Inscrie firma »

mecanismul de transmisie a miscari - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre mecanismul de transmisie a miscari
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masina de frezat 2000w cu reglaj de adancime 1/2"

Masina de frezat 2000W cu reglaj de adancime 1/2"


pentru eliminarea miscarii initiale care poate sa deregleze cutitul, caracteristica... repetitive cu scopul reducerii timpului de setare Mecanismul pentru blocarea axului... de transmisie permite schimbarea rapida a cutitului cu o singura cheie fixa Designul compact ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Macara turn a 694

Macara Turn A 694


cu bolturi si scaune alezate - mecanisme de antrenare pe rulmenti si transmisie... planetara cu priza directa - miscari orizontale prin ajustarea continua a vitezei ... »
Oferit de:METROMAK SRL
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Macara turn a 695 flat top

Macara Turn A 695 flat top


si transmisie planetara cu priza directa - miscari orizontale prin ajustarea continua... DIN - conexiuni cu bolturi si scaune alezate - mecanisme de antrenare pe rulmenti ... »
Oferit de:METROMAK SRL
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Macara turn a 806

Macara Turn A 806


- mecanisme de antrenare pe rulmenti si transmisie planetara cu priza directa - miscari ... »
Oferit de:METROMAK SRL
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Camera ip vivotek fd7131

Camera IP Vivotek FD7131


acoperirea in totalitate a zonei supravegheate. Avand un mecanism sofisticat de miscare... si dispozitive de alarmare; -Transmisie a datelor criptata prin HTTPS. Sistem: -CPU: VVTK... si text; -3 ferestre configurabile de detectie a miscarii; -Inversare & oglindire ... »

Pret: 1560 RON
Buyer Member 12 ani
Arges
 Camera ip vivotek fd7132

Camera IP Vivotek FD7132


varifocala, permitand acoperirea in totalitate a zonei supravegheate. Avand un mecanism... atasarea unor senzori si dispozitive de alarmare; -Transmisie a datelor criptata...; -Imprimare timp si text; -3 ferestre configurabile de detectie a miscarii; -Inversare ... »

Pret: 1820 RON
Buyer Member 12 ani
Arges
 Camera ip, tip dome, ir, pir, fd7131

Camera IP, tip Dome, IR, PIR, FD7131


supravegheate. Avand un mecanism sofisticat de miscare pe 3 axe si un design industrial...; - Transmisie a datelor criptata prin HTTPS. Sistem: - CPU: VVTK-1000 SoC; - RAM: 64...; - Imprimare timp si text; - 3 ferestre configurabile de detectie a miscarii ... »
Oferit de:SC Seektron SRL
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Camera ip,tip dome, ir, pir, dual codec, fd7132

Camera IP,tip Dome, Ir, PIR, Dual Codec, FD7132


acoperirea in totalitate a zonei supravegheate. Avand un mecanism sofisticat de miscare... senzori si dispozitive de alarmare; - Transmisie a datelor criptata prin HTTPS... configurabile de detectie a miscarii; - Inversare si oglindire; - Suporta acoperirea ... »
Oferit de:SC Seektron SRL
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Camera ip vivotek fd7131, cmos, poe, 3gpp, 3 axe manual

Camera IP Vivotek FD7131, CMOS, POE, 3GPP, 3 axe manual


acoperirea in totalitate a zonei supravegheate. Avand un mecanism sofisticat de miscare... si dispozitive de alarmare; -Transmisie a datelor criptata prin HTTPS. Sistem: -CPU.... Management evenimente: -3 ferestre de detectie a miscarii; -O intrare si o iesire ... »

Pret: 1045 RON
Buyer Member 12 ani
Arges
 Camera ip vivotek fd7132, poe, 3gpp, 3 axe manual

Camera IP Vivotek FD7132, POE, 3GPP, 3 axe manual


varifocala, permitand acoperirea in totalitate a zonei supravegheate. Avand un mecanism... pentru atasarea unor senzori si dispozitive de alarmare; -Transmisie a datelor... sunet. Management evenimente: -3 ferestre de detectie a miscarii; -O intrare ... »

Pret: 1240 RON
Buyer Member 12 ani
Arges
 Camera supraveghere ip speed dome 12x vivotek sd8121

Camera supraveghere IP speed dome 12X Vivotek SD8121


. Vivotek SD8121 are un mecanism complex pan/tilt, prin care permite miscarea rapida... de detectare a miscarii 4 intrari si o iesire pentru senzori si dispozitive de alarmare... transmisie de date securizate Utilizatori: 10 Indicatoare LED-uriIndicator de alimentare ... »

Pret: 4232 RON
Buyer Member 12 ani
Arges
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


, -sa corespunda eforturilor generate de miscarile tectonice, -sa faca fata.... Mecanismele (sau modurile) de transfer al caldurii sunt: conductia termica, convectia... interioare si exterioare (Rtsi/Rtse), aferente transmisiei prin convectie si radiatie ... »
Buyer Member 16 ani
Arad
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea