Inscrie firma »

mobilier cluburi discoteci - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre mobilier cluburi discoteci
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curatenie cluburi de noapte,

Curatenie cluburi de noapte, discoteci, sali de jocuri


; -dezinfectarea si odorizarea grupurilor sanitare; -stergerea prafului de pe mobilier ... »
Oferit de:SC MAYAMOND SRL
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Canapele modulare club / discoteca festival

Canapele modulare club / discoteca FESTIVAL


de care acesta are nevoie. Este recomandata atat in cluburi, discoteci dar si in sali...Canapea modulara club / discoteca FESTIVAL Canapeaua Festival aduce buna... de piele sau piele naturala.Acest produs face parte din colectia EVO horeca de mobilier ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele modulare club / discoteca loca

Canapele modulare club / discoteca LOCA


cu un design liniar si se preteaza atat in discoteci cat si in cluburi. Este o canapea...Canapea modulara club / discoteca LOCACanapeaua Loca este foarte eleganta... rezistenta canapelei.Acest produs face parte din colectia EVO horeca de mobilier club ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele modulare club / discoteca pablo

Canapele modulare club / discoteca PABLO


de cluburi cat si de discoteci.Este o canapea rezistenta datorita structurii din lemn... EVO horeca de mobilier club, discoteca.Dimensiuni: la comanda (se calculeaza...Canapea modulara club / discoteca PABLOO canapea cu totul aparte, canapeaua ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele modulare club / discoteca athos

Canapele modulare club / discoteca ATHOS


parte din colectia EVO horeca de mobilier club, discoteca.Finisaj tapiterie...Canapea modulara club / discoteca ATHOSCanapeaua Athos este o canapea eleganta... cu un design minimalist si se poate adapta in orice tip de spatiu horeca: in discoteci ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele modulare club / discoteca devid

Canapele modulare club / discoteca DEVID


aparte, eleganta, ce se preteaza in cluburi si in discoteci. Culoarea excentrica... de mobilier club, discoteca.Dimensiuni: la comanda (se calculeaza la metru liniar...Canapea modulara club / discoteca DEVIDCanapeaua Devid este o canapea cu totul ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele modulare club / discoteca round

Canapele modulare club / discoteca ROUND


.Acest produs face parte din colectia EVO horeca de mobilier club, discoteca .Dimensiuni...Canapea modulara club / discoteca ROUNDCanapeaua Round este eleganta si foarte... in amenajari de cluburi, baruri si cafenele. Structura interna este realizata din lemn ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele modulare club / discoteca calvin

Canapele modulare club / discoteca CALVIN


Canapea modulara club / discoteca CALVINCanapeaua Calvin are un design simplu..., ce se potriveste in orice local de aceea este recomandata in cluburi, baruri..., discoteci si cafenele. Este o canapea rezistenta iar culoarea acesteia se poate adapata ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele modulare club / discoteca dustin

Canapele modulare club / discoteca DUSTIN


eleganta si versatila care se preteaza atat in cluburi cat si in discoteci. Datorita...Canapea modulara club / discoteca Dustin Canapeaua Dustin este o canapea..., in localurile de tip HORECA, fiind o achizitie de efect pentru clubul sau discoteca ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele modulare club / discoteca arnold

Canapele modulare club / discoteca ARNOLD


recomandata in orice tip de local precum: cluburi, discoteci, baruri si cafenele...Canapea modulara club / discoteca ArnoldCanapeaua Arnold este o canapea... de mobilier cafenea, bar, club.Dimensiuni: la comanda (se calculeaza la metru liniar ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun bar kenny

Scaun bar Kenny


a fi un origami din plastic, dar nu va lasati pacaliti, aceasta piesa de mobilier ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Canapele modulare club / discoteca kriss110

Canapele modulare club / discoteca KRISS110


eleganta si versatila care se preteaza atat in cluburi cat si in discoteci. Datorita...Canapea modulara club / discoteca KRISS110├é┬áCanapeaua KRISS110 este o canapea..., in localurile de tip HORECA, fiind o achizitie de efect pentru clubul sau discoteca ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele / coltare modulare club discoteca edinburgh

Canapele / coltare modulare club discoteca EDINBURGH


Canapea coltar modulara club discoteca EDINBURGH Canapeaua Edinburgh este o... costuri reduse. O recomandam pentru amenajarrea de baruri, cluburi si cafenele... calitate superioara.Acest produs face parte din colectia EVO horeca de mobilier cafenea ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele modulare club / discoteca dakar

Canapele modulare club / discoteca DAKAR


. Este recomandat in discoteci, baruri, cluburi si cafenele. Este conceputa din lemn...Canapea modulara club / discoteca DAKARCanapeaua Dakar este o canapea eleganta... de material si culori.Acest produs face parte din colectia EVO horeca de mobilier club ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele modulare club / discoteca pedro

Canapele modulare club / discoteca PEDRO


cu trafic intens (cluburi, discoteci).Este conceputa din lemn de fag si tapitata...Canapea modulara club / discoteca PEDROCanapeaua Pedro este o canapea eleganta... sau piele naturala.Acest produs face parte din colectia EVO horeca de mobilier club ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele modulare club / discoteca samson

Canapele modulare club / discoteca SAMSON


superioara.Acest produs face parte din colectia EVO horeca de mobilier club, discoteca...Canapea modulara club / discoteca SAMSONCanapeaua Samson are un design unic.... Cu o astfel de alegere nu ai cum sa dai gres! Este recomandata atat in cluburi cat ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Tapitam orice tip de mobilier

Tapitam orice tip de mobilier


Tapitam inrerioare de autocare,scaune, fotolii pentru cluburi, discoteci ... »
Oferit de:SC SIRIUS SRL
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Canapele,fotolii,coltare si reparatii tapiterie.

Canapele,fotolii,coltare si reparatii tapiterie.


Canapele,fotolii,coltare si reparatii tapiterie pentru cluburi,baruri,discoteci...,cafenele,hoteluri,etc.Executam la comanda mobilier tapitat personalizat in functie de preferintele clientului indiferent ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Canapele modulare club oscar

Canapele modulare club OSCAR


Canapea modulare club discoteca OSCAR Canapeaua Oascar este eleganta si foarte... in cluburi cat si in cafenele sau baruri.Este facuta din lemn de fag si tapitata cu stofe... parte din colectia EVO horeca de mobilier cafenea, bar, club.Dimensiuni: la comanda ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele modulare bar cafenea brighton

Canapele modulare bar cafenea BRIGHTON


clasic, poate fi utilizata atat in cluburi, discoteci, cat si in baruri si cafenele... de mobilier cafenea, bar, club.Dimensiuni: la comanda (se calculeaza la metru liniar ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele modulare bar cafenea canterbury

Canapele modulare bar cafenea CANTERBURY


, se poate adapta oricarui design, este rezistenta si se preteaza in cluburi..., discoteci, cafenele si baruri.Aceasta canapea este conceputa din lemn de fag si tapitat... horeca de mobilier cafenea, bar, club.Dimensiuni: la comanda (se calculeaza la metru ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapea modulara bar cafenea club magnum

Canapea modulara bar cafenea club MAGNUM


Canapele modulare bar cafenea club discoteca MAGNUM  Canapeaua Magnum este... o canapea eleganta si versatila care se preteaza atat in cluburi cat... din colectia noastra de mobilier profesional destinat clientilor nostri pretentiosi ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Spatiu comercial - 500 mp centrul istoric glx071202

Spatiu comercial - 500 mp Centrul Istoric GLX071202


terase, cluburi, localuri, cu un acces usor, avand o deschiderea stradala de aprox..., pentru club-cazinou, club, discoteca sau alte activitati. Ar mai fi de mentionat... si bucataria partial utilata precum si o parte din mobilierul aferent sunt incuse in chirie ... »
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
23 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea