Inscrie firma »

ministerul finante bilant contabil - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre ministerul finante bilant contabil
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Bilant contabil

Bilant contabil


Bilantul contabil este documentul contabil de sinteza, prin care se prezinta... si prezentarea completului bilantier, Ministerul Finantelor, prin Colegiul Consultativ... al Contabilitatii, elaboreaza modele de situatii privind bilantul si celelalte componente pentru ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Contabfull - servicii complete de contabilitate

CONTABFULL - Servicii complete de contabilitate


si certificarea situatiilor financiare anuale ( bilant contabil, contul de profit si pierdere... in relatia cu organele de control ale Ministerului Finantelor Publice....Servicii profesionale de evidenta contabila: - inregistrarea in ordine ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Contabilitate autorizata la preturi accesibile

Contabilitate autorizata la preturi accesibile


legate de salarii Intocmire si certificare bilant contabil Evidenta si urmarirea... al Ministerului Finantelor strict pentru firma solicitatoare. Tax planning - consta intr...Servicii complete de contabilitate Intocmire documente primare Intocmire ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Contabilitate bugetara

Contabilitate Bugetara


de la Ministerul Economiei si Finantelor Publice: export pe discheta a darii de seama contabile... de venituri si cheltuieli, bilant contabil automat, situatia activelor si datoriilor...Aplicatia integrata de managemnent financiar-contabile "All in All ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 12 ani
Valcea
 Servicii contabilitate si consultanta

Servicii contabilitate si consultanta


de stat si bugetelor locale; - intocmirea si depunerea bilantului contabil...: - reprezentarea in relatiile cu organele de control ale Ministerului Finantelor Publice...Contabilitate primara: - intocmirea in format electronic a registrului de casa ... »
Buyer Member 5 ani
Timis
 Contabilitatea intreprinderilor - indrumar practic

Contabilitatea intreprinderilor - indrumar practic


anuale si a raportarilor anuale la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor... economiei si finantelor nr.3512/2008 privind documentele financiar contabile. Ordinul nr...CONTABILITATEA INTREPRINDERII : Indrumar practic actualizat si completat ... »

Pret: 59.5 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Zbuget c/s - expertul dumnavoastra in contabilitate

ZBUGET C/S - Expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !


de seama in aplicatia Ministerului de Finante MODULUL REGISTRU C.F.P. asigura...ZBUGET C/S este conceput sa fie independent de un anumit sistem contabil... software nominalizate asigurand accesarea diverselor tipuri de operatiuni contabile ... »
Buyer Member 12 ani
Braila
 Consultanta in afaceri si management

CONSULTANTA IN AFACERI SI MANAGEMENT


a rezultatelor financiare contabile - Intocmirea si depunerea bilantului contabil 5... financiara,servicii de contabilitate, finantari, planuri de afacere, evaluari... Ministerului Muncii sau autoritatilor fiscale 3. MANAGEMENTUL FINANCIAR ... »
Light Member 13 ani
Bacau
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"ministerul finante bilant contabil" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea