Inscrie firma »

modele de contracte certificare bilant - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre modele de contracte certificare bilant
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii contabile, fiscale si juridice

Servicii contabile, fiscale si juridice


declaratiilor privind taxele si impozitele; - Verificarea si certificarea bilantului... si certificarea bilantului contabil; - Activitate de cenzorat. Servicii juridice... limitate de timp fara a va lovi de complicatiile unui contract individual de munca ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii contabilitate si consultanta

Servicii contabilitate si consultanta


de stat si bugetelor locale; - intocmirea si depunerea bilantului contabil. Servicii... de salarizare si personal: - intocmirea si inregistrarea contractelor de munca, a actelor... cele legate de import si export; - consultanta privind modul de intocmire ... »
Buyer Member 2 ani
Timis
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie nonprofit

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


si asistenta financiar-contabila Depunere cazier fiscal Depunere certificat constatator... contracte, negociere conditii contractuale; Redactari hotarari ale adunarii generale... Ridicare certificate constatatoare Schimbare de sediu social Suspendare activitate ... »
Light Member 5 ani
Bacau
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


/19/CE. - Directiva 49/2003 privind modul de impozitare a redeventelor... feedbackului primit din mediul de afaceri, domnul Dragos Doros exemplifica modul in care... >>> Regimul fiscal al costurilor sociale suportate conform contractului ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea