Inscrie firma »

modele chestionare pentru determinarea - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre modele chestionare pentru determinarea
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Audituri interne sau de secunda parte

Audituri interne sau de secunda parte


pentru a determina masura in care sunt indeplinite cerintele sistemului implementat... si modul de efectuare al auditurilor. Efectuarea periodica a auditurilor sistemului.... Auditul va fi efectuat in conformitate cu chestionarele utilizate de catre organizatia ... »
Buyer Member 10 ani
Vaslui
 Servicii resurse umane

SERVICII RESURSE UMANE


RESURS CONSULT - Firma acreditata de Ministerul Muncii pentru recrutarea... si selectia de personal OFERTA DE SERVICII RESURSE UMANE PENTRU ANUL 2009 Pentru... ca situatia economica din 2009 ne determina pe toti sa ne administram cu atentie toate ... »
Light Member 12 ani
Timis
 Curs project team leader

CURS PROJECT TEAM LEADER


numai sa le constientizeze ci si sa gaseasca solutii concrete pentru fiecare..., ajutandu-i sa identifice cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se...), de tipul de leader reprezentat de fiecare participant si de modul in care poate ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Nadh forte (coenzima coe1- japonia):12,5 mg/30 tab + coq10 si cl

NADH Forte (Coenzima CoE1- Japonia):12,5 mg/30 tab + CoQ10 si Cl


in mod natural in toate celulele vii, fiind necesara pentru dezvoltarea celulara... Produs notificat de Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse... pentru mii de reactii biochimice din organism. NADH este o co-enzima prezenta ... »

Pret: 135.31 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Nadh forte (coenzima coe1- japonia) 12,5 mg 30 tab

NADH Forte (Coenzima CoE1- Japonia) 12,5 mg 30 tab


Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice... de hidrogen (H). NADH este necesara pentru mii de reactii biochimice din organism.... NADH este o co-enzima prezenta in mod natural in toate celulele vii, fiind necesara ... »

Pret: 141 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea