Inscrie firma »

panouri sandwich pentru hale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre panouri sandwich pentru hale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Panouri sandwich

PANOURI SANDWICH


PANOURI SANDWICH PENTRU PERETI / TAVAN / ACOPERIS 1. Obiective ce pot fi... ; - Aviz sanitar / PLASTISOL ; - altele . 3. Panourile pot avea urmatoarele finisaje... SANITARIZARE / RAL conform cerere : - Profil L pardoseala ; - Profil pentru interior ... »
Buyer Member 8 ani
Prahova
 Panouri sandwich

Panouri sandwich


, structuri metalice pentru hale si accesoriile aferente. Suntem specializati in tot...Societatea noastra comercializeaza si monteaza panouri termoizolante, tabla... ce tine de realizarea corecta a unei hale . ... »
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Panouri sandwich

PANOURI SANDWICH


GENERALITATI:Destinatia principala a panourilor tip sandwich cu spuma... poliuretanica este constructia de hale industriale, centre comerciale, sali de sport, centre... polivalente, spatii cu destinatie speciala (hale frigorifice sau cu temperatura cotrolata ... »
Oferit de:wisdom mbc
Buyer Member 12 ani
Mures
 Montam tabla trapezoidala,  panouri

Montam tabla trapezoidala, panouri sandwich(termoizolante) pentru acoperisuri


Montam tabla trapezoidala, panouri sandwich(termoizolante) cu polistiren... sau spuma poliuretanica, cu tabla sau membrana hidroizolanta pentru acoperisuri plane... la hale(doar manopera) ... »

Pret: 3.5 EUR
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Panouri sandwich pt pereti si acoperis

PANOURI SANDWICH PT PERETI SI ACOPERIS


a panourilor tip sandwich cu spuma poliuretanica este constructia de hale industriale...PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU PERETI SI ACOPERIS CU MIEZ TERMOIZOLANT... (hale frigorifice sau cu temperatura cotrolata), locuinte provizorii sau sociale ... »
Oferit de:wisdom mbc
Buyer Member 12 ani
Mures
 Panouri sandwich, structuri metalice- pret minim !

Panouri sandwich, structuri metalice- Pret MINIM !


Panouri sandwich: Spuma POLIURETANICA, Vata Minerala, polistiren -- pret fara..., accesorii tabla pentru inchideri. Manopera si montaj structuri , panouri... concurenta !!! Panourile se produc la comanda , se debiteaza la cerere la lungimile ... »

Pret: 10 EUR
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Panouri termoizolante tip sandwich

Panouri termoizolante tip sandwich pentru pereti si acoperis


Sisteme de hale usoare cu pane usoare tip Z si C, panouri termoizolante tip... sandwich cu spuma poliuretanica, containere pentru organizare santier, birouri ... »
Oferit de:SC BOGAXA SRL
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Instalatie sh pentru productie

Instalatie SH pentru productie PANOURI tip Sandwich


, pentru producerea de panouri tip sandwich folosite in contructii de hale etc.... Producator: Young Jin Technology * Polyurethane Sandwich Panel Line * Glass & Mineral... Wool Sandwich Panel Line * E.P.S Sandwich Panel Line * Cold Roll Forming Machine ... »

Pret: 1 EUR
Oferit de:SC PICANT SRL
Buyer Member 5 ani
Buzau
 Dispozitiv vacuumatic montaj panouri termoizolante

Dispozitiv vacuumatic montaj panouri termoizolante


Dispozitiv vacuumatic pentru montajul panourilor sandwich termoizolante.... Posibilitate de montare a panourilor atat in plan vertical cat si orizontal. Permite... manipularea panourilor de dimensiuni pana la 15000 mm x 1200 mm sau mai mari. Contine ... »
Gold Member 9 ani
Bucuresti
 Hale industriale

HALE INDUSTRIALE


poliuretanica, in panouri sandwich), hale frig (depozite frigorifice), hale cu sau fara usi...) si project management (management de proiect) pentru toate tipurile de hale industriale... SRL reprezinta varianta optima pentru realizarea completa de hale industriale, de orice forma ... »
Light Member 11 ani
Cluj
 Inchiriere dispozitiv vacuumatic montaj panouri

Inchiriere dispozitiv vacuumatic montaj panouri termoizolante


Inchiriere dispozitiv vacuumatic pentru montajul panourilor sandwich... termoizolante. Posibilitate de montare a panourilor atat in plan vertical cat si orizontal.... Permite manipularea panourilor de dimensiuni pana la 15000 mm x 1200 mm sau mai mari ... »
Gold Member 9 ani
Bucuresti
 Proiecte hale depozite - constructii

Proiecte Hale Depozite - Constructii hale industriale


industriala – hale metalice - sunt facute in sisteme dedicate, cum ar fi "panouri... sandwich", sau pereti cortina pentru zonele administrative. In cele mai multe..., si partial pe etaj, pentru zona administrativa. Astfel, se va lasa pentru hala propriu ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Hale industriale la cheie

HALE INDUSTRIALE LA CHEIE


termoizolatie (de vata minerala sau de spuma poliuretanica, in panouri sandwich), hale frig...) pentru toate tipurile de hale industriale: hale metalice, hale de beton sau hale... pentru realizarea completa de hale industriale, de orice forma si dimensiuni, oriunde ... »
Light Member 11 ani
Cluj
 Hala depozitare si logistica

Hala depozitare si logistica


la ocolitoare . Hala este construita pe structura metalica, din panouri sandwich , are o... electrica si de iluminat, incalzire pe gaz cu panouri radiante, curte interioara pentru...Startimob va propune spre inchiriere o hala industriala pretabila mica ... »

Pret: 2700 EUR
Gold Member 3 ani
Brasov
Comanda acum
 Hale industriale cluj napoca

HALE INDUSTRIALE Cluj Napoca


poliuretanica, in panouri sandwich), hale frig (depozite frigorifice), hale cu sau fara usi...) si project management (management de proiect) pentru toate tipurile de hale industriale... SRL reprezinta varianta optima pentru realizarea completa de hale industriale, de orice forma ... »
Light Member 11 ani
Cluj
 Hala de inchiriat bragadiru 400 mp

Hala de inchiriat Bragadiru 400 mp


Hala de inchiriat Bragadiru 400 mp constructie din panouri sandwich inaltime... hala 6 m 2 usi de acces TIR toate utilitatile ,birou,grup sanitar apa gaze... canalizare 220v/380v.Spatiu industrial pretabil pentru activitati de depozitare ... »

Pret: 800 EUR
Silver Member 7 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Hala de inchiriat bragadiru 550 mp

Hala de inchiriat Bragadiru 550 mp


Hala de inchiriat Bragadiru 550 mp constructie din panouri sandwich inaltime 6... acces TIR spatiu industrial pretabil pentru activitati de depozitare sau productie ... »

Pret: 1100 EUR
Silver Member 7 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Usi sectionale pentru hale frigorifice sau cu

Usi sectionale pentru hale frigorifice sau cu temperatura controlata


Usile sectionale pentru hale frigorifice sau cu temperatura controlata sunt... fabricate din panouri sandwich de 80mm grosime, care asigura o izolare ridicata. Putem ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Bragadiru hala de inchiriat 275 mp

Bragadiru hala de inchiriat 275 mp


, inaltime 6 m, constructie din panouri tip sandwich, birou, grup sanitar, 220v/380v..., acces TIR.Hala pretabila pentru activitati de depozitare si birouri pret 2 Euro/Mp+Tva...Bragadiru hala de inchiriat 275 mp, constructie noua .Spatiu industrial ... »

Pret: 550 EUR
Silver Member 7 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Din panouri sandwich, termoizolante, suprafata 1200

din panouri sandwich, termoizolante, suprafata 1200 mp


din panouri sandwich, termoizolante, suprafata 1200 mp,inaltime hale 5.Hale industriale... de inchiriat pretabile pentru activitati de depozitare productie logistica, rampa tir ... »

Pret: 4800 EUR
Silver Member 7 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Hale industriale la cheie, la preturi minime

HALE INDUSTRIALE LA CHEIE, la preturi minime


termoizolatie (de vata minerala sau de spuma poliuretanica, in panouri sandwich), hale frig...) pentru toate tipurile de hale industriale: hale metalice, hale de beton sau hale... optima pentru realizarea completa de hale industriale, de orice forma si dimensiuni ... »
Light Member 11 ani
Cluj
 Panouri termoizolante - de la 41 ron + tva / mp

Panouri termoizolante - de la 41 RON + TVA / MP


). Ideale pentru pereti hala,constructii agro-zootehnice, garaje, containere. Panourile... Importam panouri termoizolante (panouri sandwich cu spuma poliuretanica....5 si 6 m, latimea 0.61 m, grosime 4 cm. Pret: Pentru lungimi 2.5 m / 3 m / 3.5 m - 41 ... »
Oferit de:KET Invest SRL
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Hala de inchiriat giurgiului jilava 2000-3000 mp

Hala de inchiriat Giurgiului Jilava 2000-3000 mp


inchideri din panouri sandwich inaltime hala 9 m pardoseala industriala elicopterizata...Hala de inchiriat Giurgiului Jilava 2000-3000 mp spatii industriale renonvate... 220v/380v gaze grupuri sanitare vestiare,optional se pot inchiria si spatii pentru ... »

Pret: 2.8 EUR
Silver Member 7 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Hale industriale - proiectare, consultanta, executie,

HALE INDUSTRIALE - proiectare, consultanta, executie, montaj, antrepriza


sau de spuma poliuretanica, in panouri sandwich), etc. Pentru realizare completa de hale...), project management pentru toate tipurile de hale industriale: hale metalice, de beton... sau mixte, hale de productie sau depozitare (depozite), hale logistice, hale parter ... »
Light Member 11 ani
Cluj
 Hala de inchiriat 300 mp zona pantelimon tuborg.

Hala de inchiriat 300 mp zona Pantelimon Tuborg.


noua structura metalica inchideri din panouri tip sandwich,inaltime hala 6 m..., pardoseala industriala elicopterizata, 220v/380v gaze.Hala pretabila pentru depozit...Hala de inchiriat 300 mp zona Pantelimon Tuborg.Spatiu industrial constructie ... »

Pret: 1050 EUR
Silver Member 7 ani
Bucuresti
Comanda acum
198 produse / 8 pagini
25 produse pe pagina.

"panouri sandwich pentru hale" in Firme Hot - 25 Rezultat(e)
Folositi cautarea