Inscrie firma »

pardoseli epoxidice decorative - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pardoseli epoxidice decorative
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pardoseli epoxidice

Pardoseli epoxidice


Avantajele sistemelor de pardoseli epoxidice: - Sunt recomandate pentru parcari... numite si pardoseli epoxidice lucioase; - Sunt foarte bune oriunde se cer pardoseli... colorate, perle de sticla, se obtin pardoseli decorative sau estetice ce se pot aplica ... »
Oferit de:SC Nanochem SRL
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Rasini decorative

RASINI DECORATIVE


SC.ResinArtDesign.SRL executa pardoseli, pereti si bai complete in rasini... decorative de cea mai buna calitate. Rasinile sunt importate de la cei mai importanti ... »

Pret: 30 EUR
Buyer Member 4 ani
Constanta
 Pardoseli din rasina epoxidica

Pardoseli din rasina epoxidica


Realizam pardoseli epoxidice pentru spatii sanitare, industria alimentara..., de exterior pentru terase si decorative pentru interior. Rasinile epoxidice sunt lucioase..., dar se pot realiza si pardoseli cu suprafata mata aplicand un lac epoxidic care da ... »

Pret: 15 EUR
Buyer Member 4 ani
Cluj
 Rasina epoxidica decorativa

Rasina epoxidica decorativa


acoperire uniforma si se aplica pe pardoseli si/sau pereti. Rasinile epoxidice SABAH.... SABAH Italia prin pardoselile din rasini epoxidice constituie o alternativa...Rasinile epoxidice SABAH reprezinta solutia optima pentru aplicatii in sector ... »
Buyer Member 8 ani
Suceava
 Pardoseli decorative terrazzo epoxi (mozaic)

Pardoseli decorative terrazzo epoxi (mozaic)


Pardoselile Mondeco de la Flowcrete imbina tehnica traditionala a mozaicului... cu inovatia tehnologica ce presupune incorporarea unor rasini epoxidice pentru sporirea... de pardoseli ofera un finisaj de lux pe care nu il veti regasi la oricine. O curatare ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Vopsea epoxidica autonivelanta v6400 floor

Vopsea epoxidica autonivelanta V6400 Floor


Este o vopsea pe baza de rasina epoxidica bicomponenta cu proprietatea... de autonivelare, iar dupa aplicare si uscare reda o suprafata plana. Ofera pardoselilor... un decor de exceptie dar si o rezistenta foarte buna in timp in functie de tipul ... »

Pret: 1 RON
Gold Member 4 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Pardoseala epoxidica cu plachete colorate emex

Pardoseala Epoxidica cu Plachete Colorate EMEX MULTICOLOR


sau alcaline. Domenii de Utilizare: Pardoseala Epoxidica Decorativa EMEX MULTICOLOR... este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea pardoselilor... hidrocarburilor sau a compusilor chimici. Pardoseala epoxidica autonivelanta decorativa ... »

Pret: 24.45 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Pardoseala epoxidica decorativa cu cuartz colorat

Pardoseala Epoxidica Decorativa cu Cuartz Colorat EMEX QUARTZ


Pardoseala Epoxidica Decorativa EMEX QUARTZ este un produs profesional, pe baza...: Pardoseala Epoxidica Decorativa EMEX QUARTZ este destinata utilizarii profesionale pentru... protejarea si decorarea pardoselilor din beton in vederea asigurarii unui aspect deosebit ... »

Pret: 24.45 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Scenografie

Scenografie


de ipsos, ciment sau rasina, pardoseli din rasina epoxidica decorative, standuri...! - Design costume si set-dress in cinematografie - Elemente de scenografie si decor... - Productia manuala de obiecte decorative si mic mobilier pictat - Amenajari ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Design & arta

Design & Arta


din rasina epoxidica decorative, standuri expozitionale, scene prezentari moda etc...! Design costume si set-dress in cinematografie Elemente de scenografie si decor... manuala de obiecte decorative si mic mobilier pictat Amenajari de interior & exterior ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Vopsea epoxidica pentru pardoseli si

Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli si Trafic EMEX


Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli EMEX este un produs profesional, pe baza... Pardoseli EMEX este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea... de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici ... »

Pret: 33.12 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Pardoseala epoxidica antiderapanta emex

Pardoseala Epoxidica Antiderapanta EMEX


Pardoseala Epoxidica Antiderapanta Bicomponenta EMEX este un produs profesional..., pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali, conceput... si abraziune, etc. Pardoseala Epoxidica Antiderapanta Bicomponenta EMEX poate fi colorata ... »

Pret: 24.71 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Pardoseala epoxidica autonivelanta emex

Pardoseala Epoxidica Autonivelanta EMEX


profesionale pentru protejarea si decorarea pardoselilor din beton in vederea asigurarii...Pardoseala Epoxidica Autonivelanta Bicomponenta EMEX este un produs profesional..., pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali, ce reticuleaza ... »

Pret: 24.58 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Nisip colorat-evidecor

Nisip colorat-EVIDECOR


Nisip colorat pentru pardoseli industriale cu rasini epoxidice,pardoseli... cu rasini acrilice,tencuieli decorative,tencuiala mozaicata,decoratiuni ... »
Oferit de:EVIDENT SRL
Light Member 13 ani
Timis
 Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare

Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare


epoxidica pentru pardoseli decorative in amestec cu nisip colorat decorative consum: 0... epoxidic pt. pardoseli adeziv si chit epoxidic consum: lipire1,4 kg... epoxidic pentru pardoseli apa, fara solventi, pigmentata, care permite difuzia ... »
Buyer Member 8 ani
Hunedoara
 Constructii pentru transporturi

Constructii pentru transporturi


exterioare : termosistem complet, tencuieli decorative, pardoseli rasini epoxidice ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 2 ani
Bihor
 Vopsea poliuretanica bicomponenta emex

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta EMEX


destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea suprafetelor din metal... si grunduirea prealabila cu Grund Epoxidic Anticoroziv EMEX, sau cu Grund Poliuretanic... de caroserie auto sau utilaje, piese sau compartimente de nave; - pardoseli din beton ... »

Pret: 30.36 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 
17 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"pardoseli epoxidice decorative" in Firme Hot - 23 Rezultat(e)
Folositi cautarea