Inscrie firma »

peria spin spa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre peria spin spa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Spin spa

Spin Spa


Peria Spin Spa este un aparat profesional rezistent la apa, prevazut cu perii... accesibile. Spin Spa vine impreuna cu 5 perii atasabile fiecare avand urmatoarele... contine: perie Spin Spa, 5 capete detasabile pentru utilizari specifice ... »

Pret: 55 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Spin  spa

Spin Spa


  Transforma dusul intr-o adevarata experienta Spa. Datorita formei speciale... dispozitive fiecare avand roluri diferite: - Peria pentru baie " pentru spalarea... corpului - Buretele rotativ " pentru spalarea zonelor mai delicate - Peria ... »

Pret: 69 RON
Buyer Member 7 ani
Arges
 Spin spa

Spin Spa


dermo abraziva, un burete, peria pentru masaj peria cu piatra ponce.Peria Spin Spa...Cu Spin Spa nu mai aveti nevoie de accesorii scumpe pentru a va reintinerii...... Setul de dus Spin Spa vine impreuna cu 5 perii atasabile fiecare avand urmatoarele ... »

Pret: 69 RON
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Perie dus spinspa

Perie dus SpinSpa


Perie dus Spin SPA Spin Spa este peria rotativa ce aduce in casa dumneavoastra... beneficiile centrelor de infrumusetare. Peria Spin Spa este un aparat profesional... accesibile (partea inferioara a picioarelor, spate ,etc ). Pachetul Spin Spa include 5 ... »

Pret: 31.9 RON
Buyer Member 8 ani
Calarasi
 Perie pentru dus spin spa

Perie pentru dus Spin Spa


veti putea spala in locurile greu accesibile fara efort.Cu peria de dus Spin Spa... de restul se ocupa peria Spin Spa.Peria Spin Spa este un aparat profesional rezistent...Perie pentru dus Spin Spa Cu ajutorul formei speciale a periei Spin Spa, va ... »

Pret: 99 RON
Oferit de:Happy Copy SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Spin spa perie dus magica

Spin Spa Perie Dus Magica


lasa peria Spin Spa sa faca restul! Peria Spin Spa este un aparat profesional... Spa, te vei putea spala in locurile greu accesibile fara efort. Cu peria de dus... Spin Spa te bucuri de o piele care straluceste de sanatate si frumusete fara a mai ... »

Pret: 54.9 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Perie pentru dus spin spa

Perie pentru dus Spin Spa


Perie pentru dus Spin Spa Rasfata-te cu peria Spin Spa care te va duce... cu gandul la un spa adevarat. Folosind peria Spin Spa la fiecare dus pielea ta va.... Pachetul Spin-Spa include 5 perii atasabile fiecare avand roluri diferite dupa cum ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Perie de dus cu masaj spin spa cu 2 viteze

Perie de dus cu masaj Spin Spa cu 2 viteze


Perie de dus cu masaj Spin Spa cu 2 vitezeCu peria de dus Spin Spa te bucuri... la saloanele de infrumusetare.Adauga gelul de dus favorit si lasa peria Spin Spa sa faca... restul!Peria Spin Spa este un aparat profesional rezistent la apa.Avantaje:- Ideala ... »

Pret: 49 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Aparatul de dus spin spa + 5 atasamente

Aparatul de dus Spin Spa + 5 atasamente


Indeparteaza celulele moarte ale pielii Cu peria de dus Spin Spa te bucuri de o piele... la saloanele de infrumusetare. Adauga gelul de dus favorit li lasa peria Spin Spa sa... faca restul! Peria Spin Spa este un aparat profesional rezistent la apa cu perii ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Spin spa - perie dus cu masaj

Spin Spa - perie dus cu masaj


Peria de dus cu masaj Spin Spa siteul nostru transforma dusul intr-o adevarata...). Folosind peria de dus cu masaj Spin Spa la fiecare dus pielea ta va capata un aspect... sau a celulelor moarte ale pielii. Pachetul Spin-Spa include : 5 perii atasabile fiecare ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Spin spa perie de dus cu masaj

Spin Spa perie de dus cu masaj


. Caracteristici Spin Spa perie de dus cu masaj: - Peria pentru baie " pentru spalarea...Spin Spa perie de dus cu masaj Spin Spa este o perie de masaj ce va... transforma clipele petrecute in dus intr-un adevarat Spa. Utilizand peria cu masaj ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Perie de dus cu masaj spin spa, 2 viteze, cu baterii

Perie de dus cu masaj Spin Spa, 2 viteze, cu baterii


Perie de dus cu masaj Spin Spa Cu peria de dus Spin Spa te bucuri de o... la saloanele de infrumusetare. Adauga gelul de dus favorit si lasa peria Spin Spa sa... faca restul! Peria Spin Spa este un aparat profesional rezistent la apa ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Perie de dus cu masaj spin spa, 2 viteze, capete

Perie de dus cu masaj Spin Spa, 2 viteze, capete rotative detasabie


Perie de dus cu masaj Spin Spa, 2 viteze, capete rotative detasabieCu peria... si lasa peria Spin Spa sa faca restul!Peria Spin Spa este un aparat profesional... de dus Spin Spa te bucuri de o piele care straluceste de sanatate si frumusete fara ... »

Pret: 49 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Perie spin spa

Perie Spin Spa


abraziva, un burete, peria pentru masaj peria cu piatra ponce.Peria Spin Spa este...Cu Spin Spa nu mai aveti nevoie de accesorii scumpe pentru a va reintinerii...... Setul de dus Spin Spa vine impreuna cu 5 perii atasabile fiecare avand urmatoarele ... »

Pret: 49 RON
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Perie rotativa pentru dus spin spa

Perie Rotativa pentru dus Spin Spa


Pachetul Spin-Spa include 5 perii atasabile fiecare avand roluri diferite... va duce cu gandul la un spa adevarat. Folosind Spin Spa la fiecare dus pielea... dupa cum urmeaza: - Peria pentru baie " pentru spalarea corpului; - Buretele ... »

Pret: 67.85 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Spin spa - perie rotativa mica pentru dus light

Spin Spa - Perie rotativa mica pentru dus light


Peria Spin Spa este un aparat profesional rezistent la apa cu perii si capete... inferioara a picioarelor, spate ,etc ). Fiecare dus cu Spin Spa inseamna un aspect.... Pachetul contine: - Perie Spin Spa. - 3 capete detasabile pentru utilizari ... »

Pret: 40.45 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Spin spa - perie rotativa pentru dus

Spin Spa - Perie rotativa pentru dus


Peria Spin Spa este un aparat profesional rezistent la apa cu perii si capete... inferioara a picioarelor, spate ,etc ). Fiecare dus cu Spin Spa inseamna un aspect.... Spin Spa vine impreuna cu 5 perii atasabile fiecare avand urmatoarele roluri ... »

Pret: 43.15 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
17 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse care te-ar putea interesa
 Spin spa
 Perie dus spin spa
 Perie spin spa
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea