Inscrie firma »

masa lemn masiv - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masa lemn masiv
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masa din lemn masiv rustic

Masa din lemn masiv RUSTIC


recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv RUSTIC face parte...Mese restaurant din lemn masiv de molid RUSTICMasa de lemn masiv RUSTIC este o....Mesele de lemn masiv RUSTIC sunt disponibile pe orice dimensiune la comanda. Pentru mesele ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Masa de lemn masiv fag adria

Masa de lemn masiv fag Adria


Masa de lemn masiv Adria este o masa din fag, destinata uzului profesional... de lemn masiv Adria face parte din colectia noastra de mese de restaurant stabile..., robuste si cu un design clasic. Mesele de lemn masiv Adria sunt disponibile pe orice ... »
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Masa lemn masiv stejar sonia

Masa lemn masiv stejar Sonia


Masa de lemn masiv Sonia este o masa din stejar, destinata uzului profesional... de lemn masiv Sonia face parte din colectia noastra de mese de restaurant stabile..., robuste si cu un design clasic. Mesele de lemn masiv Sonia sunt disponibile pe orice ... »
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Masa lemn masiv fag pentru restaurant abena

Masa lemn masiv fag pentru restaurant ABENA


Mese restaurant AbenaMasa de lemn masiv Abena este o masa din fag, destinata..., ca masa de living.Masa de lemn masiv Abena face parte din colectia noastra de mese... de restaurant stabile, robuste si cu un design clasic.Mesele de lemn masiv Abena sunt ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Masa din lemn masiv cu 2 scaune

Masa din lemn masiv cu 2 scaune copii natur


Masa pentru copii din lemn masiv de brad cu 2 scaune, lacuita cu lac pe baza... de apa non toxic. Setul pentru copii din lemn masiv este format din masuta si 2... oriunde este amplasat. Masuta este realizata din lemn masiv de brad iar durata ... »

Pret: 330 RON
Silver Member 8 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Masa restaurant lemn masiv loris

Masa restaurant lemn masiv LORIS


Mese restaurant din lemn masiv de fag LORIS Masa de lemn masiv LORIS este o... recomandam si uzului casnic, ca masa de living. Masa de lemn masiv LORIS face parte... de lemn masiv LORIS sunt disponibile pe orice dimensiune la comanda. Pentru mesele ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv ariana

Masa restaurant lemn masiv ARIANA


recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv ARIANA face parte...Mese restaurant din lemn masiv de molid ARIANAMasa de lemn masiv ARIANA este o....Mesele de lemn masiv ARIANA sunt disponibile pe orice dimensiune la comanda. Pentru mesele ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv loris

Masa restaurant lemn masiv LORIS


Mese restaurant din lemn masiv de fag LORISMasa de lemn masiv LORIS este o masa... si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv LORIS face parte din colectia... masiv LORIS sunt disponibile pe orice dimensiune la comanda. Pentru mesele de lemn ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Masa din lemn masiv brad/fag pentru

Masa din lemn masiv brad/fag pentru restaurant TURK


picior 7x7 cmMaterial: lemn masivBlat:Placa de grosime 2,6 cm, dublata la margine (5...,2 cm)Material: lemn masiv.Variantele de pret sunt pentru lemn masiv FAG si BRAD...Mese restaurant TurkBaza masa:Baza cu 4 picioare, demontabile, dimensiune ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Set masa euro 2 lemn masiv

Set masa Euro 2 lemn masiv


Set masa Euro 2 lemn masiv este setul care se integreaza perfect intr...-un living clasic. Masa Euro 2, realizata din lemn masiv de fag, se extinde la ambele... cm Garantie set masa Euro 2 lemn masiv: 2 ani. ... »

Pret: 2497 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Set masa euro 2 lemn masiv

Set masa Euro 2 lemn masiv


Set masa Euro 2 lemn masiv este setul care se integreaza perfect intr...-un living clasic. Masa Euro 2, realizata din lemn masiv de fag, se extinde la ambele... Lungime sezut - 48 cm Garantie set masa Euro 2 lemn masiv: 2 ani. ... »

Pret: 2631 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv

Masa restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu picior central EVO_305


Mese restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu picior central EVO_305 Masa... de lemn masiv EVO_305 este o masa din molid, destinata uzului profesional... de lemn masiv EVO_305 face parte din colectia noastra de mese de restaurant stabile ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa patrata lemn masiv fag stil

Masa patrata lemn masiv fag stil clasic cu 4 picioare ACCADEMIA


in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea ACCADEMIA este realizata din lemn masiv...Mese patrate lemn masiv fag stil Venetian cu 4 picioare ACCADEMIAArmonia unui... de fag,finisajul putand fi ales dintr-o pleta foarte larga de culori. Masa de lemn ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa dreptunghiulara lemn masiv fag

Masa dreptunghiulara lemn masiv fag stil clasic cu 4 picioare ACCADEMIA


in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea 0311TA02 este realizata din lemn masiv...Mese dreptunghiulara lemn masiv fag stil Venetian cu 4 picioare 0311TA02Armonia... de fag,finisajul putand fi ales dintr-o pleta foarte larga de culori. Masa de lemn ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv

Masa restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu 4 picioare EVO_296


Mese restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu 4 picioare EVO_296 Culori - wenge..., nuc, mahon, nature, cires, culori uni la alegere Cadru lemn masiv de FAGInaltime... masa: 75 cmGrosime blat: 4 cmGrosime picior 80x80 mm (standard)Blatul este realizat ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv patrata

Masa restaurant lemn masiv patrata cu 4 picioare EVO_293


Mese restaurant lemn masiv patrate cu 4 picioare EVO_293 Masa de lemn masiv... HORECA, dar o recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv EVO... si cu un design clasic.Mesele de lemn masiv EVO_293 sunt disponibile pe orice dimensiune ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv rotunda cu

Masa cafenea lemn masiv rotunda cu picior central EVO_298


Mese cafenea lemn masiv rotunde cu picior central EVO_298Masa rotunda EVO_298... are grosime de 26 mm.Piciorul mesei rotunde EVO_298 este din lemn masiv, iar designul... sau clasic da o nota distincta mesei.Finisajul la mesele de lemn masiv este cu bait ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv patrata cu

Masa cafenea lemn masiv patrata cu picior central EVO_299


in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea EVO_299 este realizata din lemn masiv de fag...Mese cafenea lemn masiv patrate cu picior central EVO_299Armonia unui spatiu... suntem foarte flexibili si realizam aproape orice dimesiune si forma de masa ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv rotunda cu

Masa cafenea lemn masiv rotunda cu picior central TULIP EVO_242


in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea EVO_242 este realizata din lemn masiv de fag...Mese cafenea lemn masiv rotunde cu picior central TULIP EVO 242 Armonia unui... suntem foarte flexibili si realizam aproape orice dimesiune si forma de masa ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv ovala cu

Masa cafenea lemn masiv ovala cu picior dublu central EVO_890


in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea EVO_890 este realizata din lemn masiv de fag...Mese cafenea lemn masiv ovale cu picior dublu central EVO_890 Armonia unui... suntem foarte flexibili si realizam aproape orice dimesiune si forma de masa ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv rotunda cu

Masa cafenea lemn masiv rotunda cu picior central PARIS EVO_308


Mese cafenea lemn masiv rotunde cu picior central PARIS EVO_308 Masa rotunda... la comanda.Blatul mesei rotunde EVO_308 cu picior central este din lemn masiv. Blatul... este de 20 mm.Piciorul mesei rotunde EVO_308 este din lemn masiv, iar designul ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa cafenea lemn masiv rotunda cu

Masa cafenea lemn masiv rotunda cu picior central ALISA EVO_243


in stilul Clasic sau Modern.Masa de cafenea ALISA EVO_243 este realizata din lemn masiv...Mese cafenea lemn masiv rotunde cu picior central ALISA EVO 243 Armonia unui... suntem foarte flexibili si realizam aproape orice dimesiune si forma de masa ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa dining 3 v.

Masa dining 3 V.


Masa dining 3 V. Masa rotunda, design modern, diametru 1,4 m, cu 3 picioare... frante in forma de V. Este executata din lemn de fag cu blat din MDF furniruit... cu furnir stejar. Este o masa care poate fi utilizata atat in sufragerie cat ... »
Oferit de:SC Mobirom SA
Buyer Member 10 ani
Caras severin
 Masa restaurant dreptunghiulara lemn

Masa restaurant dreptunghiulara lemn masiv fag EVO_745


Mese restaurant dreptunghiulare lemn masiv fag EVO_745 Masa EVO_745 este o masa... dreptunghiulara din lemn masiv de fag cu blatul din MDF furniruit cu furnir stejar... si cu blatul din lemn masiv ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Masa cafenea restaurant lemn masiv

Masa cafenea restaurant lemn masiv rotunda extensibila TRAFORATA


Mese cafenea restaurant lemn masiv rotunda extensibila TRAFORATAMasa rotunda... stilul clasic cu structura din lemn de fag cu picioarele si banda laterala sculptate...; Aceasta poate fi usor combinata cu un numar de scaune din colectiile noastre.Masa ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
560 produse / 23 pagini
25 produse pe pagina.

"masa lemn masiv" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea