Inscrie firma »

masina de uscat fructele - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masina de uscat fructele
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Uscatoare pentru legume si fructe

Uscatoare pentru legume si fructe


Uscatoare pentru fructe si legume cu capacitatea de incarcare de circa 500 kg... per ciclu Uscator model TEC FM - Uscator cu structura modulara executat complet ... »
Bronze Member 8 ani
Bucuresti
 Razatoare si uscator salate g001

Razatoare si uscator salate G001


 Razatoare cu uscator pentru legume/fructeCaracteristici: - Uscator pentru... fi spalat in masina de spalat vase.?? ... »

Pret: 84 RON
Bronze Member 4 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Arzatoare pentru uscatoare de tutun, legume si

Arzatoare pentru uscatoare de tutun, legume si fructe


intr-o paleta larga de cuptoare, uscatoare si alte echipamente tehnologice... de constructii, industria constructoare de masini, agricultura si industria alimentara..., legume si fructe; uscare produse agricole si alimentare in general - industria ... »
Bronze Member 8 ani
Bucuresti
 Perie pentru spalat fructe si legume

Perie pentru Spalat Fructe si Legume


si pesticidele de pe legume si fructe. Ajuta de asemenea la indepartat resturile uscate... de pe fructe Indepartarea mizeriei de pe tigai si oale Se poate spala la masina... sau invers. Se poate folosi la: Spalat fructe si legume Indepartat ceara ... »

Pret: 51 RON
Silver Member 2 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Linie procesarea plantelor, plantelor medicinale,

Linie procesarea plantelor, plantelor medicinale, fructelor de padure


- moara pentru maruntirea plantelor uscate, a fructelor de padure uscate...Ansamblul de utilaje este format din: - dulap uscator cu tavi pentru uscarea... plantelor - foarfeca pentru taiere plante cu tulpini - plantele pot fi uscate sau nu ... »

Pret: 4000 EUR
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Razatoare si uscator pentru salate g001

Razatoare si uscator pentru salate G001


Razatoare cu uscator pentru legume/fructeCaracteristici: - Uscator pentru... fi spalat in masina de spalat vase. ... »

Pret: 69 RON
 Masina  manuala no32 de tocat

Masina manuala NO32 de tocat


carnii, a legumelor, a fructelor pentru gem.Produsul masina NO32 manual de tocat este...Masina NO32 de tocatPentru bucatariile ce se doresc a fi utilate complet, punem... la dispozitie produsul Masina NO32 de tocat.Masina NO32 de tocat este ideala pentru tocarea ... »

Pret: 87 RON
 Masina de tocat manuala renberg 4005

Masina de tocat manuala Renberg 4005


ideala pentru tocarea carnii, a legumelor, a fructelor pentru gem, etc.Masina... cu un prosop uscat.Specificatii:- Masina de tocat carne manuala din fonta- Dimensiune: 16x...Masina de tocat manuala Renberg 4005Masina de tocat carnea Renberg 4005 este ... »

Pret: 45 RON
Bronze Member 4 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Arzatoare pentru uscatoare de cherestea

Arzatoare pentru uscatoare de cherestea


intr-o paleta larga de cuptoare, uscatoare si alte echipamente tehnologice... de constructii, industria constructoare de masini, agricultura si industria alimentara..., legume si fructe; uscare produse agricole si alimentare in general - industria ... »
Bronze Member 8 ani
Bucuresti
 Masina manuala de tocat carne - mica

Masina manuala de tocat carne - Mica


carnii, a legumelor, a fructelor pentru gem, a biscuitilor etc. Masina manuala...Masina manuala de tocat carne - Mica? Aceasta masina este ideala la tocarea... igienice. ? Intretinere: Dupa fiecare intrebuintare, masina manuala de tocat carne se ... »

Pret: 39 RON
Bronze Member 4 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Masina de tocat manuala renberg 4005

Masina de tocat manuala Renberg 4005


este ideala pentru tocarea carnii, a legumelor, a fructelor pentru gem, etc.Masina... cu un prosop uscat.Specificatii: - Masina de tocat carne manuala din fonta - Dimensiune...Masina de tocat manuala, Renberg 4005? Masina de tocat carnea Renberg 4005 ... »

Pret: 51 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masina de tocat dekassa, nr 10

Masina de tocat Dekassa, nr 10


in gospodarie, la procesarea diverselor tipuri de carne si fructe. Specificatii: - Masina.... Intretinere: - Spalati masina dupa fiecare utilizare si uscati-o bine. - Pentru a preveni... Masina manuala pentru tocat carne nr 10 potrivita pentru utilizarea ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Masina renberg 4005 de tocat carne

Masina Renberg 4005 de tocat carne


Renberg 4005 este ideala pentru tocarea carnii, a legumelor, a fructelor pentru gem.Masina... spala si se sterge cu un prosop uscat.Caracteristici Masina de tocat manuala Renberg...Masina de tocat manuala Renberg 4005Pentru bucatariile ce se doresc a fi ... »

Pret: 59 RON
 Masina de tocat  dekassa jcw-8-2

Masina de tocat Dekassa JCW-8-2


spala si se sterge cu un prosop uscat.? Masina de tocat  JCW-8-2? este practica...Masina de tocat  Dekassa JCW-8-2?   Va punem la dispozitie masina de tocat... Dekassa JCW-8-2? ideala pentru persoanele care doresc sa toace carne, legume sau fructe ... »

Pret: 41 RON
Bronze Member 4 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Masina de tocat dekassa, nr 22, aluminiu

Masina de tocat Dekassa, nr 22, aluminiu


in gospodarie, la procesarea diverselor tipuri de carne si fructe. Specificatii: - Masina.... Intretinere: - Spalati masina dupa fiecare utilizare si uscati-o bine. - Pentru a preveni... Masina manuala pentru tocat carne nr 22 potrivita pentru utilizarea ... »

Pret: 99 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Masina de tocat dekassa, nr 32, aluminiu

Masina de tocat Dekassa, nr 32, aluminiu


in gospodarie, la procesarea diverselor tipuri de carne si fructe. Specificatii: - Masina.... Intretinere: - Spalati masina dupa fiecare utilizare si uscati-o bine. - Pentru... Masina manuala pentru tocat carne nr 32 potrivita pentru utilizarea ... »

Pret: 139 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Masina de tocat dekassa, nr 8, fonta

Masina de tocat Dekassa, nr 8, fonta


in gospodarie, la procesarea diverselor tipuri de carne si fructe. Specificatii: - Masina.... Intretinere: - Spalati masina dupa fiecare utilizare si uscati-o bine. - Pentru a preveni... Masina manuala pentru tocat carne nr 8 potrivita pentru utilizarea ... »

Pret: 54 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Masina  manuala de  tocat  carne  rb 4006

MASINA MANUALA DE TOCAT CARNE RB 4006


in vederea curatarii. Spalati masina dupa fiecare utilizare si uscati-o bine...Masina manuala pentru tocat carne Renberg  ,se distinge prin forma frumoasa... in gospodarie, la procesarea diverselor tipuri de carne si fructe. Usor de demontat ... »

Pret: 43.35 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Masina tocat carne dekassa dk 4010

Masina tocat carne Dekassa DK 4010


in vederea curatarii.Intretinere:Spalati masina dupa fiecare utilizare si uscati-o bine...Masina tocat carne Dekassa DK 4010Masina manuala pentru tocat carne Dekassa DK... diverselor tipuri de carne si fructe.Produsul Dekassa DK 4010 este usor de demontat ... »

Pret: 59 RON
 Masina de macinat nuci mf yg160

Masina de macinat nuci MF YG160


si apoi o stergeti cu un prosop uscat.Masina de macinat nuci MF YG160 se unge...Masina de macinat nuci MF YG160Masina de tocat nuci MF YG160 se distinge... usor de utilizat.Masina de macinat nuci MF YG160 este adecvata pentru utilizarea ... »

Pret: 45 RON
 Masina dekassa 4005 nr5 tocat carne

Masina Dekassa 4005 NR5 tocat carne


este ideala pentru tocarea carnii, a legumelor, a fructelor pentru gem.Masina...-Usor de demontat in vederea curatarii-Spalati masina dupa fiecare utilizare si uscati-o bine...Masina Dekassa 4005 NR5 tocat carnePentru bucatariile ce se doresc a fi utilate ... »

Pret: 45 RON
 Masina de tocat dekassa, nr 5, fonta

Masina de tocat Dekassa, nr 5, fonta


in vederea curatarii. Intretinere: - Spalati masina dupa fiecare utilizare si uscati... preparat din carne tocata. Achizitionarea unei masini de tocat carne te ajuta sa alegi... tu ce fel de carne contin preparatele tale. Confectionata din aluminiu, masina ... »

Pret: 43 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Masina de tocat carne dekassa dk 4022

Masina de tocat carne Dekassa DK 4022


in vederea curatarii.IntretinereSpalati masina dupa fiecare utilizare si uscati-o bine...Masina manuala de tocat carne Dekassa DK 4022Masina manuala pentru tocat carne..., la procesarea diverselor tipuri de carne si fructe.Dekassa DK 4022 este usor de demontat ... »

Pret: 105 RON
 Masina de tocat carne dekassa dk 4000

Masina de tocat carne Dekassa DK 4000


in vederea curatarii.IntretinereSpalati masina dupa fiecare utilizare si uscati-o bine...Masina manuala de tocat carne Dekassa DK 4000Masina Dekassa DK 4000 manuala... diverselor tipuri de carne si fructe.Produsul Dekassa DK 4000 este usor de demontat ... »

Pret: 59 RON
 Masina de tocat carne manuala nr. 5

Masina de tocat carne manuala NR. 5


masina dupa fiecare utilizare si uscati-o bine- Pentru a preveni ruginirea...Masina de tocat carne manuala NR. 5 Echipati-va complet bucataria... cu un produs ce nu tebuie sa lipseasca niciunei gospodine: Masina de tocat manuala metalica NR. 5 ... »

Pret: 65 RON
126 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"masina de uscat fructele" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea