdr 2000

Carmageddon 2 and TDR 2000


Platforma PC Categorie Curse auto/moto Descriere Pachetul contine 2... volanului. Totul este permis in aceste curse: accidente, masini lovite si mult, mult... sange ! Ai de ales intre TINE si EI - conduci ca sa supravietuiesti ! Poti juca ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Autominder

autoMinder


pastreaza informatii si se primesc notificari privind permisul de conducere, analizele...) - Stocare/vizualizare/export documente scanate (exemplu: talon, permis de conducere... de executie, inmatriculare auto, timbru social pentru auto 1%, autorizatii sanitare ... »

Pret: 1300 RON
Oferit de:mindBox
Buyer Member 12 ani
Galati
 Reprezentant vanzari cosmetice de lux in italia - oferta de munca

Reprezentant vanzari cosmetice de lux in Italia - oferta de munca


de conducere categoria B - constituie avantaj - persoane dinamice, cu spirit de echipa... mare de 40 de minute. Saptamanal se acorda 1-2 zile libere in functie de programul... conversational si Italiana la nivel incepator constituie avantaj; - detinerea permisului ... »

Pret: 1500 EUR
Buyer Member 4 ani
Iasi
 Operatori depozite olanda - varsta maxima 22 de ani - oferta de munca

Operatori depozite Olanda - varsta maxima 22 de ani - oferta de munca


de conducere categoria B (constituie avantaj); - educatie: liceu/scoala profesionala... in în depozit, in 3 locatii diferite din Olanda. Locatii depozite: 1. Breda.... Responsabilitati: 1. Pentru depozitele din Breda si Elst: Colectarea de comenzi (plasate ... »

Pret: 1300 EUR
Buyer Member 4 ani
Iasi
 Asistenta rutiera fiat, alfa romeo, lancia, jeep - aditional

ASISTENTA RUTIERA FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP - Aditional


de respectarea de catre beneficiar a conditiilor de inchiriere (varsta si permis de conducere... lei cu TVA 1) Asistenta in caz de avarie In cazul unei avarii precum: baterie... Romaniei) sau +36 1 465 36 12 (in restul teritoriului Europei). 5) Depozitare/ Parcare ... »

Pret: 218 RON
Oferit de:AUTOBITTI SRL
Buyer Member 7 ani
Suceava
28 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"permis conducere categoria a1" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea