Inscrie firma »

pastile cafea espresso - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pastile cafea espresso
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cialde cafea

Cialde cafea


Jezabel cafe cialde ambalate individual, in atmosfera controlata. Diametrul... bun. Cafea cialde pentru birouri si pentru acasa ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Necta koro espresso

Necta Koro Espresso


: 30 pastileSelectii pe ora: - 70 cafea espresso - 60 cappuccino- 100 ciocolata...-automat, paharele, zaharul si paletele se pun manual;Selectii: 7: - cafea espresso scurt- cafea... espresso lung- cafea cu lapte- cappuccino- lapte cu cafea- lapte- apa calda ... »

Pret: 6813 RON
Buyer Member 10 ani
Dambovita
 Espressor saeco magic espresso redesign

Espressor SAECO MAGIC ESPRESSO REDESIGN


; Posibilitate utilizare pastile de cafea; Plita pentru preincalzirea cestilor; Portafiltru...Modelul Saeco Magic Espresso Red se remarca prin calitate, utilizare facila... mediu. Alte caracteristici: Posibilitate de preparare doua cafele simultan ... »
Oferit de:Netclient SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Expresor de cafea delonghi ec300m/beige

Expresor de cafea DeLonghi EC300M/BEIGE


- Cappuccino System - sistemul ESE (Easy Serving Espresso)(Poate fi folosit cu cafea... macinata si pastile de cafea) - Suport de filtru - Functionare in orice moment (Self...-priming system) - 2 termostate separate pentru cafea si aburi - Emisie de vapori reglabila ... »

Pret: 899 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Espresso krups piano black ea8250

Espresso KRUPS Piano Black EA8250


Espresso KRUPS Piano Black EA8250Sistem termobloc pentru a mentine cafeaua... de functionare mai lunga a produsuluiFormat mare al recipientului pentru boabele de cafea...Functie Abur & Apa fierbinte Recipient detasabil pentru pastile. Rezervor de apa ... »

Pret: 2826.41 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Espressor nivona cafe romatica 757 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 757 + cadou 2 cesti espresso


Nivona CafeRomatica 757, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... mai de prestigiu marci germane de automate pentru cafea, casnice si pentru birou... performante pana la rasnita de cafea si accesoriile speciale (Thermo Milk Cooler ... »

Pret: 3595 RON
Buyer Member 10 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 656 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 656 + cadou 2 cesti espresso


Nivona CafeRomatica 656, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... germane de automate pentru cafea, casnice si pentru birou. Aceste aparate inovative... mai diverse, de la automatele cele mai performante pana la rasnita de cafea ... »

Pret: 2895 RON
Buyer Member 10 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 646 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 646 + cadou 2 cesti espresso


filtru Claris, pastile curatare si lingura pentru masura cafea rasnita- Rezervor...Nivona CafeRomatica 646, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... de prestigiu marci germane de automate pentru cafea, casnice si pentru birou. Aceste ... »

Pret: 2156 RON
Buyer Member 10 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 767 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 767 + cadou 2 cesti espresso


Claris, pastile curatare si lingura pentru masura cafea rasnita- Rezervor de apa...Nivona CafeRomatica 767, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... dispune de setari programabile individual, retete de cafea si bauturi cu lapte ... »

Pret: 3995 RON
Buyer Member 10 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 777 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 777 + cadou 2 cesti espresso


Nivona CafeRomatica 777, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... de setari programabile individual, retete de cafea si bauturi cu lapte, rezervor....NIVONA este una din cele mai de prestigiu marci germane de automate pentru cafea, casnice ... »

Pret: 4395 RON
Buyer Member 10 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 830 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 830 + cadou 2 cesti espresso


de cafea, rezervorul de apa- Pachetul include filtru Claris, pastile curatare...Nivona CafeRomatica 830, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... de silentios cand prepara o cafea, automatul dispune de un ecran lcd mare cu text ... »

Pret: 4885 RON
Buyer Member 10 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 831 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 831 + cadou 2 cesti espresso


- Pachetul include filtru Claris, pastile curatare si lingura pentru masura cafea rasnita...Nivona CafeRomatica 831, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... de silentios cand prepara o cafea, automatul dispune de un ecran lcd mare cu text ... »

Pret: 4995 RON
Buyer Member 10 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 845 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 845 + cadou 2 cesti espresso


Claris, pastile curatare si lingura pentru masura cafea rasnita- Rezervor de apa...Nivona CafeRomatica 845, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... de silentios cand prepara o cafea, automatul dispune de un ecran lcd mare cu text ... »

Pret: 5395 RON
Buyer Member 10 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 855 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 855 + cadou 2 cesti espresso


Claris, pastile curatare si lingura pentru masura cafea rasnita- Rezervor de apa...Nivona CafeRomatica 855, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... tip Termos. Extrem de silentios cand prepara o cafea, automatul dispune ... »

Pret: 5995 RON
Buyer Member 10 ani
Dambovita
 Aparat de cafea cu pompa ec300m

Aparat de cafea cu pompa EC300M


cu cafea macinata si pastile de cafea prin sistemul ESE (Easy Serving Espresso...Aparat de cafea cu pompa EC300M, foloseste sistemul ESE (Easy Serving Espresso... termostate separate pentru cafea si aburi-emisie de vapori reglabila-tavita pentru ... »

Pret: 899 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Gratuit espressor de cafea pe capsule saeco office

Gratuit espressor de cafea pe capsule Saeco Office One


aparat automat de cafea pentru espresso, clientul (persoana juridica sau fizica...) primind gratis aparatul si platind doar consumabilele - comprimatele de cafea... Caffitaly-Amore,Passione si Dolcezza(cafea decafeinizata). Societatea noastra ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Expresor de cafea taurus minimoka cm 1637

Expresor de cafea Taurus Minimoka CM 1637


Tip bautura Espresso , Cappuccino Alimentare Cafea macinata Pastile de cafea...Expresor de cafea Taurus Minimoka CM 1637 Expresor de cafea cu putere 1350 W..., presiune 15 Bar, tip cafea macinata si capsule ESE. Tip aparat Manual Putere (W ... »

Pret: 509.19 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Aparat de cafea combi delonghi- bco 410

Aparat de Cafea Combi DeLonghi- BCO 410


si cremos Poate fi folosit cu cafea macinata si pastile de cafea prin sistemul ESE...Aparat de Cafea Combi DeLonghi- BCO 410 Un aparat care imbina functiile... unui espressor cu cele ale unui filtru de cafea. Specificatii: ESPRESSOR ... »

Pret: 1003.91 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Aparat de cafea combi delonghi - bco 420

Aparat de Cafea Combi DeLonghi - BCO 420


rezultand un cappuccino spumos si cremos Poate fi folosit cu cafea macinata si pastile... de cafea prin sistemul ESE (Easy Serving Espresso) Rezervor apa detasabil Sistem anti...Aparat de Cafea Combi DeLonghi - BCO 420 Un aparat care se adreseaza ... »

Pret: 1190.68 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Aparat de cafea combi delonghi - bco 420

Aparat de Cafea Combi DeLonghi - BCO 420


rezultand un cappuccino spumos si cremos Poate fi folosit cu cafea macinata si pastile... de cafea prin sistemul ESE (Easy Serving Espresso) Rezervor apa detasabil Sistem anti...Aparat de Cafea Combi DeLonghi - BCO 420 Un aparat care se adreseaza ... »

Pret: 1190.68 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Expresor de cafea delonghi combi bco260 crema disco

Expresor de cafea DeLonghi Combi BCO260 Crema Disco


colectare picaturi - suport filtru pentru cafeaua macinata si pastile de cafea... nivel apa Da Alte specificatii - Espresso : boiler otel inoxidabil - Sistem ... »

Pret: 839 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Espressor de cafea delonghi ec330 silver crema device

Espressor de cafea DeLonghi EC330 silver crema device


macinata si pastile de cafea prin sistemul ESE (Easy Serving Espresso) Suport special... pentru cafea macinata si pastile de cafea Sistem “gata de folosire...Un espressor simplu, cu functii de baza. Poti prepara un espresso aromat ... »

Pret: 1399 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Aparat cafea illy francis francis x7.1 alb

Aparat cafea illy Francis Francis X7.1 alb


Aparat cafea illy Francis Francis X7.1 alb Cu acest espressor, iti vei... si atragator, iar datorita sistemului simplu de folosinta, vei obtine un espresso illy.... Caracteristici Sistem: doar cu pastile MIE Semnale acustice: sonerie interna ce indica ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aparat cafea illy francis francis x7.1 negru

Aparat cafea illy Francis Francis X7.1 negru


Aparat cafea Francis Francis X7.1 negru Cu acest espressor, iti vei... si atragator, iar datorita sistemului simplu de folosinta, vei obtine un espresso illy.... Caracteristici Sistem: doar cu pastile MIE Semnale acustice: sonerie interna ce indica ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aparat cafea illy francis francis x7.1 rosu

Aparat cafea illy Francis Francis X7.1 rosu


Aparat cafea Francis Francis X7.1 rosu Cu acest espressor, iti vei... si atragator, iar datorita sistemului simplu de folosinta, vei obtine un espresso illy.... Caracteristici Sistem: doar cu pastile MIE Semnale acustice: sonerie interna ce indica ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
101 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"pastile cafea espresso" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea