Inscrie firma »

motoare wankel - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre motoare wankel
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tratament motoare

Tratament motoare


semnificativ durata de viata a motoarelor. Datorita adaosului componentei de policeramica... functionarii motoarelor garanteaza prelungirea vietii acestora de trei ori. La folosirea...! Avantajele folosirii: - Scade pana la 60% uzura motoarelor - Scade consumul ... »
Buyer Member 11 ani
Galati
 Metabond old spezial 250ml - tratament motoare uzate

Metabond OLD Spezial 250ml - tratament motoare uzate


Prosusul Old Spezial se poate folosi la motoare foarte uzate de orice tip..., benzina, diesel, wankel, gaz sau cu turbo, datorita calitatii sale de ungere pana... fel, ca sa mentina functionarea lina a motoarelor uzate. in majoritatea masinilor ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Tratament motor metabond old spezial

TRATAMENT MOTOR METABOND OLD SPEZIAL


, Wankel sau turbo, la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare de vapor... la motoare de benzina, diesel, Wankel sau turbo, la autoturisme, motociclete, camioane... in toate tipurile de motoare uzate, cu pierdere de ulei, motoare de benzina, diesel ... »

Pret: 206 RON
 Metabond  gold

METABOND GOLD


, Diesel, Wankel sau turbo, la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare... NOXELOR LA MOTOARELE NOI SI UZATE In cazul celor mai multe autoturisme, 60...: scade pana la 50% uzura motoarelor; scade consumul de combustibil; scade ... »
Oferit de:SC ECO TEAM SRL
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Tratamente motor

TRATAMENTE MOTOR


datorita fenomenului de uzura aparut la motoare de benzina, diesel, Wankel sau turbo... se poate folosi la motoare foarte uzate de orice tip, benzina, diesel, wankel..., la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare de vapor, motoare speciale ... »
Buyer Member 11 ani
Galati
 Metabond gold 250ml

Metabond Gold 250ml


, diesel, Wankel sau turbo, la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare...METABOND GOLD PRODUS nepoluant pentru reducerea frecarii pentru motoare noi... de combustibil. Avantajele folosirii: - scade pana la 50% uzura motoarelor - calitati ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Tratament motor  metabond gold

TRATAMENT MOTOR METABOND GOLD


in mod semnificativ durata de viata a motoarelor. Datorita adaosului componentei... ale pieselor din interiorul motoarelor si transmisiilor intre care apare frecarea este... de la inceputul functionarii motoarelor garanteaza prelungirea vietii acestora de trei ori ... »

Pret: 195 RON
 Metabond gold 250ml

Metabond GOLD 250ml


 de utilizare: Se poate folosi in toate tipurile de motor de benzina, diesel, Wankel sau turbo, la autoturisme,motociclete, camioane, tractoare, motoare... efect exceptional de reducerea frecarii si cu efectde etansare.  Indicat motoarelor... marirea randamentului simicsorarea consumului. Particulele policeramice au o importantasemnificativa in tehnica moderna de ungere. Distanta dintresuprafetele metalice ale pieselor din interiorul motoarelor ... »

Pret: 180 RON
Buyer Member 13 ani
Suceava
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea