Inscrie firma »

masini laser - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masini laser
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masini de debitat cu laser

Masini de debitat cu laser


Masini de debitat cu laser 2D / 3D Masini de taiat cu laser CO2 / Fiber laser... Firma ofera o gama foarte variata de sisteme pentru debitare cu laser Mese ... »
Buyer Member 12 ani
Alba
 Masini de sudura cu laser

Masini de sudura cu laser


pentru diverse operatii de sudura cu laser. Aceste masini sunt destinate in special...Masini modulare, automate, de inalta productivitate, care pot fi configurate ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Masina de gravat laser

MASINA DE GRAVAT LASER


30W.460x305mm,DISPOZITIV DE ROTIRE,MASA DE TAIERE,COMPRESOR,EXHAUSTOR,LENTILE 1,5-2-4 TOLI. FOLOSITA 1700 ORE. LUCREAZA DIRECT DIN COREL DRAW. PRET: 10000 EURO CU TVA INCLUS... ... »
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Masini cnc debitare cu laser

Masini CNC debitare cu Laser


Laser Prima Power Fiber laser 2 KW. Fiber laser cu rezonator IPG - USA Masa ... »

Pret: 380000 EUR
Gold Member 8 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Debitare laser

Debitare laser


Pe masina de debitat cu laser se pot decupa din tabla de otel, aluminiu, inox... forjat -table perforate Masina de debitat cu laser este un instrument extrem ... »
Gold Member 7 ani
Bucuresti
 Masina de marcat cu laser winter rj

Masina de marcat cu laser Winter RJ YAG


Caracteristici: Masina de marcat cu laser Winter RJ YAG este un echipament..., materialelor de constructii, echipamentelor medicale etc. Aceasta masina de marcat cu laser..., nylon, PEC, PVC etc. Aceasta masina de marcat cu laser este prevazuta cu sistem ... »

Pret: 9405 EUR
Gold Member 3 ani
Iasi
Comanda acum
 Lasere

LASERE


- spectacol cu lasere de exterior monocolor, bicolor sau multicolor... pe cladirile alaturate - posibilitate de instalare lasere albe de 30W, vizibile pana la 50...km fara obturare - masini de fum ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Masina de marcat cu laser fiber

Masina de marcat cu laser fiber Winter LaserMax Fiber FL 200


Caracteristici: Masina de marcat cu laser fiber Winter LaserMax Fiber FL 200Â..., incorporate intr-o carcasa de protectie Aceasta masina de marcat cu laser fiber poate fi... echipamente, elementelor de control etc. Aceasta masina de gravat cu laser permite ... »

Pret: 9801 EUR
Gold Member 3 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina portabila, automata, de taiat metale, cu

Masina portabila, automata, de taiat metale, cu plasma si oxi-gaz COBRA


Masinile de taiat metale cu plasma sau oxi-gaz, seria COBRA, ofera o mobilitate... mare: poate fi pliata si transportata cu o masina mica si poate fi utilizata atat... in interior cat si afara. Controlul automat al masinii asigura viteza, precizie ... »
Buyer Member 3 ani
Iasi
 Plotter lpkf protolaser s

Plotter LPKF ProtoLaser S


Masina compacta, cu laser, pentru fabricatia circuitelor imprimate prototip... si a loturilor mici, compusa din: unitate laser cu diode, carcasa laserului, masa de lucru xy... de pozitionare cu recunoastere fiduciala. Masina se livreaza cu pachetul de programe ... »
Oferit de:Interbusiness
Bronze Member 12 ani
Bucuresti
 Masina de taiat cu laser fiber

Masina de taiat cu laser fiber Winter FiberMax 1325 - 300 W


Caracteristici: Masina de taiat cu laser fiber Winter FiberMax 1325 - 300 WÂ..., incorporate intr-o carcasa de protectie Aceasta masina de taiat cu laser adopta..., consum redus de energie etc. Aceasta masina de taiat cu laser este prevazuta ... »

Pret: 143550 EUR
Gold Member 3 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina d104 cu laser si cap mecanic

Masina D104 cu laser si cap mecanic pentru realizarea de prototipuri de cablaje


Plotterul LPKF D104 este singura masina CNC la nivel mondial, pentru fabricatia... prototipurilor de cablaje imprimate, dotata cu 2 capete de lucru: unul cu laser (UV, fascicul ... »

Pret: 93750 EUR
Oferit de:Interbusiness
Bronze Member 12 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Masini de taiat si gravat/gravator cu

Masini de taiat si gravat/Gravator cu LASER


Masinile de taiat si gravat cu LASER sunt utilaje foarte des folosite... numitele lasere cu CO2 care nu ating puteri foarte mari si care pot grava si taia... materiale precum plexiglass-ul, lemn,forex,si alte materiale plastice.Laserele SUDA sunt ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Gravator laser stampile

Gravator laser STAMPILE


,realizare stampile,masina stampile,masina de facut stampile,cauciuc stampile - Router.../gravator laser cu o putere de 40 w,si o suprafata de lucru de 200 * 280 mm. - Gravatorul... laser are inclus un sitem de vacum care automat aspira toate resturile provenite ... »

Pret: 1700 EUR
Buyer Member 6 ani
Prahova
 Masina de gravat si taiat cu laser

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Winter LaserMax Maxi 1390 - 150 W Metal


Caracteristici: Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Winter LaserMax Maxi... Aceasta masina de gravat permite pozitionarea laserului rosu pentru a reduce timpii... 1390 - 150 W Metal THC este un echipament profesional dotat cu un laser CO2 ... »

Pret: 12375 EUR
Gold Member 3 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina de gravat si taiat cu laser

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Winter LaserMax Maxi 1390 - 150 W


Caracteristici: Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Winter LaserMax Maxi... Aceasta masina de gravat permite pozitionarea laserului rosu pentru a reduce timpii... 1390 - 150 W este un echipament profesional dotat cu un laser CO2 cu puterea ... »

Pret: 8811 EUR
Gold Member 3 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina de gravat si taiat cu laser

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Winter LaserMax Maxi 1326 - 150 W


Caracteristici: Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Winter LaserMax Maxi... Aceasta masina de gravat permite pozitionarea laserului rosu pentru a reduce timpii... 1326 - 150 W este un echipament profesional dotat cu un laser CO2 cu puterea ... »

Pret: 10791 EUR
Gold Member 3 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina de gravat si taiat cu laser

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Winter LaserMax Maxi 1325 - 150 W SERVO


Caracteristici: Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Winter LaserMax Maxi... 1325 - 150 W SERVO este un echipament profesional dotat cu un laser CO2 cu puterea... etc. pe dimensiunile axelor x si y de 1300 mm, respectiv 2600 mm Acest laser poate ... »

Pret: 13761 EUR
Gold Member 3 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina de gravat si taiat cu laser

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Winter LaserMax Maxi 1610 - 80 W Double-Head


Caracteristici: Aceasta masina de gravat si taiat cu laser CO2 este ideala... permite pozitionarea laserului rosu pentru a reduce timpii de ajustare Cadrul masinii.... pe dimensiunile axelor x si y de 1600 mm, respectiv 1000 mm Acest laser poate fi, de asemenea ... »

Pret: 6831 EUR
Gold Member 3 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina de gravat si taiat cu laser

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Winter LaserMax Maxi 9060 - 100 W


Caracteristici: Aceasta masina de gravat si taiat cu laser CO2 este ideala... pas cu pas Aceasta masina este extrem de flexibila fiind dotata cu un laser... laserului rosu pentru a reduce timpii de ajustare Cadrul masinii robust si elementele ... »

Pret: 7425 EUR
Gold Member 3 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina de gravat si taiat cu laser

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Winter LaserMax-Metall 1325 - 150 W


Caracteristici: Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Winter Laser... surub de ghidare Aceasta masina este extrem de flexibila fiind dotata cu un laser... laserului rosu pentru a reduce timpii de ajustare Cadrul masinii robust si elementele ... »

Pret: 19701 EUR
Gold Member 3 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina de gravat si taiat cu laser

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Winter LaserMax Mini Compact 5030


Caracteristici: Aceasta masina de gravat si taiat cu laser CO2 este ideala.... pe dimensiunile axelor x si y de 500 mm, respectiv 300 mm Acest laser poate fi, de asemenea... textile etc. Suprafetele din aluminiu sau inox nu pot fi gravate direct cu acest laser ... »

Pret: 5841 EUR
Gold Member 3 ani
Iasi
Comanda acum
Masina cu Telecomanda Battle Machines Laser Combat
Tip produs: - - swisslite Masina de jucarie cu telecomanda Battle Machines Laser Combat 23196 poate fi o... de tari pot fi masinile si cat de puternice sunt laserele, dar ce se intampla atunci... cand ambele sunt combinate?Ia nastere puternica ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 90
Comanda acum »
 Masina de taiat piele si materiale textile cu

Masina de taiat piele si materiale textile cu laser CO2 Winter LaserMax Maxi


Caracteristici: Masina de taiat piele si materiale textile cu laser CO2 Winter... pozitionarea laserului rosu pentru a reduce timpii de ajustare Cadrul masinii robust... LaserMax Maxi 1610 - 80 W Double-Head este un echipament profesional dotat ... »

Pret: 12375 EUR
Gold Member 3 ani
Iasi
Comanda acum
2472 produse / 99 pagini
25 produse pe pagina.

"masini laser" in Firme Hot - 65 Rezultat(e)
Folositi cautarea