Inscrie firma »

permis conducere a1 - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre permis conducere a1
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta dosar penal pentru conducere fara

Consultanta dosar penal pentru conducere fara permis


ori permisul i-a fost retras sau anulat, ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a...Art. 339 Conducerea unui vehicul fara permis de conducere (1) Conducerea... poseda permis de conducere se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. (2 ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Examen psihologic pentru obtinere permis auto

Examen psihologic pentru obtinere permis auto categoriile A / B


scolarizare; 3. Fisa detinatorului permisului de conducere; 4. Carnetul elevului...; Nota: 1, 2, 3, 4 se elibereaza de catre scoala 5. Fisa medicala tip conducatori..., la inscriere, aveti nevoie de urmatoarele documente: 1. O cerere tip; 2. Fisa pentru ... »
 Permis de conducere

Permis de conducere


Aviz psihologic pentru permis de conducere (categ. A,B). ... »
 Scoala de soferi irimia arad

Scoala de soferi Irimia Arad


DORESTI SA OBTII PERMISUL DE CONDUCERE AUTO : A1-A-B-Tr. ? ! Nimic mai simplu... asistenta juridica pentru restituirea permisului de conducere retinut de organele...:Prof.Ing.Av.Irimia Aurel. - Sedintele de conducere practica cu autoturisme noi, straine ... »
Buyer Member 9 ani
Arad
 Chestionare pentru obtinerea permisului de

Chestionare pentru obtinerea permisului de conducere auto categoriile AM


Chestionarele sunt adaptate la noua legislatie privind circulatia pe drumurile publice si contine modificari la legea circulatiei in vigoare de la 19 ianuarie 2013.... ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Cabinet psihologic

cabinet psihologic


obtinere permis conducere pentru categoriile: A, A1,B,C si E. cabinetul fiind agreat ... »
 Scoala moto adi

SCOALA MOTO ADI


categ A, A1,B. Scoala noastra este dotata cu toate tipurile de motociclete HONDA CBR...SCOALA MOTO ADI va instruieste in vederea obtinerii permisului de conducere ... »

Pret: 550 RON
 Avizare psihologica in domeniul transporturilor - galati

AVIZARE PSIHOLOGICA IN DOMENIUL TRANSPORTURILOR - GALATI


EVALUARE PSIHOLOGICA pentru: 1. Obtinerea permisului de conducere (toate.... Control periodic; 4. Sesizare; 5. Permis anulat; 6. Redobandire permis conducere; 7 ... »

Pret: 70 RON
 Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice ( oug nr.

Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice ( OUG nr. 195/2002)


autoturism dupa ce conducatorului i s-a suspendat sau anulat permisul de conducere... autoturismul, in conditiile in care nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie... circulatia pe drumurile publice: -conducere pe drumurile publice avand in sange o ... »
 Examen psihilogic atestat transport persoane

Examen psihilogic atestat transport persoane


Conditii: - conducatorii auto trebuie sa fie posesori ai permisului de conducere... lei. Va asteptam! - copii xerox: act identitate si permis de conducere...ATESTAT CONDUCATORI AUTO CARE EFECTUEAZA TRANSPORT RUTIER PUBLIC DE PERSOANE ... »
 Psihologia transporturilor

Psihologia Transporturilor


obtinerii permisului de conducere categoriile A,B,C,D,E,Tr, redobandire permis... de conducere. - Examinari psihologice pentru angajare/control periodic, atestare, transport ... »
 Scoala de soferi auto moto

Scoala de soferi auto moto


scoala de soferi auto moto pentru obtinere permis de conducere auto moto... sau poligon cu autovehiculul cu care s-a facut pregatirea practica ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Scoala de soferi categoria a,b,c,ce

SCOALA DE SOFERI CATEGORIA A,B,C,CE


PERMISULUI DE CONDUCERE PENTRU CATEGORIILE A,B,C.CE,PUNAND LA DISPOZITIA CURSANTIILOR ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Promotie scoala moto adi

Promotie Scoala MOTO Adi


de conducere. Scoala MOTO Adi ofera urmatoarea promotie : 3 prieteni + 1 gratis... categoriilor de varsta cuprinse intre 16 - 60 ani, care doresc sa obtina permis ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scola de soferi,categoria b

Scola de soferi,categoria B


-se perfectioneze. Acord sprijin si sustinere celor ce doresc sa obtina si alte categorii, (A... profesorilor de specialitate) si practica (30 de ore conducere), cu auto SCOALA marca Wv... ce doresc sa obtina permisul auto cat. B; dar si celor ce au permis, si doresc sa ... »
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Cronicile hork-bajirilor

Cronicile Hork-Bajirilor


. Andalitul a carui neglijen?a a permis ridicarea Imperiului Yeerk. Povestea lor incepe...... Aceasta poveste s-a intamplat inainte de Animorfi... ...;clarvazator". Ca el ii va conduce spre adevar. Se numeste Aldrea. Fiica prin?ului Seerow ... »

Pret: 27.5 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Examen psihologic atestat transport marfa

Examen psihologic atestat transport marfa


ãtorii auto trebuie sã fie posesori ai permisului de conducere av...: act identitate ºi permis de conducere; - fisã tip înscriere.... TONE AU NEVOIE DE UN ATESTAT ELIBERAT DE CATRE A.R.R. IN URMA ABSOLVIRII CURSURILOR ... »
 Electro-automobil (tricicleta) et 303

Electro-automobil (tricicleta) ET 303


timpi racit cu aer, care necesita inmatriculare si permis A1.... raport consum/cheltuieli de Exploatare.Se conduce Fara Permis dar necesita ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Bmw men wallet - portofel bmw

BMW Men Wallet - Portofel BMW


la 15 carti de credit si 3 documente personale, cum ar fi: carte identitate, permis... conducere, etc. Design-ul <strong>BMW Men Wallet - Portofel BMW...;strong>Material: piele vitel 100%<br /> Dimensiuni: 12.5 x 1.7 x 9.6 cm<br /> < ... »

Pret: 335 RON
Light Member 9 ani
Bucuresti
 Casca apple iphone 5 bluetooth

Casca Apple iPhone 5 bluetooth


perfecta pentru cei ce doresc sa poarte convorbiri telefonice atunci cand conduc fara... a risca sa ramana fara permis.Casca bluetooth Apple iPhone 5 vine in dotare cu buton... priza.Specificatii Casca Apple iPhone 5 bluetooth:- Versiune bluetooth: 2.1 + EDR ... »

Pret: 60 RON
Bronze Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Bmw mens wallet - portofel barbatesc

BMW Mens Wallet - Portofel Barbatesc


compartimente pentru cartile de credit, 4 compartimente pentru documente tip permis... conducere, cat si alte compartimente. Pielea fina si moale din care este facut <...: 12.5 x 2.3 x 9.6 cm<br /> <br /> Continut: 1 buc</strong></p> ... »

Pret: 360 RON
Light Member 9 ani
Bucuresti
 Bmw ladies leather wallet - portofel feminin orizontal

BMW Ladies Leather Wallet - Portofel Feminin Orizontal


de credit, permis de conducere, si alte documente.<br /> <br /> <...;strong>Material: piele vitel<br /> <br /> Continut: 1 buc</strong></p> ... »
Light Member 9 ani
Bucuresti
 Jerome, autor alcaz

Jerome, autor Alcaz


stiu cum a obtinut permisul de conducere. Nu stiu cum s-a strecurat pe lista..., bineinteles. El ne-a ajutat, cu riscul......? Cred ca am exagerat. El nu stia sa conduca. Volanul, ambreiajul, franele ... »

Pret: 27.9 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Oferta scoala moto adi

Oferta Scoala MOTO Adi


de cunonstinte si comportament. - 500 RON. Categoria A1 : Motocicleta usoara cu o... A : Motocicleta cu sau fara atas; Posesorul permisului de conducere pentru categoira... A are dreptul sa conduca o motocicleta cu o putere care depaseste 26 kw sau un raport putere ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Electro-automobil (tricicleta) et 304

Electro-automobil (tricicleta) ET 304


este pe 3 roti necesita inmatriculare si permis de conducere. Exista si varianta... IPMC4840 Curentul max. in controler (A) 400 A Tipul franelor Hydraulic Anvelope... TG-304 Pornire ELECTRICA Motor benzina 1 CILINDRU, 4 Timpi, Racit cu aer ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
516 produse / 21 pagini
25 produse pe pagina.

"permis conducere a1" in Firme Hot - 17 Rezultat(e)
Folositi cautarea