Inscrie firma »

masa lemn masiv - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masa lemn masiv
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masa lemn masiv

Masa lemn masiv


Masa lemn masiv, pentru 12 persoane, cu scaune tapitate. Se executa la comanda... asupra intregului dvs. mobilier, daca doriti sa fie din lemn masiv de inalta calitate! ... »
Bronze Member 3 ani
Bucuresti
 Masa din lemn masiv rustic

Masa din lemn masiv RUSTIC


recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv RUSTIC face parte...Mese restaurant din lemn masiv de molid RUSTICMasa de lemn masiv RUSTIC este o....Mesele de lemn masiv RUSTIC sunt disponibile pe orice dimensiune la comanda. Pentru mesele ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Masa de lemn masiv fag adria

Masa de lemn masiv fag Adria


Masa de lemn masiv Adria este o masa din fag, destinata uzului profesional... de lemn masiv Adria face parte din colectia noastra de mese de restaurant stabile..., robuste si cu un design clasic. Mesele de lemn masiv Adria sunt disponibile pe orice ... »
Light Member 7 ani
Cluj
 Masa lemn masiv stejar sonia

Masa lemn masiv stejar Sonia


Masa de lemn masiv Sonia este o masa din stejar, destinata uzului profesional... de lemn masiv Sonia face parte din colectia noastra de mese de restaurant stabile..., robuste si cu un design clasic. Mesele de lemn masiv Sonia sunt disponibile pe orice ... »
Light Member 7 ani
Cluj
 Masa lemn masiv fag pentru restaurant abena

Masa lemn masiv fag pentru restaurant ABENA


Mese restaurant AbenaMasa de lemn masiv Abena este o masa din fag, destinata..., ca masa de living.Masa de lemn masiv Abena face parte din colectia noastra de mese... de restaurant stabile, robuste si cu un design clasic.Mesele de lemn masiv Abena sunt ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Masa din lemn masiv cu 2 scaune

Masa din lemn masiv cu 2 scaune copii


Masa pentru copii din lemn masiv cu 2 scaune Setul pentru copii din lemn masiv... din lemn masiv de fag iar durata de viata a acesteia este nelimitata...poate fi lacuita... , slefuita, si iar refolosita.Dimensuni masa  : 60/60/48 cm ( L*W*H cm )Dimensuni scaun ... »

Pret: 299 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv loris

Masa restaurant lemn masiv LORIS


Mese restaurant din lemn masiv de fag LORIS Masa de lemn masiv LORIS este o... recomandam si uzului casnic, ca masa de living. Masa de lemn masiv LORIS face parte... de lemn masiv LORIS sunt disponibile pe orice dimensiune la comanda. Pentru mesele ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv ariana

Masa restaurant lemn masiv ARIANA


recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv ARIANA face parte...Mese restaurant din lemn masiv de molid ARIANAMasa de lemn masiv ARIANA este o....Mesele de lemn masiv ARIANA sunt disponibile pe orice dimensiune la comanda. Pentru mesele ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv loris

Masa restaurant lemn masiv LORIS


Mese restaurant din lemn masiv de fag LORISMasa de lemn masiv LORIS este o masa... si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv LORIS face parte din colectia... masiv LORIS sunt disponibile pe orice dimensiune la comanda. Pentru mesele de lemn ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Masa din lemn masiv brad/fag pentru

Masa din lemn masiv brad/fag pentru restaurant TURK


picior 7x7 cmMaterial: lemn masivBlat:Placa de grosime 2,6 cm, dublata la margine (5...,2 cm)Material: lemn masiv.Variantele de pret sunt pentru lemn masiv FAG si BRAD...Mese restaurant TurkBaza masa:Baza cu 4 picioare, demontabile, dimensiune ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Set masa euro 2 lemn masiv

Set masa Euro 2 lemn masiv


Set masa Euro 2 lemn masiv este setul care se integreaza perfect intr...-un living clasic. Masa Euro 2, realizata din lemn masiv de fag, se extinde la ambele... Lungime sezut - 48 cm Garantie set masa Euro 2 lemn masiv: 2 ani. ... »

Pret: 2630.99 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv

Masa cafenea lemn masiv dreptunghiulara cu 4 picioare EVO_317


Mese cafenea lemn masiv dreptunghiulare cu 4 picioare EVO_317Masa de lemn masiv... HORECA, dar o recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv EVO... picior 7x7 cmMaterial: lemn masivBlat:Placa de grosime 3 cmVariantele de pret sunt ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa patrata lemn masiv fag stil

Masa patrata lemn masiv fag stil clasic cu 4 picioare ACCADEMIA


in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea ACCADEMIA este realizata din lemn masiv...Mese patrate lemn masiv fag stil Venetian cu 4 picioare ACCADEMIAArmonia unui... de fag,finisajul putand fi ales dintr-o pleta foarte larga de culori. Masa de lemn ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv

Masa restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu picior central EVO_305


Mese restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu picior central EVO_305 Masa... de lemn masiv EVO_305 este o masa din molid, destinata uzului profesional... de lemn masiv EVO_305 face parte din colectia noastra de mese de restaurant stabile ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa dreptunghiulara lemn masiv fag

Masa dreptunghiulara lemn masiv fag stil clasic cu 4 picioare ACCADEMIA


in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea 0311TA02 este realizata din lemn masiv...Mese dreptunghiulara lemn masiv fag stil Venetian cu 4 picioare 0311TA02Armonia... de fag,finisajul putand fi ales dintr-o pleta foarte larga de culori. Masa de lemn ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv patrata

Masa restaurant lemn masiv patrata cu 4 picioare EVO_293


Mese restaurant lemn masiv patrate cu 4 picioare EVO_293 Masa de lemn masiv... HORECA, dar o recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv EVO... si cu un design clasic.Mesele de lemn masiv EVO_293 sunt disponibile pe orice dimensiune ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv

Masa restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu 4 picioare EVO_296


Mese restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu 4 picioare EVO_296 Culori - wenge..., nuc, mahon, nature, cires, culori uni la alegere Cadru lemn masiv de FAGInaltime... masa: 75 cmGrosime blat: 4 cmGrosime picior 80x80 mm (standard) ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv rotunda cu

Masa cafenea lemn masiv rotunda cu picior central EVO_298


Mese cafenea lemn masiv rotunde cu picior central EVO_298Masa rotunda EVO_298... la comanda.Blatul mesei rotunde EVO_298 cu picior central este din lemn masiv. Blatul... este de 26 mm.Piciorul mesei rotunde EVO_298 este din lemn masiv, iar designul ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv patrata cu

Masa cafenea lemn masiv patrata cu picior central EVO_299


in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea EVO_299 este realizata din lemn masiv de fag...Mese cafenea lemn masiv patrate cu picior central EVO_299Armonia unui spatiu... suntem foarte flexibili si realizam aproape orice dimesiune si forma de masa ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv rotunda cu

Masa cafenea lemn masiv rotunda cu picior central TULIP EVO_242


in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea EVO_242 este realizata din lemn masiv de fag...Mese cafenea lemn masiv rotunde cu picior central TULIP EVO 242 Armonia unui... suntem foarte flexibili si realizam aproape orice dimesiune si forma de masa ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv patrata cu

Masa cafenea lemn masiv patrata cu picior central EVO_244


in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea EVO_244 este realizata din lemn masiv de fag...Mese cafenea lemn masiv patrate cu picior central EVO_244 Armonia unui spatiu... suntem foarte flexibili si realizam aproape orice dimesiune si forma de masa ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv ovala cu

Masa cafenea lemn masiv ovala cu picior dublu central EVO_890


in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea EVO_890 este realizata din lemn masiv de fag...Mese cafenea lemn masiv ovale cu picior dublu central EVO_890 Armonia unui... suntem foarte flexibili si realizam aproape orice dimesiune si forma de masa ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv rotunda cu

Masa cafenea lemn masiv rotunda cu picior central PARIS EVO_308


Mese cafenea lemn masiv rotunde cu picior central PARIS EVO_308 Masa rotunda... la comanda.Blatul mesei rotunde EVO_308 cu picior central este din lemn masiv. Blatul... este de 20 mm.Piciorul mesei rotunde EVO_308 este din lemn masiv, iar designul ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv rotunda cu

Masa cafenea lemn masiv rotunda cu picior central EVO_174


Mese cafenea lemn masiv rotunde cu picior central EVO_174 Masa rotunda EVO_174...,elegant.Piciorul mesei rotunde EVO_174 este din lemn masiv , iar designul sau clasic da o nota... distincta mesei.Finisajul la mesele de lemn masiv este cu bait si lac poliuretanic ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant / cafenea lemn masiv

Masa restaurant / cafenea lemn masiv cu 4 picioare EVO_374


Mese restaurant / cafenea lemn masiv cu 4 picioare EVO_374Masa de lemn masiv... HORECA, dar o recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv EVO... si cu un design clasic.Mesele de lemn masiv EVO_374 sunt disponibile pe orice dimensiune ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
464 produse / 19 pagini
25 produse pe pagina.

"masa lemn masiv" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea