Inscrie firma »

masini pentru gresie faianta - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masini pentru gresie faianta
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Rotita pentru masina taiat gresie

Rotita pentru masina taiat gresie faianta


de taiat gresie si faianta. Rotitele Art. 4C sunt folosite pentru modelul de masina...Modelele Sigma Art. 14A si Sigma Art. 4C sunt rotite de rezerva pentru masinile... Art. 2D Sigma 63 cm, iar Art. 14A se folosesc pentru toate celelate modele ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Masina manuala pentru taiat

Masina manuala pentru taiat gresie si faianta Battipav Profi 80 alu


Lungime de taiere 830 mmDimensiune max. placa pentru taiere diagonala 580 ... »

Pret: 1646 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Masina profesionala pentru taiat

MASINA PROFESIONALA PENTRU TAIAT GRESIE SI FAIANTA SIGMA SERIE 3 C 2 77cm


Masina profesionala pentru taiat faianta si gresie SIGMA art 3C2-77cm Pentru... Masina de taiat gresie si faianta SIGMA art 3 C2 de cm are urmatoarele... principalele caracteristici ale masinilor de taiat placi ceramice Sigma. Potrivita pentru ... »

Pret: 1680 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Masini de taiat gresie si

Masini de taiat gresie si faianta


Producatorul italian de masini de taiat gresie si faianta Sigma ofera...: precizia, manevrabilitatea si greutatea scazuta. Masinile de tait gresie si faianta... de masini de taiat gresie si faianta, cateva dintre acestea fiind: - Masina de taiat ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Masina taiat gresie faianta

Masina taiat gresie faianta


Masina de taiat gresie si faianta Art. 7A Sigma 33 cm este o masina adecvata... nicio nevoie de adaptare. Caracteristici - Masina taiat gresie faianta Art. 7A... pentru uzul profesional, dar si pentru amatori. Are rigla de masurare fixa, iar masa ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Masina taiat gresie faianta

MASINA TAIAT GRESIE FAIANTA


Masina de taiat gresie, faianta, granit, electrica 800W;2 discuri incluse... de 200x22.2mm;cu masa de lucru inoxidabila pentru recuperarea si evacuarea apei ... »
Oferit de:Euskadi Invest
Buyer Member 12 ani
Tulcea
 Masini taiat gresie faianta sigma

Masini taiat gresie faianta Sigma


Caracteristici pentru masina de taiat gresie si faianta Art. 4A Sigma 75 cm ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Masina taiat gresie faianta sigma 90

Masina taiat gresie faianta Sigma 90 cm


Masina de taiat gresie si faianta Art. 3DK Sigma 90 cm este recomandata pentru... de taiat gresie si faianta Art. 3DK Sigma 90 cm are urmatoarele caracteristici... cei mai exigenti utilizatori. Sistemul de taiere al acestei masini este de tip ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Masini taiat gresie faianta sigma

Masini taiat gresie faianta Sigma 128 cm


Masina de taiat gresie si faianata Art. 3EK Sigma 128 cm este un produs mai nou... a placilor ce pot fi taiate cu acest model este de 20 mm. Masina de taiat gresie... drept, cat si in diagonala. Masina poate taia placi cu o lungime maxima de 128 cm ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Masina de taiat gresie si

Masina de taiat gresie si faianta TC 201


450 mm - Greutate masina: 18 kg SET DE LIVRARE: - Disc diamantat pentru... de transport - Suport pentru depozitare cablu de alimentare. Masina profesionala... portabila pentru taiat gresie cu disc diamantat. Taierea se realizeaza prin miscarea ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Masina de taiat gresie si

Masina de taiat gresie si faianta TC 230


470 mm - Greutate masina: 19 kg SET DE LIVRARE: - Disc diamantat pentru... de transport - Suport pentru depozitare cablu de alimentare. Masina profesionala... portabila pentru taiat gresie cu disc diamantat. Taierea se realizeaza prin miscarea ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Masina de taiat gresie si

Masina de taiat gresie si faianta TCR 230 Fartools


alimentarea razei laser Masina profesionala portabila pentru taiat gresie cu disc... taierea precisa si usoara a placilor de mari dimensiuni. Pentru taieri ude, masina... executarea de taieri precise. Masina este asezata pe picioare pentru lucru confortabil ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Masini de taiat gresie,

Masini de taiat gresie, faianta, marmura


Masini de taiat gresie, faianta, marmura, granit, profesionale cu ghidaj pentru ... »
Oferit de:Euskadi Invest
Buyer Member 12 ani
Tulcea
 Masina de taiat gresie si

Masina de taiat gresie si faianta Combi 200 VA


Masina de taiat gresie si faianta Combi 200 VA Masina de taiat gresie..., faianta Combi 200VA Diametru disc 200 mm Diametru prindere disc 25.4 mm Lungime max... lateral Discuri pentru diverse tipuri de materiale Kit roti pentru transport facil ... »

Pret: 3900 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Masina taiat gresie-faianta bt-tc

Masina taiat gresie-faianta BT-TC 600


cu scopul pentru care a fost creatã. Legenda 1. Disc de separare cu diamant 2.... Recipient pentru apã 3. Opritor paralel 4. Masã de tãiere a maºinii 5. Stecher RCD ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Masina taiat gresie faianta sigma

Masina taiat gresie faianta Sigma 51cm Art. 2A


Masina de taiat gresie si faianta Art. 2A Sigma 51 cm este o masina comacta..., foarte usor de utilizat. Lungimea maxima a placilor poate fi de 51 cm, iar pentru... taierea in diagonala: 35x35 cm. Grosimea maxima a placilor de grsie si faianta ce pot ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Masini taiat gresie faianta sigma

Masini taiat gresie faianta Sigma 51cm Art. 5A


Masina de taiat gresie si faianta Art. 5A Sigma 51 cm - caracteristici: - masa... lata pentru sustinerea placilor; - dubla reglare; - rigla mobila - se roteste... de demontat pentru un transport facil. ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Masina taiat gresie si

MASINA TAIAT GRESIE SI FAIANTA PORTELANATA SIGMA 75 CM art 4 A


Masina de taiat gresie si faianta SIGMA 75 cm art 4 A ,are placa de sprijin... ale masini de taiat faianta Sigma. . Potrivita pentru toate tipurile de placi ceramice... de demontat pentru a se asigura dimensiuni compacte pentru transport facil. Sistem ... »

Pret: 1600 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Masina de taiat gresie si

Masina de taiat gresie si faianta TT 200 EM Clipper


x 360 mm - Greutate masina: 19 kg Cutie de protectie pentru usurinta...Masina profesionala. 1 disc diamantat si ustensile incluse. Cutie ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Masina de taiat gresie si

Masina de taiat gresie si faianta TR 200 E Clipper Norton


de taiere: 780 x 395 mm - Greutate masina: 30 kg Proiectata cu pompa de apa pentru...Masina profesionala. 1 disc diamantat si ustensile incluse. Taiere curata... la 45 de grade. Picioare de sustinere cu balamale si roti pentru transport. Pret ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Masina de taiat gresie si

Masina de taiat gresie si faianta TCR 720


razei laser Masina profesionala portabila pentru taiat gresie cu disc diamantat... masina: 45 kg SET DE LIVRARE: - Disc diamantat pentru materiale ceramice 200 x 22... si usoara a placilor de mari dimensiuni Pentru taieri ude, masina fiind prevazuta ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Adaptor curatare rosturi faianta si

Adaptor curatare rosturi faianta si gresie 568 DREMEL


ideal pentru indepartarea adezivului de montare dintre placile de faianta... si gresiecompatibil cu masina de debitat slefuit si polizat 200-5 Dremel si masina electrica...�ie cu daltuirea manualareglaj simplu al adancimiighidajul mentine masina ... »

Pret: 87.1 RON
Buyer Member 9 ani
Brasov
 Water zoom-aparat de spalat mocheta ,gresie faianta

Water Zoom-aparat de spalat mocheta ,gresie faianta


Curatati toata gradina si masina ta cu un singur aparat,  Water Zoom! V... de curatat? Va prezentam  Water Zoom, revolutionarul echipament pentru spalare... presiune. Water Zoom  foloseste tehnologia comprimarii apei pentru a oferi un jet ... »

Pret: 136.85 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Masina de taiat gresie/faianta far

Masina de taiat gresie/faianta FAR Tools TC 180 Hobby


pentru taiat gresie cu disc diamantat.Taierea se realizeaza prin miscarea placii...PRODUCATOR:FAR GROUP, FrantaCARACTERISTICI:Masina semi-profesionala portabila....Toate componentele masinii sunt tratate impotriva coroziunii cu vopsea epoxidica ... »
Buyer Member 6 ani
Gorj
 Masina taiat gresie si

Masina taiat gresie si faianta Battipav Profi 80 Alu


Masina taiat gresie si faianta Battipav Profi 80 Alu Date tehnice... Lungime de taiere 830 mm Dimensiune max. placa pentru taiere diagonala 580 x 580 mm ... »

Pret: 1599 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
1371 produse / 55 pagini
25 produse pe pagina.

"masini pentru gresie faianta" in Firme Hot - 14 Rezultat(e)
Folositi cautarea