Inscrie firma »

permis conducere categoria a1 - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre permis conducere categoria a1
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Chestionare pentru obtinerea permisului de

Chestionare pentru obtinerea permisului de conducere auto categoriile AM


Chestionarele sunt adaptate la noua legislatie privind circulatia pe drumurile publice si contine modificari la legea circulatiei in vigoare de la 19 ianuarie 2013.... ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Consultanta dosar penal pentru conducere fara

Consultanta dosar penal pentru conducere fara permis


ori permisul i-a fost retras sau anulat, ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a...Art. 339 Conducerea unui vehicul fara permis de conducere (1) Conducerea... poseda permis de conducere se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. (2 ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Examen psihologic pentru obtinere permis auto

Examen psihologic pentru obtinere permis auto categoriile A / B


scolarizare; 3. Fisa detinatorului permisului de conducere; 4. Carnetul elevului...; Nota: 1, 2, 3, 4 se elibereaza de catre scoala 5. Fisa medicala tip conducatori..., la inscriere, aveti nevoie de urmatoarele documente: 1. O cerere tip; 2. Fisa pentru ... »
 Scola de soferi,categoria b

Scola de soferi,categoria B


-se perfectioneze. Acord sprijin si sustinere celor ce doresc sa obtina si alte categorii, (A... profesorilor de specialitate) si practica (30 de ore conducere), cu auto SCOALA marca Wv... ce doresc sa obtina permisul auto cat. B; dar si celor ce au permis, si doresc sa ... »
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Scoala de soferi categoria a,b,c,ce

SCOALA DE SOFERI CATEGORIA A,B,C,CE


PERMISULUI DE CONDUCERE PENTRU CATEGORIILE A,B,C.CE,PUNAND LA DISPOZITIA CURSANTIILOR ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cabinet psihologic

cabinet psihologic


obtinere permis conducere pentru categoriile: A, A1,B,C si E. cabinetul fiind agreat ... »
 Avizare psihologica in domeniul transporturilor - galati

AVIZARE PSIHOLOGICA IN DOMENIUL TRANSPORTURILOR - GALATI


EVALUARE PSIHOLOGICA pentru: 1. Obtinerea permisului de conducere (toate.... Control periodic; 4. Sesizare; 5. Permis anulat; 6. Redobandire permis conducere; 7... categoriile); 2. Mentinere functie (instructor auto, profesor legislatie rutiera ... »

Pret: 70 RON
 Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice ( oug nr.

Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice ( OUG nr. 195/2002)


autoturism dupa ce conducatorului i s-a suspendat sau anulat permisul de conducere... autoturismul, in conditiile in care nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie... de autovehicule sau categoria impusa de lege; -conducerea pe drumurile publice a unui ... »
 Examen psihilogic atestat transport persoane

Examen psihilogic atestat transport persoane


Conditii: - conducatorii auto trebuie sa fie posesori ai permisului de conducere... categoria D sau D1, obtinut inaintea datei de 09.09.2008. Acte dosar: - aviz... lei. Va asteptam! - copii xerox: act identitate si permis de conducere ... »
 Psihologia transporturilor

Psihologia Transporturilor


obtinerii permisului de conducere categoriile A,B,C,D,E,Tr, redobandire permis... de conducere. - Examinari psihologice pentru angajare/control periodic, atestare, transport ... »
 Promotie scoala moto adi

Promotie Scoala MOTO Adi


categoriilor de varsta cuprinse intre 16 - 60 ani, care doresc sa obtina permis... de conducere. Scoala MOTO Adi ofera urmatoarea promotie : 3 prieteni + 1 gratis ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Examen psihologic atestat transport marfa

Examen psihologic atestat transport marfa


ãtorii auto trebuie sã fie posesori ai permisului de conducere av...: act identitate ºi permis de conducere; - fisã tip înscriere.... TONE AU NEVOIE DE UN ATESTAT ELIBERAT DE CATRE A.R.R. IN URMA ABSOLVIRII CURSURILOR ... »
 Oferta scoala moto adi

Oferta Scoala MOTO Adi


de cunonstinte si comportament. - 500 RON. Categoria A1 : Motocicleta usoara cu o... A : Motocicleta cu sau fara atas; Posesorul permisului de conducere pentru categoira...Scoala MOTO Adi - o scoala moto auto profesionista ofera pentru : Categoria ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Carmageddon 2 and tdr 2000

Carmageddon 2 and TDR 2000


Platforma CD-ROM Categorie Curse auto moto Descriere Pachetul contine... ai volanului. Totul este permis in aceste curse: accidente, masini lovite si mult..., mult sange ! Ai de ales intre TINE si EI - conduci ca sa supravietuiesti ! Poti ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Carmageddon 2 and tdr 2000

Carmageddon 2 and TDR 2000


Platforma PC Categorie Curse auto/moto Descriere Pachetul contine 2... volanului. Totul este permis in aceste curse: accidente, masini lovite si mult, mult... sange ! Ai de ales intre TINE si EI - conduci ca sa supravietuiesti ! Poti juca ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Autominder

autoMinder


si se primesc notificari privind permisul de conducere, analizele medicale, examenul.../vizualizare/export documente scanate (exemplu: talon, permis de conducere, carte de identitate, tipizate..., inmatriculare auto, timbru social pentru auto 1%, autorizatii sanitare pentru auto ... »

Pret: 1300 RON
Oferit de:mindBox
Buyer Member 9 ani
Galati
 Asistenta rutiera fiat, alfa romeo, lancia, jeep - standard

ASISTENTA RUTIERA FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP - Standard


de respectarea de catre beneficiar a conditiilor de inchiriere (varsta si permis de conducere... In cazul in care cel mai apropiat service autorizat este inchis (weekend, noapte s.a... lei cu TVA Daca autovehiculul nu poate fi reparat in ziua in care s-a ... »

Pret: 68 RON
Oferit de:AUTOBITTI SRL
Buyer Member 4 ani
Suceava
 Asistenta rutiera fiat, alfa romeo, lancia, jeep -  europa

ASISTENTA RUTIERA FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP - Europa


de respectarea de catre beneficiar a conditiilor de inchiriere (varsta si permis de conducere... In cazul in care cel mai apropiat service autorizat este inchis (weekend, noapte s.a... (Europa) - 218 lei cu TVA Daca autovehiculul nu poate fi reparat in ziua in care s-a ... »

Pret: 218 RON
Oferit de:AUTOBITTI SRL
Buyer Member 4 ani
Suceava
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"permis conducere categoria a1" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea