Inscrie firma »

monteaza sisteme ventilatii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre monteaza sisteme ventilatii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Ventilator vents tt 100

Ventilator Vents TT 100


Ventilator Vents TT 100 caracteristici: Ventilator industrial de tubulatura... conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 159 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents tt 125

Ventilator Vents TT 125


Ventilator Vents TT 125 caracteristici: Ventilator industrial de tubulatura... conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 175 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents tt 150

Ventilator Vents TT 150


Ventilator Vents TT 150 caracteristici: Ventilator industrial de tubulatura... conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 305 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents tt 160

Ventilator Vents TT 160


Ventilator Vents TT 160 caracteristici: Ventilator industrial de tubulatura... conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 315 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents tt 250

Ventilator Vents TT 250


Ventilator Vents TT 250 caracteristici: Ventilator industrial de tubulatura... conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 665 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents tt 315

Ventilator Vents TT 315


Ventilator Vents TT 315 caracteristici: Ventilator industrial de tubulatura... conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 839 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents tt 125 s

Ventilator Vents TT 125 S


Ventilator Vents TT 125 S caracteristici: Ventilator industrial... de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 295 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents vk 100

Ventilator Vents VK 100


Ventilator Vents VK 100 caracteristici: Ventilator industrial de tubulatura... conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 299 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents vk 125

Ventilator Vents VK 125


Ventilator Vents VK 125 caracteristici: Ventilator industrial de tubulatura... conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 305 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents vk 150

Ventilator Vents VK 150


Ventilator Vents VK 150 caracteristici: Ventilator industrial de tubulatura... conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 315 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents vk 200

Ventilator Vents VK 200


Ventilator Vents VK 200 caracteristici: Ventilator industrial de tubulatura... conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 439 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents vks 200

Ventilator Vents VKS 200


multe ventilatoare se pot conecta la acelasi variator de turatie. Se monteaza...Ventilator Vents VKS 200 caracteristici: Ventilator industrial de tubulatura... conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata ... »

Pret: 469 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents vk 250

Ventilator Vents VK 250


Ventilator Vents VK 250 caracteristici: Ventilator industrial de tubulatura... conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 489 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents vk 315

Ventilator Vents VK 315


Ventilator Vents VK 315 caracteristici: Ventilator industrial de tubulatura... conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 505 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents vks 315

Ventilator Vents VKS 315


multe ventilatoare se pot conecta la acelasi variator de turatie. Se monteaza...Ventilator Vents VKS 315 caracteristici: Ventilator industrial de tubulatura... conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata ... »

Pret: 679 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents 100 cf

Ventilator Vents 100 CF


ventilarea incaperilor mici si mijlocii. Se monteaza la capatul canalului de ventilatie... si durata de functionare a ventilatorului. Conceput pentru sistemele de ventilatie...Ventilator Vents 100 CF caracteristici: Ventilator casnic conceput pentru ... »

Pret: 185 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents 100 cf t

Ventilator Vents 100 CF T


pentru ventilarea incaperilor mici si mijlocii. Se monteaza la capatul canalului...Ventilator Vents 100 CF T caracteristici: Ventilator casnic conceput... creste eficienta si durata de functionare a ventilatorului. Conceput pentru ... »

Pret: 209 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents tt 100 t

Ventilator Vents TT 100 T


Ventilator Vents TT 100 T caracteristici: Ventilator industrial... de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 215 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents tt 125 t

Ventilator Vents TT 125 T


Ventilator Vents TT 125 T caracteristici: Ventilator industrial... de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 229 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents tt 150 t

Ventilator Vents TT 150 T


Ventilator Vents TT 150 T caracteristici: Ventilator industrial... de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 365 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents tt 160 t

Ventilator Vents TT 160 T


Ventilator Vents TT 160 T caracteristici: Ventilator industrial... de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 375 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents tt 250 t

Ventilator Vents TT 250 T


Ventilator Vents TT 250 T caracteristici: Ventilator industrial... de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 735 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator vents tt 315 t

Ventilator Vents TT 315 T


Ventilator Vents TT 315 T caracteristici: Ventilator industrial... de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 925 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilatoare exhaustoare pentru baruri -dublu sens cu

Ventilatoare exhaustoare pentru baruri -dublu sens cu 5 trepte de viteza


: - Ventilatorul impreuna cu grila automata care se monteaza in interiorul incaperii . - grila... fixa cu functiune ornamentala se monteaza in exteriorul incaperii ventilate si se...Ventilatoarele dublu sens si 5 trepte de viteza -Zafir ,i se folosesc ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Ventilator vents tt 100 u

Ventilator Vents TT 100 U


Ventilator Vents TT 100 U caracteristici: Ventilator industrial... de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa este fabricata... din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru instalarea in sisteme ... »

Pret: 305 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
131 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"monteaza sisteme ventilatii" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea