Inscrie firma »

modele de organigrame - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre modele de organigrame
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Kit documente smc manualul calitatii

Kit Documente SMC Manualul Calitatii


Set documente de baza ale Sistemului de Management al Calitatii, modele... companiei in domeniul Calitatii, Obiective strategice ale companiei, Organigrama ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 13 ani
Constanta
 Notiuni avansate word 2000 - cd1-973-95286-6-x

Notiuni Avansate Word 2000 - CD1-973-95286-6-x


de grafica - modul de lucru cu diagrame si organigrame - crearea de sabloane... 2000" (versiunea Romanian). Volumul 1 ofera informatii despre: - modul de operare ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Consultanta si asistenta manageriala si servicii de management

Consultanta si asistenta manageriala si servicii de management financiar


Consultanta privind organizarea si conducerea societatii (organigrame, structuri, definiri... reglementarile din domeniul financiar-contabil Instruirea personalului cu privire la modul ... »
Buyer Member 8 ani
Constanta
 Remoon - aplicatie destinata mru

REMOON - Aplicatie destinata MRU


, bunuri date in gestiune, organigrama, etc... informatiile legate de salarizare... entitatile care interactioneaza cu salariatul atat in mod global, cat si la nivelul ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Cd multimedia

CD multimedia


istoricul firmei, principiile dupa care-si ghideaza activitatea, organigrama, o... la introducerea in unitatea CD-Rom (autorun), in mod Fullscreen, desigur cu optiuni de sunet ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Docplus managementul calitatii

DocPlus Managementul Calitatii


, infrastructura, organigrama, pentru o viziune de ansamblu a acestora Permite controlul... si controlul actiunilor preventive si corective; permite evidentierea modului de tratare ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii resurse umane

SERVICII RESURSE UMANE


servicii de care are nevoie in mod deosebit. Activitatea din anul 2008 ne-a ajutat sa... CONSULT in anul 2008: Organigrama firmei (pe posturi si nominala) Fise de post... firmei pe diverse teme si urmarirea eficacitatii instruirilor efectuate Mod ... »
Light Member 10 ani
Timis
 Dvd ghid practic iso 9001

DVD Ghid practic ISO 9001


. Documentatia pusa la dispozitie contine modele de proceduri, manual calitate si alte... - Note importante - . Continutul Ghidului: 1. Modele de documentatii necesare.... Modele de proceduri: - Elaborarea si controlul documentelor. - Audit intern ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Ghid practic 9001-14001

Ghid practic 9001-14001


cu documentatii in format MS WORD. Modele de formulare din proceduri contin explicatii privind... contine elemente practice (modele) si nu elemente teoretice. O parte dintre... al calitatii si mediului. 3. Modele de proceduri: 3.1. SISTEM MANAGEMENT CALITATE ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cursuri in colaborare cu centrul de pregatire in informatica bucuresti

CURSURI IN COLABORARE CU CENTRUL DE PREGATIRE IN INFORMATICA BUCURESTI - SECRETARIAT INFORMATIZAT


DE SECRETARIAT INFORMATIZAT Ø Arhitectura calculatorului personal (modul... diagramelor folosind formele predefinite din Microsoft Word (scheme flux, organigrame etc ... »

Pret: 400 RON
 Servicii contabile, fiscale si juridice

Servicii contabile, fiscale si juridice


si conducerea societatii (organigrame, structuri, definiri de functii); - Elaborarea... in conformitate cu legislatia in vigoare; - Instruirea personalului cu privire la modul ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Servicii administrare personal , sanatate si securitate in munca

Servicii Administrare Personal , Sanatate si Securitate in Munca


incendiilor (P.S.I.) - Fisa postului (inclusiv modul de insusire si respectare a masurilor... in organigrama , fisa postului / angajat , precum si de numarul de angajat -Asistenta lunara... si a modului de aplicare a masurilor propuse in planul de prevenire o Monitorizarea ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Tehnoredactare

Tehnoredactare


dar si a disponibilitatii, timpul de lucru poate creste. Prin acest mod de calcul... astfel in mod corect, la numarul caracterelor NU dupa dimensiunea (mai mica sau mai...). Pentru complexitate medie (tabele, grafice, organigrame) sau complexitate mare ... »

Pret: 5 RON
Buyer Member 5 ani
Tulcea
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"modele de organigrame" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea