Inscrie firma »

mobila bucatarie fronturi mdf - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre mobila bucatarie fronturi mdf
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Mobila bucatarie cu fronturi mdf

Mobila bucatarie cu fronturi MDF


Fronturi MDF, electrocasnice marca Pyramis,feronerie Grass si Blum. http://www.vreauoferta.ro/produse/mobila-de-casa/bucatarie/bucatarie-cu-fronturi-mdf ... »
Buyer Member 10 ani
Constanta
 Mobila bucatarie mcbuc023 cu fronturi

Mobila Bucatarie MCBUC023 cu fronturi MDF Furniruit


Mobila Bucatarie MCBUC023 executata din Pal Melaminat finisata cu ABS grosime 0....4x22 la cutii cu fronturi din MDF FURNIRUIT STEJAR sau MDF VOPSIT i, blat ... »

Pret: 5476.13 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Mobilier bucatarie mdf

Mobilier Bucatarie MDF


,4 mm si fronturi (usi si fete de sertar) din MDF. Mobilierul contine...Aceasta bucatarie este confectionata din pal melaminat 18 mm,canturi ABS de 0 ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Mobila la comanda pentru bucatarii

Mobila la comanda pentru bucatarii


Accesorii mobilier, fronturi din lemn masiv si MDF vopsit etc. Aici veti... gasi informatii gratuite atat pentru producatorii de mobila, cat si pentru voi cei... care va doriti mobila cu un design modern sau clasic la o calitate exceptionala ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Mobila de bucatarie

Mobila de bucatarie


Mobilier de bucatarie realizat din pal,mdf sau fronturi de usi de 18 mm si blat... la lovituri). Mobila de bucatarie poate sa includa inaltator de aluminiu....4 mm sau dupa preferintele clientului ,la usile mobilei de bucatarie se pot folosi ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Mobila bucatarie linea glossy red

Mobila Bucatarie Linea Glossy Red


Mobila de bucatarie Materiale carcasa PAL 18 mm, gris aluminiu Materiale... fronturi: MDF lucios infoliat, rame aluminiu, geam sablat Accesorii: Blat PAL ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Mobilier bucatarie - andrea-

Mobilier Bucatarie - Andrea-


. Fronturile sunt realizate din M.D.F finisat cu folie de inalta calitate, Blatul este ... »

Pret: 3247 RON
Buyer Member 10 ani
Bacau
 Bucatarie carissa

Bucatarie Carissa


spectaculoasa Compozitia: Fronturi din MDF vopsit in camp electrostatic in 5 straturi.... Placari laterale din MDF vopsit in camp electrostatic in 5 straturi sau furnir de lemn ... »
Oferit de:Svea
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Bucatarie rosa

Bucatarie Rosa


, galben pal si verde. Compozitia: Fronturi din MDF...Este o bucatarie care se poate adapta la orice fel de incapere, are forme ... »
Oferit de:Svea
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Bucatarie brina

Bucatarie Brina


. Compozitia: Fronturi din MDF infoliat ... »
Oferit de:Svea
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Bucatarie pina

Bucatarie Pina


: Fronturi din MDF infoliat, rafturi si elemente deschise in MDF vopsit in camp ... »
Oferit de:Svea
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Bucatarie olea

Bucatarie Olea


fara a compromite designul fronturilor bucatariei, si in plus o mai mare capacitate...Olea este o bucatarie speciala care combina eleganta furnirului de nuc American... cu stralucirea si frumusetea elementelor de un alb stralucitor. Bucataria Olea poate fi ... »
Oferit de:Svea
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Bucatarie clivia

Bucatarie Clivia


Bucataria Clivia se remarca prin echilibru intre clasic si functional, usi... si adanci, cu un blat de bucatarie din material compozit care acopera partea central... a bucatariei. Poate fi o combinatie dintre culoarea placuta a vaniliei si cea a fagului ... »
Oferit de:Svea
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Mobila bucatarie acropole

Mobila bucatarie ACROPOLE


Mobila Bucatarie ACROPOLEMobila de bucatarie ACROPOLE face parte din colectia... de bucatarii standard de la MobilaMania.roAcest mobilier de bucatarie imbina design-ul... modern cu confortul datorita formei sale ergonomice. Asezata in spatiul dvs, mobila ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Mobila bucatarie napoli

Mobila bucatarie NAPOLI


Mobila Bucatarie NAPOLIMobila de Bucatarie NAPOLI face parte din colectia... de bucatarii standard de la MobilaMania.roAcest mobilier de bucatarie imbina design-ul... modern cu confortul datorita formei sale ergonomice. Asezate in spatiul dvs, mobila ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Mobila bucatarie catania

Mobila bucatarie CATANIA


Mobila Bucatarie CATANIAMobila de bucatarie CATANIA face parte din colectia... de bucatarii standard de la MobilaMania.roAcest mobilier de bucatarie imbina design-ul... modern cu confortul datorita formei sale ergonomice. Asezate in spatiul dvs, mobila ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Mobila bucatarie latina

Mobila bucatarie LATINA


Mobila Bucatarie  LATINAMobila de Bucatarie LATINA face parte din colectia... de bucatarii moderne de la MobilaMania.roAcest mobilier de bucatarie imbina design-ul... modern cu confortul datorita formei sale ergonomice. Asezata in spatiul dvs, mobila ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Mobila bucatarie calliope

Mobila bucatarie CALLIOPE


Mobila Bucatarie CALLIOPEMobila de Bucatarie CALLIOPE face parte din colectia... de bucatarii standard de la MobilaMania.roAcest mobilier de bucatarie imbina design-ul... modern cu confortul datorita formei sale ergonomice. Asezate in spatiul dvs, mobila ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Mobila bucatarie efes

Mobila bucatarie EFES


Mobila Bucatarie  EFESMobila de Bucatarie EFES face parte din colectia... de bucatarii high quality de la MobilaMania.roAcest mobilier de bucatarie imbina design-ul... modern cu confortul datorita formei sale ergonomice. Asezata in spatiul dvs, mobila ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Mobila bucatarie genova

Mobila bucatarie GENOVA


Mobila Bucatarie GENOVAMobila de Bucatarie GENOVA face parte din colectia... de bucatarii standard de la MobilaMania.roAcest mobilier de bucatarie imbina design-ul... ABS 0.4 mmFronturi (usi, sertare) - MDF VOPSIT (LACUIT)Suprafata lucru - BLAT ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Mobila bucatarie monza

Mobila bucatarie MONZA


Mobila Bucatarie  de colt MONZAMobila de Bucatarie MONZA face parte... din colectia de bucatarii moderne de la MobilaMania.roAcest mobilier de bucatarie imbina..., mobila de bucatarie MONZA va ajuta la crearea unei ambiante placute, dand un plus ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Mobila bucatarie roma

Mobila bucatarie ROMA


Mobila Bucatarie ROMAMobila de Bucatarie ROMA face parte din colectia... de bucatarii standard de la MobilaMania.roAcest mobilier de bucatarie imbina design-ul... modern cu confortul datorita formei sale ergonomice. Asezata in spatiul dvs, mobila ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Mobila bucatarie same

Mobila bucatarie SAME


Mobila Bucatarie SAMEMobila de Bucatarie SAME face parte din colectia... de bucatarii standard de la MobilaMania.roAcest mobilier de bucatarie imbina design-ul... modern cu confortul datorita formei sale ergonomice. Asezata in spatiul dvs, mobila ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Mobila bucatarie siena

Mobila bucatarie SIENA


Mobila Bucatarie SIENAMobila de Bucatarie SIENA face parte din colectia... de bucatarii moderne de la MobilaMania.roAcest mobilier de bucatarie imbina design-ul... modern cu confortul datorita formei sale ergonomice. Asezata in spatiul dvs, mobila ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Living e-mo-40

Living e-MO-40


cel afisat pentru fronturi MDF.Usile si sertarele sunt prevazute cu sistem tip on... de sertar sunt executate din MDF vopsit.Pretul pentru acest mobilier cu usi si fete... si la fetele de sertar. Pretul se va modifica in 2600 RON pentru fronturi Pal sau va ramane ... »

Pret: 4320 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
30 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"mobila bucatarie fronturi mdf" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea