Inscrie firma »

metabond vaseline speciale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre metabond vaseline speciale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Metabond - vaselina ht

METABOND - VASELINA HT


Vaselina cu solutie de innobilare, rezistenta la apa si la uzuri pentru... microceramic care favorizeaza alunecarea. Aceasta vaselina pe baza de aluminiu complex... special EP, in timpul solicitarii, varfurile rugozitatilor din zonele de frecare se ... »

Pret: 213 RON
 Metabond vaselina 1.5 ep 400g

Metabond Vaselina 1.5 EP 400g


Metabond Vaselina 15EP 400g supraalcalina, utilizabila la temperaturi mari... Documente descarcabile Fisa tehnica de securitate Metabond Vaselina 15EP Lista... de preturi MetabondCariera MetabondSpecificatii Vaselina pe bazasulfonati calciu complex ... »

Pret: 203 RON
Oferit de:GUMAX SRL
Buyer Member 15 ani
Covasna
 Metabond m

METABOND M


ºi temperaturii, METABOND M intrã în reacþie chimic...ã cu orice tip de lubrifiant, cu vaseline ºi uleiuri sintetice ºi minerale...ã calificare ºi folosirea unor unelte speciale. Se adaugã direct la lubrifiant ... »
Buyer Member 11 ani
Galati
 Metabond - vaselina hi tech ep 1,5 /

METABOND - VASELINA HI TECH EP 1,5 / EP 2


Vaselina METABOND TIP 1,5 HITECH este un lubrifiant exceptional... de calciu complecsi si adaosul de penetratie 1.5 combinata cu METABOND EP gras ii... de litiu si la alte tipuri de unsori. METABOND se leaga chimic de atomii de metal ... »

Pret: 213 RON
 Metabond spray 250ml

Metabond Spray 250ml


METABOND SPRAY cu pompa este un ulei special in amestec cu alte hidrocarburi... in miscare care necesita ungere, in special acolo unde pot apare solicitari extreme... pneumatice, unelte de pescuit. Se poate utiliza simultan cu alte uleiuri sau vaseline. ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Metabond vielzweck - ulei special cu

METABOND VIELZWECK - ULEI SPECIAL CU POMPA


etabond-Vielzweck - ulei special cu pompã, Soluþie de î...ângã orice tip de lubrifiere. Nu este inflamabil. METABOND-este lubrifiant cu î...þial ºi fãrã presiune ºi temperaturã. METABOND-cu pomp ... »

Pret: 204 RON
 Tratament motor metabond old spezial

TRATAMENT MOTOR METABOND OLD SPEZIAL


, motoare speciale, bineinteles adaugat uleiului de motor indicat. Tratamentul... de motor METABOND OLD SPEZIAL a fost dezvoltat datorita fenomenului de uzura aparut..., tractoare, motoare de vapor, motoare speciale. In cazul celor mai multor autoturisme ... »

Pret: 206 RON
 Vasiline speciale

vasiline speciale


METABOND vaselina 2 EP 400 gr - 190 lei Descrierea produsului: VASELINA.... - VASELINA METABOND TIP 2 HI-TECH protejeazã suprafeþele î... METABOND TIP 2 HI-TECH este un lubrifiant exceptional cu intrebuintari multiple ... »
Buyer Member 11 ani
Galati
 Vasiline speciale

vasiline speciale


METABOND vaselina HT 400 gr - 190 lei Vaselina cu solutie de innobilare... modificati si material microceramic care favorizeaza alunecarea. Aceasta vaselina... ...+220°C. Ca efect al aditivului special EP, in timpul solicitarii, varfurile ... »
Buyer Member 11 ani
Galati
 Vasiline speciale

vasiline speciale


METABOND vaselina WF 400 gr - 194 lei... de utilizare: METABOND WF este o vaselinã care se poate utiliza la presiuni ridicate... ________________________________________ Vaselinã dezvoltãt pentru folosire îndelungatã, cu solu ... »
Buyer Member 11 ani
Galati
 Vasiline speciale

vasiline speciale


METABOND vaselina 1,5 EP 400 gr - 190 lei... ________________________________________ Vaselina METABOND TIP 1,5 HITECH este un lubrifiant exceptional cu intrebuintari... complecsi si adaosul de penetratie 1.5 combinata cu METABOND EP gras ii confera ... »
Buyer Member 11 ani
Galati
 Tratamente motor

TRATAMENTE MOTOR


METABOND OLD Spezial 250 ml - 180 lei METABOND OLD SPEZIAL a fost dezvoltat..., la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare de vapor, motoare speciale... acestuia. Se amesteca cu orice tip de lubrifiant, cu vaseline si uleiuri sintetice ... »
Buyer Member 11 ani
Galati
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea