Inscrie firma »

mecanismul de transmisie a miscari - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre mecanismul de transmisie a miscari
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Macara turn a 694

Macara Turn A 694


si scaune alezate - mecanisme de antrenare pe rulmenti si transmisie planetara cu priza... directa - miscari orizontale prin ajustarea continua a vitezei si viteza de fluaj ... »
Oferit de:METROMAK SRL
Buyer Member 7 ani
Dolj
 Macara turn a 695 flat top

Macara Turn A 695 flat top


cu bolturi si scaune alezate - mecanisme de antrenare pe rulmenti si transmisie... planetara cu priza directa - miscari orizontale prin ajustarea continua a vitezei ... »
Oferit de:METROMAK SRL
Buyer Member 7 ani
Dolj
 Macara turn a 806

Macara Turn A 806


- mecanisme de antrenare pe rulmenti si transmisie planetara cu priza directa - miscari ... »
Oferit de:METROMAK SRL
Buyer Member 7 ani
Dolj
 Masina de frezat dewalt dw625ek

Masina de frezat DeWalt DW625EK


pentru eliminarea miscarii initiale la demarare ce poate deteriora cutitul... din bronz-fosfor fixate in cutia de transmisie din aluminiu dur turnat...-o singura operatie reducand timpul de lucru Mecanismul pentru blocarea axului ... »

Pret: 2313 RON
Silver Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Masina de frezat pentru canturi dewalt dw670

Masina de frezat pentru canturi DeWalt DW670


Pornire lenta pentru eliminarea miscarii initiale la demarare ce poate deteriora... de doua bucse din bronz-fosfor fixate in cutia de transmisie din aluminiu dur turnat...-o singura operatie reducand timpul de lucru Mecanismul pentru blocarea axului ... »

Pret: 1158 RON
Silver Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Masina de frezat dewalt dw625ek

Masina de frezat DeWalt DW625EK


de finisaj in toate tipurile de material Pornire lenta pentru eliminarea miscarii... de transmisie din aluminiu dur turnat prin centrifugare pentruaplicatii sigure, precise... efectuate intr-o singura operatie reducand timpul de lucru Mecanismul pentru blocarea ... »

Pret: 2503 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Gold Member 7 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Camera ip, tip dome, ir, pir, fd7131

Camera IP, tip Dome, IR, PIR, FD7131


supravegheate. Avand un mecanism sofisticat de miscare pe 3 axe si un design industrial...; - Conector GPIO pentru atasarea unor senzori si dispozitive de alarmare; - Transmisie...; - 3 ferestre configurabile de detectie a miscarii; - Inversare si oglindire ... »
Oferit de:SC Seektron SRL
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Camera ip,tip dome, ir, pir, dual codec, fd7132

Camera IP,tip Dome, Ir, PIR, Dual Codec, FD7132


acoperirea in totalitate a zonei supravegheate. Avand un mecanism sofisticat de miscare... senzori si dispozitive de alarmare; - Transmisie a datelor criptata prin HTTPS... ajustabile; - Imprimare timp si text; - 3 ferestre configurabile de detectie a miscarii ... »
Oferit de:SC Seektron SRL
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Camera supraveghere ip speed dome 12x vivotek sd8121

Camera supraveghere IP speed dome 12X Vivotek SD8121


. Vivotek SD8121 are un mecanism complex pan/tilt, prin care permite miscarea rapida... de detectare a miscarii 4 intrari si o iesire pentru senzori si dispozitive de alarmare... transmisie de date securizate Utilizatori: 10 Indicatoare LED-uriIndicator de alimentare ... »

Pret: 4232 RON
Buyer Member 8 ani
Arges
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


generate de miscarile tectonice, -sa faca fata solicitarilor climatice determinate... mai mic, iar pierderea de caldura mai scazuta. Mecanismele (sau modurile... superficiale interioare si exterioare (Rtsi/Rtse), aferente transmisiei prin convectie ... »
Buyer Member 12 ani
Arad
Masina de frezat DeWalt DW621K
Tip produs: - controlul electronic al vitezei - aluminiu si plastic - Mecanismul pentru blocarea axului de transmisie permite schimbarea rapida a cutitului... eliminarea miscarii initiale care poate sa deregleze cutitul- Doua coloane de ghidare ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 2186 RON
Comanda acum »
Masina de frezat DeWalt DW625EK
Tip produs: dewalt - masini de frezat de finisaj in toate tipurile de material Pornire lenta pentru eliminarea miscarii... de transmisie din aluminiu dur turnat prin centrifugare pentruaplicatii sigure, precise... efectuate intr-o singura operatie reducand timpul de lucru Mecanismul ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 2503 RON
Comanda acum »
Camera supraveghere IP speed dome 12X Vivotek SD8121

. Vivotek SD8121 are un mecanism complex pan/tilt, prin care permite miscarea rapida... de detectare a miscarii 4 intrari si o iesire pentru senzori si dispozitive de alarmare... transmisie de date securizate Utilizatori: 10 Indicatoare ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 4232 RON
Comanda acum »
Malavit Lotiune Naturala 30 ml - Damar General Trading
Tip produs: solutii prin miscari involuntare cu caracter segmentar, aritmice, rapide, dezordonate, lipsite... de ani de cercetari si studii, microflora bacteriana nu a dezvoltat nici un mecanism... de infectii/boli cu transmisie sexuala (ITS/BTS). De mentionat ca ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 35.56 RON
Comanda acum »
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea