Inscrie firma »

modele de organigrame - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre modele de organigrame
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Notiuni avansate word 2000 - cd1-973-95286-6-x

Notiuni Avansate Word 2000 - CD1-973-95286-6-x


de grafica - modul de lucru cu diagrame si organigrame - crearea de sabloane... 2000" (versiunea Romanian). Volumul 1 ofera informatii despre: - modul de operare ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Kit documente smc manualul calitatii

Kit Documente SMC Manualul Calitatii


Set documente de baza ale Sistemului de Management al Calitatii, modele... companiei in domeniul Calitatii, Obiective strategice ale companiei, Organigrama ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 15 ani
Constanta
 Consultanta si asistenta manageriala si servicii de management

Consultanta si asistenta manageriala si servicii de management financiar


Consultanta privind organizarea si conducerea societatii (organigrame, structuri, definiri... reglementarile din domeniul financiar-contabil Instruirea personalului cu privire la modul ... »
Buyer Member 10 ani
Constanta
 Microsoft office excel 2007

Microsoft Office Excel 2007


afla cum... """ Sa creati registre de lucru intr-un mod mai eficient folosind o..., diagrame SmartArt, tabele si organigrame ... »

Pret: 54.5 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Remoon - aplicatie destinata mru

REMOON - Aplicatie destinata MRU


, bunuri date in gestiune, organigrama, etc... informatiile legate de salarizare... entitatile care interactioneaza cu salariatul atat in mod global, cat si la nivelul ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Cd multimedia

CD multimedia


istoricul firmei, principiile dupa care-si ghideaza activitatea, organigrama, o.... Un astfel de CD va rula la introducerea in unitatea CD-Rom (autorun), in mod Fullscreen ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Docplus managementul calitatii

DocPlus Managementul Calitatii


, infrastructura, organigrama, pentru o viziune de ansamblu a acestora Permite controlul... si controlul actiunilor preventive si corective; permite evidentierea modului de tratare ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii resurse umane

SERVICII RESURSE UMANE


servicii de care are nevoie in mod deosebit. Activitatea din anul 2008 ne-a ajutat sa... la RESURS CONSULT in anul 2008: Organigrama firmei (pe posturi si nominala) Fise... eficacitatii instruirilor efectuate Mod de organizare a sedintelor si a activitatilor ... »
Light Member 12 ani
Timis
 Dvd ghid practic iso 9001

DVD Ghid practic ISO 9001


. Documentatia pusa la dispozitie contine modele de proceduri, manual calitate si alte... cititi fisierul - Note importante - . Continutul Ghidului: 1. Modele... din domeniul protectiei consumatorului. 5. Modele de proceduri: - Elaborarea ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Ghid practic 9001-14001

Ghid practic 9001-14001


330 de fisiere cu documentatii in format MS WORD. Modele de formulare... sistemului calitatii. GHIDUL contine elemente practice (modele) si nu elemente... de management al calitatii si mediului. 3. Modele de proceduri: 3.1. SISTEM MANAGEMENT ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri in colaborare cu centrul de pregatire in informatica bucuresti

CURSURI IN COLABORARE CU CENTRUL DE PREGATIRE IN INFORMATICA BUCURESTI - SECRETARIAT INFORMATIZAT


DE SECRETARIAT INFORMATIZAT Ø Arhitectura calculatorului personal (modul... diagramelor folosind formele predefinite din Microsoft Word (scheme flux, organigrame etc ... »

Pret: 400 RON
 Servicii contabile, fiscale si juridice

Servicii contabile, fiscale si juridice


privind organizarea si conducerea societatii (organigrame, structuri, definiri...; - Instruirea personalului cu privire la modul de intocmire a documentelor primare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii administrare personal , sanatate si securitate in munca

Servicii Administrare Personal , Sanatate si Securitate in Munca


modul de insusire si respectare a masurilor pentru prevenirea si stingerea... , diversitatea locurilor de munca specificate in organigrama , fisa postului / angajat... o Participarea efectiva la verificarea insusirii si a modului de aplicare ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Tehnoredactare

Tehnoredactare


. Prin acest mod de calcul se poate estima eficient costul total al lucrarii si se evita... lucrarii se calculeaza astfel in mod corect, la numarul caracterelor NU dupa... complexitate mica (doar text). Pentru complexitate medie (tabele, grafice, organigrame ... »

Pret: 5 RON
Buyer Member 7 ani
Tulcea
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"modele de organigrame" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea